![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Stelei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
Faza cu Dinu antrenor la Steaua a fost o gluma(buna zic eu). Legat de meci am vazut o reclama la TV cum ca ar fi duminica la 21:00.Eu stiam de sambata. Steaua are sanse la locul 2 sau chiar la titlu daca bate pe Dinamo.La cat de prost joaca amandoua totul e posibil. Eu personal nu cred!
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
dinamovistu, gluma a fost buna. Tocmai pentru ca multi au luat-o in serios
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Nu trebuie sa fii geniu ca sa observi ca, clasamentul arata asa: Pozitie Echipa Jocuri Puncte 1 FC National 26 51 2 Dinamo 26 50 3 Steaua 26 45 4 Rapid 26 43 DACA Steaua invinge pe dinamo face 48 de puncte. Si mai sunt ceva etape. Arwen: asa suportera esti tu ?
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
dinamo: Preturile biletelor sunt urmatoarele: Fotolii 300.000 lei Tribuna O 150.000 lei Tribuna I 75.000 lei Tribuna II 50.000 lei Peluze 30.000 lei
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
Sunt curios totusi sa vad daca Piturca va continua cu deciziile surprinzatoare(decizia de a incepe sa castige meciuri si cea de a-l baga pe Miu in echipa mare)
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Suporter, eu???...sorry, unq dar eu fac parte din familie... shi cred ca imi pot aprecia singura gradul de devotament... Sa revenim... totul stagneaza momentan... cred ca e calmul dinaintea furtunii...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Arwen...lol..nu pune botu' ca sa zic asa. La sfarsitul propozitiei era un see ? Just joking.Semnat: cine se naste (devine) stelist moare stelist
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Gargara facuta de Hagi zilele astea efectiv ma oboseste...omul ala este atat de prost incat sa nu isi dea seama ca nu are nici o sansa?E penibil. Incep sa imi pierd si ultimele ramasite de respect pentru omul asta.
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Iar deviem de la subiectul principal... Shi ma tentezi sa imi spun parerea buna despre Hagi... din pakate pt mine (asta din p.tau d.v) Unq shtiu de gluma
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
Topicul numindu-se "Steaua" am inteles ca aici se discuta tot ceea ce se intampla cu clubul asta. Daca tu ai inteles altceva te rog corecteaza-ma.
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Re|xx, dupa parerea ta, a vorbi despre caracterul unui om, e totuna cu a vorbi despre Steaua ? Daca da, atunci esti intr-o mare confuzie. Daca nu, atunci lasa-ne, ca si asa suntem necajiti. Oricum la Steaua e dat mai mult ca sigur, TZITZI DUMITRIU. Macar sa nu-l mai vad pe PITI pe banca. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Peace 10x... dar nu este nimk sigur in legatura cu Tzitzi... cel putzin batranu` spunea de Iovan... acum... nu shtiu.. dar le-a trecut prin cap shi ideea asta... Dupa cum am mai spus, momentan nu prea le arde lor de "cine va veni", asta cred ca e deja evident. De ce? Pt ca situatzia financiara statea altfel, pana acum Pitzi sau oricine altcineva zbura de mult...
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
Are suficient de mult legatura cu Steaua?
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Eu nu stiu cat de cinstit/necinstit e Hagi si cat de mult isi urmareste interesele proprii atata timp cat incearca sa darame triumviratul asta de la Steaua. Cert e ca, cu Piturca, Becali si Paunescu nu ajungem nicaieri decat la sapa de lemn
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
RE|XX... Hagi "nu se da" mare stelist... Hagi ESTE stelist, indiferent ca-tzi place sau nu... Iar "tensiunile" create in jurul Stelei... au alta cauza... de ex proasta organizare, jocul lor din ultima vreme care lasa de dorit s.a.
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
1. Suporterii il injurau pe el nu pe echipa 2. De ce il injurau? De bine ce juca Steaua? Acum daca o sa piarda Steaua o sa zica ca jucatorii au fost demoralizati din cauza declaratiilor si actiunilor lui Hagi.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|