![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Stelei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #15742 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #15744 (permalink) | ||
| "Cei de la Star au scris o mare minciuna. Nu este normal sa publici un asemenea articol si sa folosesti ca surse vecinii mamei mele, care sunt invidiosi pe familia mea si ar fi in stare sa spuna orice pentru un pumn de bani. Eu nu am jignit pe nimeni in viata mea si tot ce imi doresc este sa fiu lasat in pace." Ca v-am zis eu.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #15745 (permalink) | ||
| Quote:
n-ar fi trebuit sa pui si ghilimele? e articolul lui Adrian Georgescu din 31.08.2008 de la el de pe site nu de alta, da' sa nu zica lumea ca e al tau ![]() pana una-alta, are dreptate, doar pe toja l-am mai vazut ca rupe terenul si se duce si-n aparare, unde e nevoie de un om in plus, la dublaj sunt curios cum o fi si semedo asta, n-ar strica 3 oameni "fara plamani" | |||
|
| | #15746 (permalink) | ||
|
Nu cred ca a crezut cineva ca e al meu.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #15747 (permalink) | ||
| Da, probabil ca esti mai negru decat cei pe care ii faci cioroi. Nu ca mie mi-ar pasa
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #15748 (permalink) | ||
|
Avem un lot foarte mare: 29 de oameni inseamna foarte mult. La mijloc si in fata e aglomeratie prea mare pe posturi, au sa ramana prea multi afara. Sunt cativa oameni acolo care mergeau imprumutati sau dati, e pacat de ei (sau de banii oierului, ca-i plateste degeaba). PORTARI: Zapata, Cernea, Vatca FUNDASI LATERALI: Ogăraru, Golanski, Emeghara, Petre Marin FUNDAŞI CENTRALI: Rădoi, Goian, Ghionea, Baciu, Rada MIJLOCASI DEFENSIVI: Ov. Petre, Lovin, Tiago, Abel, Plesan MIJLOCAŞI OFENSIVI: Semedo, Szekely, Toja, Nicoliţă, Ochirosii, Neaga, Ionescu ATACANTI: Dayro, B. Stancu, Arthuro, Pedriel, Kapetanos
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #15749 (permalink) | ||
| Quote:
edit: http://www.steauafc.com/ro/articole/...itari_gsp_psp/ o miscare inteleapta, dpmdvd...
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... Last edited by Ciuby; 05-09-2008 at 16:14. | |||
|
| | #15751 (permalink) | ||
| Quote: "cînd era la Steaua, se dădea mai intelectual şi mi-era să nu fie privit acum urît. " Al dreacu intelectual, in loc sa scuipe seminte si sa asculte manele ca baietii lu nea Gigi... Imi aduc aminte de sezonul in care Rapid a luat ultima oara campionatul, si Steaua era la vreo 9 puncte in spate la un moment dat, iar Ogararu a declarat ca sansele Stelei sunt la modul gerunziu: sperand, luptand si castigand. Acum realizez ce mistouri si-o fi luat saracu baiat de la neanderthalii din vestiar... | |||
|
| | #15752 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #15753 (permalink) | ||
|
Prostia jurnalistilor strikes again 1 “Ce fotbalist e dacă se dă cu alifii?!” De mai multe ori, unii stelişti au fost auziţi povestind despre Dayro: “Ce jucător e ăla care la fiecare final de antrenament se unge cu alifii? Are tot felul de creme, se dă cu ele peste tot”. http://www.gsp.ro/stire/se-uita-urit...yro-97158.html
|
| | #15754 (permalink) | ||
|
Si-a mai luat cineva pachet de Liga? Din cauza preturilor ridicate, am fost nevoit sa iau la peluze, n-am stat in viata mea acolo, sper sa si vad ceva Oricum 225 ron e un pret cat de cat decent, as fi vrut la tribuna 2, dar era 450 ron, enorm. Norocul meu e c-am putut apela la cineva cu abonament, am scapat de stat la cozi
| |||
|
| | #15757 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
sau o prinzi mai greu de felu tau ?
__________________ | ||
|
| | #15759 (permalink) | ||
| Klinsmann: "Ribery nu va putea evolua în meciul cu Steaua!" Cum or reusi fotografii astia sa il prinda in unghiurile astea odioase?
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|