nici o problema... sa-i dea televiziunile bani, nu suporterii...
nici o problema... sa-i dea televiziunile bani, nu suporterii...
just cruisin'...
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură
ii convine pt ca nu ii mai aude pe contestatari. asta e motivul. prefera sa piarda, numai sa nu ii mai auda![]()
If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have any pudding if ye don't eat yer meat?
S-a aruncat dupa sfarsitul meciului. In mod normal nu se juca fara spectatori.
Dar care a fost rostul aruncarii brichetelor? Sunt tare curios...
Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza...
e, asa, de distractie. e ultima moda in materie de entertainment
cica care da mai bine e cel mai smecher![]()
- Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool?
- Mazărea borîtă pe perete.
Top Tip Of The Week: When going through airport customs and you are asked "do you have any firearms with you?" do not reply "what do you need?"
Si pe sotul celei mai dorite femei din Romania nu-l suspenda??
If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have any pudding if ye don't eat yer meat?
Pentru ce? Ca si-a aratat caracterul inainte de meci?
Life is a big RPG.
Pai cand le-a facut, in timpul meciului sau inainte?
N-a facut niciun gest, doar le-a f... mamele in cur. Ceea ce mi se pare onest.
Top Tip Of The Week: When going through airport customs and you are asked "do you have any firearms with you?" do not reply "what do you need?"
A instigat clar tribuna in timpul meciului, eram si eu p-acolo.
Aaaa, carevasazica bannerul cu unguroaica si kktul era o gluma nevinovata si ne-am ras toti, da' cand un jucator iti raspunde barbateste e instigare. Sunteti baieti mari cu IQ supraunitar, nu va mai lamentati cu texte d'astea.
OK, bun - a instigat. De ce nu i s-a raspuns cu aceeasi moneda? (injuraturi, etc)
Noi suntem mai "cu mot" si trebuie sa aruncam cu brichete?
Daca se judeca barbateste, e si trica barbat, l-au lovit semintele si paharele de plastic, s-a accidentat sau ce ??
Sa nu intelegeti ca le iau aprarea celor care arunca cu diverse obiecte, dar acestia trebuie identificati si amendati la fiecare meci, nu suspendat terenul. Dar la noi e mitica la putere.
Dar cine a zis ca era o gluma nevinovata?
Acel "raspuns barbatesc" e interzis in orice liga civilizata, si se sanctioneaza. Intreaba-i pe Drogba, Mourinho sau, mai recent, Beckham, ce au fost toti amendati sau suspendati pentru gesturi asemanatoare.
Daca se suspenda stadionul, sa se suspende si idiotul, fiindca el trebuie sa fie un exemplu.
---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:04 ----------
Corect. Filmati, identificati, amendati, si daca aceeasi fac si in viitor, interzisi pe stadion si cu dosar penal. Eu daca arunc intr-unul pe strada cu o punga de seminte el poate sa faca plangere la politie, nu?
Pacat ca se joaca fara spectatori, cred ca am abonamentul ala degeaba. Damn, si nu pot sa vin nici la meciul cu javrele. Pana la urma pentru ce mai sunt si camerele alea de supraveghere daca nu ii identifica pe idiotii care arunca cu tot felul de prostii.
jijica uite o poza cu eroul tau balanel. Este erou mare maica, suntem tare mandri de el.
Impreuna cu tara (locatia )
Bookmarks