![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Stelei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
Este o veste buna intradevar... O veste shi mai buna ar fi sa plece P de la Steaua shi totu` ar fi ok... BTW atzi vazut ca Sahtior Donetk "il vrea pe Hagi"? Ce parere avetzi?
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Iata lista jucatorilor doriti de Steaua pentru sezonul viitor: Oprita (21 de ani, de la CSM Resita) Valeriu Mieilã (26 de ani, Extensiv) George Ogãraru (22 de ani), împrumutat la Otelul Ciprian Mozacu (25 de ani), Otelul Bostinã (25 de ani), Otelul Radu Ciobanu (26 de ani), FCM Bacau Adrian Pitu (27 de ani),FCM Bacau Cãtãlin Cursaru (24 de ani),FCM Bacau Grigorie (20 de ani),U Craiova Dossey (29 de ani),FC Brasov Jean Vlãdoiu (33 de ani),FC Arges Marian Aliutã,Sahtior Donetk Interesant de comparat lista asta cu cea a jucatorilor veniti pe care o vom avea la debutul sezonului 2002-2003
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Hehehehe... Vladoiu... Mai intai Miu apoi Vladoiu... Va datzi voi seama ce inseamna asta pentru pretziosu` orgoliu al lu` Pitzi??? De restu` shtiam... da` Vladoiu... Uite ca l-am ratat... o sa vina ala saracu` la pashtele cailor, adika pe 31 februarie 2003
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Oprita si Mieila au semnat deja cu Steaua. Ogararu o sa se reintoarca, Mozacu l-au avuto gramada de timp in ograda si l-au dat, de Cursaru nu o sa se poata apropia ($$$) siu nici de ceilalti moldoveni in primul rand pentru ca primaru' are intentii "europene", Dossey e un portar bun dar Tudor oare nu e ?, Vladoiu... probabil o sa se intoarca daca pleaca Piturca pentru ca nici cu Halagian nu se intelege... transferurile o sa fie total altele dupa parerea mea. Grigorie e OK. Cica exista sanse ca Laca sa vina antrenor acasa. Ma duc la toate meciurile de acasa daca se intampla asta. Laca rules.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Pasarika mi-a spus de ceva de genu` in vara... Pasarika nu abereaza... Asta daca mai da cateva chixuri... shi nu prea multe...
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Hehe... Pasarika n-are legatura cu presa... Shi, culmea, se pare ca lumea din club s-a cam saturat de cantonamente... Se pare ca stau cam p-acasa... shi cam mult, mai mult decat trebuie... Shi motivu` nr 1 cred ca are legatura cu finantzarea... Vezi paunescu, Becali s.a....
|
| | #72 (permalink) | ||
|
DINU?!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA!!!! N-ash prea crede... faza nashpa shi foarte reala... Pe ei ii cam framanta "problemele manageriale", nu se prea gandesc la ... cine va veni... exista cateva zvonuri... dar momentan nici un zvon "mai real"....
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Si mie mi se pare imposibil sa vina Dinu la Steaua. Dinu e caine 100% si are principiile lui. Nu cred. Desi sunt stelist convins mie personal imi place Dinu. E baiat destept incomparabil cu gloata de analfabeti din fotbalul romanesc.
__________________ 25% maghiar 75% roman 100% STELIST | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
Auzi...sa crezi chiar si pentru o secunda ca poate veni Dinu la Steaua...
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa bat nici un fel de record. Eu nu scriu aici pentru recorduri si nu mi-am bagat nasul unde ma depasea discutia. In primul rand habar nu am care este acest record. Si sa revin on-topic citeste cu atentie mai sus si o sa vezi ca nu eu am fost cel care a spus ca va veni Dinu la Steaua. Eu doar am comentat acest zvon total nefondat.
__________________ 25% maghiar 75% roman 100% STELIST | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Deviati. Dinu o sa vina la Steaua cand o sa se duca Laca la Dinamo. Are legatura cu Pastele ![]() Steaua mai are inca sanse teoretice la titlu sau macar la locu' 2. Sa speram...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Plzzzzzzzzzz..... Oricat de stelista ash fi... dar in situatzia de fatza locu` 2 este ca un vis frumos, indepartat shi un pik cam nerealizabil... Argumente???? Cine oare este inca "manageru general" al echipei??? Cred ca este destul...
|
| | #80 (permalink) | ||
| Re: Plzzzzzzzzzz..... Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|