![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Stelei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #45 (permalink) | ||
|
Cate pase bune a dat in meciul cu Dinamo? El da golurile alea fiindca se afla acolo in fata si primeste pase sa zic bune, doar n-ai vrea sa dea goluri Tudor. Nu are clasa de mare atacant. Ai dreptate fiaro, Sumudica chiar e petarda dar tot il intrece Raducanu! Nu ma intelege gresit...eu sunt stelist si mi-as dori un atacant bun la Steaua.
__________________ The Man Who Sold The World! | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
Toata discutia e valabila pt. camp. nostru repet. Daca pe Raducanu aveti asa boala ca a dat o gramada de goluri si anu asta si alalalt ...;ia imaginativa un cuplu de atac la Steaua cu 2 Neaga. Eram retrogradati. .N-am zis ca e superjucator. Am zis doar ca e oportunist si le mai baga si-n ate. Hagi: si-a asumat raspunderea pt. necalificare. Si alti antrenori cu loturi mai valoroase nu au calificat echipele lor si nu a fost un capat de tara cum zici tu. Hagi e OK ca persoana. Si ce ziceai tu mai dedmult cu relatiile de prietenii la machedoni. Eu vad problema asa: el iubeste Steaua atat de mult incat a calcat si peste relatiile de familie si peste tot. Asta ar trebui sa zica multe. Atasamentul lui fata de Steaua o sa-i scada din popularitate. Dinamovistii, rapidistii etc o sa se uite la el nu ca la un zeu ca poana acum ci ca la un stelist. Si asta stie si el cu toate ca nu are IQ ridicat. Hagi e un om de milioane nu inteleg de ce arunci cu pietre in el. ![]() Dinu: as putea sa zic multe dar aminteste-ti doar de episodul cand a LOVIT un om (politist deci autoritate) pe arena. Asa ceva nu se face . Si tu vii acum si zici ca e baiat finut. E un bou. Ciorbea asa e am gresit. Luca e varzar acum. Mai demult cand era mijlocas la Steaua juca f. bine la constructie. Pe vremea aia ma duceam la toate meciurile Stelei si l-am vazut in dese ocazii. Sumudica e un jucatot relativ bun nu stiu de unde il scoateti de prost. Vladoiu: imi amintesc si acum o faza. Statea pe langa mine in Militari si o data treceam pe langa el. Era langa jeep si o striga pe nevasta-sa: fa arunca cheile. Dupa cinci secunde aterizeaza cheile pe masina. ROLF. Stupid bitch .Vladoiu e un personaj. Pe unde a jucat a pus suflet si a luptat cum putini jucatori o fac. A jucat la dinamo, rapid, arges dar cel mai bine dupa cum a zis si el s-a simtit la Steaua. Pacat ca a fost dat afara pe usa din spate. Eu personal mi-as dori o Steaua formata asa: Portar: Ritli sau Tudor fundasi:Miu, Duro (ce jucator) Radoi poate Balan, Falemi mijlocasi: Dumitru, Trica, Stoica Rosu Dennis Serban (cum joaca acum nu cum juca mai demult). atacanti: LACATUS (chiar daca are multi ani) Vladoiu si poate Danciulescu In nici un caz neaga mitrita nicolae tibi lung mieila oprita si alti distrusi. Vladoiu cand a fost prima oara in Germania (ca jucator) a doborat un record. Pt cele mai multe simulari (in nenumarate meciuri a luat rosu pentru simulari). Probabil asa isi facuse planu sa iasa in fata.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Nici o grija... dupa cum am mai spus Pitzurca va pleca, shi odata cu el,... destula lume ... problema pe care o vad eu, este lipsa lor de unitate shi cursivitate in joc... pun asta in spinarea unei lipse de concentrare datorata conflictelor din interior... joaca de destula vreme impreuna ca sa se poata spune ca nu s-au oboshnuit unii cu altzii... sunt indeajuns de muncitzi pe la antrenamente... Cred ca cineva din federatzie nu-l mai vrea pe Pitzurca... este prea dubios ce se intampla acolo... probabil vor sa fie siguri de plecarea lui... Oricum daca aflu ceva concret va spun...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Surse de informare... ![]() Sa zicem... dar n-am legatura cu federatzia... este o simpla banuiala pe care nu am avut-o doar eu...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Apropos de "Giovanni Becali", de fapt il cheama Ioan... bla bla... dar deh... de cand ne-am dat cu impresariatu` shi de cand am inceput sa bantuim prin dulcele taram Italian... deh... Scopul lui... putzin probabil... ii trebuie cam prea mult shi e cam prea vanat la ora actuala ca sa ishi permita un "tun" ceva mai mare... Iar Pitzurca va pleca... asta este deja shtiut... Cel putzin asha mi-au ciripit randunelele
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Hehe... ce va facetzi sa credetzi ca daca ash fi shtiut pana acum nu v-ash fi spus??? Atzi fi fost primii care atzi fi aflat.. ![]() Meciu` cu Dinamo l-au pierdut atat de aiurea incat am crezut sincer ca este blat... apoi mi-am adus aminte ca Steaua este intr-o situatzie mult prea de kkt ca sa fac gresheli d-astea... Dar halul in care au jucat in a doua repriza sincer m-a facut sa raman poza... POZA fratzilor!!! Am zis ca nu-i adevarat... Arbitraj nefavorabil???? VAX!!!! Abia ashtept sa vad duminica procesul etapei...
|
| | #60 (permalink) | ||
| Re: Veste buna pt stelisti
Vad ca esti foarte interesat de echipa Steaua. Te dai drept dinamovist pentru a ne induce in eroare? ![]() Quote:
__________________ 25% maghiar 75% roman 100% STELIST | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|