Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Stelei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-05-2002, 16:20   #101 (permalink)
Registered User

dinamovistu's Avatar

Unhappy

Care mergeti la meci?Pe stadion!
Sper sa nu ies suparat!

dinamovistu is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2002, 19:52   #102 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Sper sa iesi suparat (nothing personal)
Nu merg

Hate is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2002, 23:41   #103 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

STEAUA-dinamo 2-2

Meciul de slaba factura tenica dar mai ales tactica. Apararea dinamo-varza apararea Stelei-supervarza.
Din punct de vedere tehnic poate fi retinuta doar insiruirea de driblinguri a lui Lita demna de o echipa mai buna. Atat.
Gafe, gafe si iarasi gafe. Pe mine nu ma intereseaza cum joaca dinamo. Ma intereseaza cum joaca Steaua. Si Steaua joaca varza. Golurile sunt rodul intamplarii sau a neatentiei echipei adverse.

Tudor-bine
Mitrita-acelasi jucator slab mai ales in aparare si gafeur( pierzator de mingi) in atac.
Nicolae- slab, parca presiunea de la Steaua e prea mare pentru el. Nu-l vad si-n sezonu' urmator.
Cristescu- nu s-a integrat deloc. In nota cu intreaga aparare.
Miu- joc relativ exact (vina de la golul 2 dinamovist nu stiu daca e a lui), exact in rest daca tinem cont si prin cate a trecut. Tot respectul. Un adevarat STELIST.
Neaga- in prima repriza nu a atins mingea decat de 2 ori si atunci a dat-o in balarii. In a doua a atins-o mai mult dar la fel de prost. In 10 jucatori, fara el in teren STEAUA ar juca mai bine (pentru ca are si un prost obicei, stiti voi )
Raducanu-aud la multi "e varza, distrus etc". Eu nu zic ca e un Rivaldo in devenire, dar va zic inca o data: imaginati-va un atac stelist cu doi neaga. Ar fi un atac intr-adevar "STELAR" . Concluzia: o baga in ate, isi face treaba si pentru asta trebuie aplaudat si nu hulit.
Piturca: nu am competenta sa intru in detalii legate de cum ar fi trebuit asezata echipa, titulari etc. Am intotdeauna totusi un regret cand il vad pe Falemi pe banca din simplul motiv ca sunt prieten cu el si stiu ca IUBESTE STEAUA. Piturca totusi ar trebui schimbat pentru simplul motiv ca atunci cand echipa nu merge (si Steaua orice face dar nu merge) antrenorul e schimbat.

dinamo e o echipa de kkt am primit dovada acum fara nici un dubiu. Nu e posibil sa stii ca esti pe locul 2 in campionat la 2 puncte de lider cu cateva etape inainte de sf. camp. si SA TRAGI DE TIMP, sa nu incerci sa accelerezi, sa arati ca vrei sa castigi, ca ce s-a spus despre tine (blaturi etc) sunt vorbe doar. Rusinos.
Chirita si Bolohan sunt 2 jeguri umane. Le calca pe urme si Claudiu Niculescu cu intrari de maidan din 5 in 5 minute. Umane pentru ca, ca jucatori imi plac. Sunt un fel de schumacheri.
Bolohan: dupa ce in meciul cu Sportul l-a calcat pe un jucator ce se afla la pamant acum a recidivat (a cata oara ?) si l-a calcat pe Cristescu pe piept si pe cap. Cred ca e un hobby de al lui. Repet, pacat pentru ca imi place cum joaca.
Chirita: daca asculti MAFIA nu trebuie sa transpui in teren si viata "invataturile" acestea. Un jeg. Injuraturi din cartierul natal adresate colegilor, antrenorului advers si arbitrilor. Flegme ca la usa cortului, un jeg ce mai. Calitate morala submediocra. Instigarea galeriei (a facut-o si p-asta simtindu-se nedreptatit probabil) se pedepseste extrem de dur in tari cu fotbal dezvoltat. Si nu e prima oara la dinamo. In meciul de cupa Dragan dirija suporterii dinamovisti in timp ce astia strigau "uie STEAUA". Inadmisibil. Intr-o tara de kkt se intampla lucruri de kkt. Sunt 15 comisii cred dar au lucruri importante de discutat (cum sa acopere Ceahlaul-dinamo)
nu se incurca cu asa ceva.
dinamo- o echipa pentru care fair-play e o notiune abstracta. Va fi cu atat mai rusinos daca dinamo va castiga titlul.

Arbitrajul...nu conteaza. In afara de eliminarea lui Stoica. Daca se acorda galben era prea mult si asa. Dar trebuia sa ia cineva rosu. Nu a fost Claudiu, a fost Stoica. Total aberant. Poate mai ia si suspendare.

Steaua joaca slab.

Am auzit o corelatie intre Laca si Ankaraguku. Stiti ceva ? Sper sa nu se duca Laca la o echipa atat de slaba. In cel mai rau caz ar putea ramane la Otelul.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2002, 00:37   #104 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
Sunt un fel de schumacheri.
Misto comparatie. Bravo.
Doar ca Bolohan si Chirita sunt doua jeguri si ca jucatori. Cel putin Bolohan.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2002, 07:16   #105 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

unq, de Luca n-ai zis nimic.
La Miu, nu cred ca a fost vina lui la golul 2. Cred ca a fost a lui Balan. Cum la primul gol vina a fost 100% a lui Mitrita.
Cu Falemi sunt de acord cu tine, nu stiu de ce e pe banca.
Si Neaga, probabil ca in ochii lui Piturca e mai bun decat Luca.
Ziceai ca nu ai competenta sa intrii in detalii legate de echipa.
Eu incerc si zic un 442 diamond(ai jucat CM cred)
GK- Martin Tudor
DL- Mitrita(pana luam unul mia bun)
DR- Balan
DC- Miu
DC- Radoi
DMC- Falemi
ML- Lita
MR- Dumitru
AMC- Trica
FC-C. Raducanu
FC- Luca
SB1- Nae
SB2- Linkar
SB3- Neaga
SB4- Nesu
SB5- Nicolae
Cred ca numai 5 are voie. Daca are voie 7 il pune si pe A. Piturca si pe Mutica.
Asa as juca eu.

Hate is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2002, 22:29   #106 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Dark ... nu am jucat ma plictisesc. Prefer un WC 2002, oricum ceva din seria FIFA.

Primul transfer IERI Steaua l-a luat pe Aliuta de la Sahtior (liber de contract evident) pentru 3 ani.
Sa speram. E vorba si de Craioveanu dupa cum stiti.
Apropos, stiti golul lui Craioveanu de acum 2-3 ani cand a intors 6-7 adversari in 3 metri timp de 6 secunde si a inscris parca printre picioarele portarului ?
Eu golul acela il am in memorie de atunci si il consider o CAPODOPERA. Nici Ronaldinhio n-a dat asa ceva.

Vad ca Steaua a trecut de la "Tineri si nelinistiti (Neaga) " la "Cine n-are batrani (si-l da afara pe Vladoiu ) sa-si cumpere".
Pentru conducerea Stelei se aplica proverbul " Cine fura azi un ou, maine va fura un bou"

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2002, 23:40   #107 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Quote:
Originally posted by unq_flipmo
STEAUA-dinamo 2-2
Tudor-bine
Neaga- in prima repriza nu a atins mingea decat de 2 ori si atunci a dat-o in balarii. In a doua a atins-o mai mult dar la fel de prost. In 10 jucatori, fara el in teren STEAUA ar juca mai bine (pentru ca are si un prost obicei, stiti voi )
Am intotdeauna totusi un regret cand il vad pe Falemi pe banca din simplul motiv ca sunt prieten cu el si stiu ca IUBESTE STEAUA.

Chirita: daca asculti MAFIA nu trebuie sa transpui in teren si viata "invataturile" acestea. Un jeg. Injuraturi din cartierul natal adresate colegilor, antrenorului advers si arbitrilor. Flegme ca la usa cortului, un jeg ce mai. Calitate morala submediocra. Instigarea galeriei (a facut-o si p-asta simtindu-se nedreptatit probabil) se pedepseste extrem de dur in tari cu fotbal dezvoltat.
nu se incurca cu asa ceva.
dinamo- o echipa pentru care fair-play e o notiune abstracta. Va fi cu atat mai rusinos daca dinamo va castiga titlul.

Arbitrajul...nu conteaza. In afara de eliminarea lui Stoica. Daca se acorda galben era prea mult si asa. Dar trebuia sa ia cineva rosu. Nu a fost Claudiu, a fost Stoica. Total aberant. Poate mai ia si suspendare.

Steaua joaca slab.
Tudor a jucat bine?
Neaga e bun sa impinga jucatorii adversi in afara terenului cand acestia sunt schimbati si vor sa traga de timp.
Referitor la Falemi daca toti cei care iubesc Steaua ar intra pe teren...
Stoica a luat suspendare 2 etape.La fel si Kirita.
Tusierul de pe partea dreapta a fost pe alta planeta.Fluirera offsaiduri pe care le vedea numai el probabil intr-o minte bolnava.
Steaua nu joaca slab,dar nici bine.Desigur,raportat la nivelul campionatului romanesc.

Imi pare foarte rau ca nici Niculescu si nici Kirita nu au luat o bricheta sau ceva mai tare in cap,cu toate ca s-a aruncat la greu.Deh,norocul prostului....

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2002, 00:04   #108 (permalink)
Registered User

Rezultatul a fost echitabil. Fiind dinamovist, nu m-a entuziasmat. Egalul nu a ajutat-o nici pe Steaua. Oricum, meciul a fost decis de greseli. Nu este posibil ca 3 goluri din 4 sa fie inscrise pe grave greseli de aparare.
Cred ca Piturca va facea un bine cand il tinea pe Miu la tineret. Pe partea lui s-a zburdat la greu.

cnd_nick is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2002, 02:09   #109 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Flipmo, intamplator il cunosc bine pe Mugur(Bolohan) si nu este deloc un jeg uman. Te rog, nu vorbi despre un om pe care nu-l cunosti deloc. Crede-ma ca oricand ti-ar place sa bei macar o bere cu el. e un baiat de nota 20+. Si apropos, tricoul lui din finala cupei pe care a castigat-o Dinamo si unde a fost declarat unul dintre cei maibuni jucatori din teren, este la mine.

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2002, 02:10   #110 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Lume... am veshti noi... shi nu chiar asha de bune...

Cica Pitzi se va retrage ca sa ramana "manager general", iar ca antrenor va ramane Fane Iovan (ca o marioneta micutza)...

La ora actuala exista contracte cu clauze strong in favoarea lu` Pitzi, Paunescu shi etc... shi e putzin probabil sa plece prea curand... Sorry folks... life stinks... as far as I can see...
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2002, 02:16   #111 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Si inca ceva: nu-l mai huliti bah pe Neaga, ca Steaua tre sa-l mai si vanda. Cum reac sa-l vanda daca toata lumea-l injura ?
Au dat pe el o caruta de bani si acu nici moca nu-l pot da, ca nu-l ia nimeni.

RE|XX, nu intra in polemici cu mine pe tema asta pls ! N-are rost.

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2002, 11:38   #112 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Meciul de duminica a fost penibil...
Nu stiu cum de l-ati sarit pe Lita, ca in prima repriza in afara de pasa de gol a pierdut cam toate mingile care le-a primit.

Peace:nu prea ma intereseaza cum se comporta Bolohan in afara stadionului.Pe stadion e la fel de taran ca si restul echipei dinamo (de fapt nu iese foarte mult in evidenta, deoarece mai toti fotbalistii din Romania mi se pare ca sunt ori retarzi, ori vin din getouri).Nu vreau sa beau nici o bere cu el, si nici nu cred ca doare pe cineva de aici ca ai tu tricoul lui din cupa.

Despre Chirita, pot spune ca e varza...n-a avut tupeu dupa ce a fost eliminat sa se duca la vestiare, deoarece trecea singur taman prin fata galeriei stelei.Asa ca a facut pe grozavul in fata galeriei lui dinamo.

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2002, 13:33   #113 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

E plin de stelisti pe aici. Altfel nu imi explic cum se poate vorbi despre gradul de nesimtire al dinamovistilor si nimeni sa nu ii aduca in discutie pe Raducanu, Neaga, Pompilica & Co.

Toti sunt o apa si-un pamant, stati voi linistiti. Daca vreti un baiat cu bun-simt trebuie sa va orientati spre Falemi.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2002, 18:28   #114 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Quote:
...nu iese foarte mult in evidenta, deoarece mai toti fotbalistii din Romania mi se pare ca sunt ori retarzi, ori vin din getouri...

Old 21-05-2002, 18:47   #115 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Singurul jucator civilizat mi se pare Lincar.
Evident, mai era si Lupescu, dar Dinamo i-a facut vant.

In rest, imensa majoritate a jucatorilor intra in categoria descrisa de rezare. Si de la Dinamo si de la Steaua si de la Rapid si de la restul echipelor. Si ca ar fi retarzi sau ca ar proveni din ghettouri mai e cum mai e, dar mai sunt si niste tupeisti nenorociti care nu isi justifica salariile nici in proportie de 10 %. Aia care si le justifica sunt in strainatate (vezi Niculae sau Chivu).

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2002, 00:57   #116 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Lupescu shi conceptul de civilizatzie sunt doua chestii paralele...
Cat despre salariile unora dintre ei nu este cazul sa discutzi IN TOTALA NECUNOSHTINTZA DE CAUZA

Old 22-05-2002, 07:08   #117 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Quote:
Cat despre salariile unora dintre ei nu este cazul sa discutzi IN TOT
...meaning?Vrei sa spui ca sunt muritori de foame?Ma cam indoiesc ...

Old 22-05-2002, 13:36   #118 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Nu vreau sa spun nimuk... dar cheltuielile lor de intretzinere (casa, mashina shi alte fitze, precum "shoppingu`") le depashesc cu mult pe ale noastre ale muritorilor de rand... Shi asta excluzand partea cu... "shopping"...
Lasand asta la o parte,... la cum sunt unii sponsori shi anumitzi manageri... crede-ma ca se moare de foame la greu... ce?! nu se vede??

Old 22-05-2002, 14:34   #119 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

LOL...da, intr-adevar, nu are omu 30000 para sa-si ia masina, are doar 25000, nu are vila cu doua etaje, doar cu unu...
Ce sa-ti spun, ma doare pe mine ca nu au ei bani sa-si faca toate fitele.Daca si Beckham ar vrea sa-si faca toate fitele, nici super-salariu de acum nu-i ajunge.Inca o data, LOL...auzi, inseamna ca mor de foame daca nu au bani de masini ultimu racnet, vile, cumparaturi la greu....

Old 22-05-2002, 16:00   #120 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Rezare....

Lasand asta la o parte,... la cum sunt unii sponsori shi anumitzi manageri... crede-ma ca se moare de foame la greu... ce?! nu se vede??

Imi cer scuze ca ma repet... cand am scris aceste randuri particularizam la greu!!!

Iar la ce scriam referitor la intreztineri... Cam cat te costa pe tine sa asiguri o vila cu 2 etaje????

Te doare in cot???? Pai, bai!!!! Exista oameni care n-au avut copilarie ca sa ajunga la anumite performantze.... shi din moment ce te crezi atat de bun... du-te tu pe teren in locul celui mai prost jucator... crezi ca faci treaba buna?!!!!

Beckham???!!!! Plzzzzzzzzzzzzz.... acolo sunt alte legi, alta mentalitate, alt fotbal, altzi sponsori, alte clauze in contracte...
Nu ai gasit o comparatzie prea elocventa...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules