Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Stelei. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2009, 23:08   #19041 (permalink)

scociu's Avatar

Adevarul e ca Banel a si gresit mult, mai ales la gol.

scociu is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 23:10   #19042 (permalink)
sabre

Ballto's Avatar

Cum adica care greseli de arbitraj?
Daca la umarul/mana aia in careu n-am avut pretentii de penalty, la golul lor a fost CLAR fault in atac, la intrarea turcului la Szekely, ala era la mma cu talpa pe fata lui, clar de rosu...

Ballto is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 23:22   #19043 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

C05T1N - eu vreau sa vad cat de bine stai pe picioare cand te trage unul de gat cum a fost "fatuca de Bicfalvi"... si nu discutam doar de golul de azi cat si de cel din Ghencea marcat din ofsaid...
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 23:31   #19044 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

S-a terminat meciul

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 05-11-2009, 23:35   #19045 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
S-a terminat meciul
Din pacate da...

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE

sirAdrian is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 23:46   #19046 (permalink)
Registered User

Bicfalvi cel mai slab dupa teren.2 goluri din cauza lui s-au luat

Akebono89 is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 23:52   #19047 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

vina lui bicfalvi reprezinta maxim 2% din esecul stelei in uefa...
90% este vina conducerii care a facut total aiurea listele de uefa: nu e plesan nu e petre... stiam ca nu e nici grzelak.. dar este emeghara...
tot conducerea este de vina si pentru faptul ca steaua nu are suporteri acasa... iar in deplasare sunt interzisi peste tot...
In astfel de conditii nici o echipa nu face performante

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 23:53   #19048 (permalink)
Nick anterior: AdevaRapper

Kindred's Avatar

Mai usor, ca pe unii ii distreaza Becali, doar nu vrei sa le dispara jucaria...

Kindred is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 00:00   #19049 (permalink)
AKI

akileon's Avatar

cand echipa e praf si nu joaca nimic spui : " nu ne intereseaza europa league, doar campionatul"

akileon is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 00:15   #19050 (permalink)
Registered User

Birdy's Avatar

Bicfalvi este ZERO BARAT , nu are nici o treaba cu fotbalul !

Ma oftic pt ca acesti "turci" au jucat iarasi prea putin pt scorul inregistrat, totusi diferenta mare de clasa la finalizare. Iarasi ma gandesc acum la loturi, la bani si la sperantele desarte pe care ni le facem omitand faptul ca pe hartie diferentele dintre jucatori sunt imense.

Birdy is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 01:08   #19051 (permalink)
Registered User

Sharku's Avatar

ne trebuie un fundas central cu ceva viteza si rada pus in locul lui ghionea care e depasit de situatie(viteza) in foarte multe faze, nici macar plasamentul si experinta nu il mai scot.....

Sharku is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 02:10   #19052 (permalink)
Nick anterior: MadmanDan

--Dan--'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Birdy View Post
Bicfalvi este ZERO BARAT , nu are nici o treaba cu fotbalul !

Te contrazic. Bicfalvi ar fi putut fi unul dintre cei mai buni mijlocasi centrali din tara daca era crescut cum trebuie.
Din pacate conducerea Stelei, pe langa faptul ca transfera jucatori de pe youtube, la recomandarea chief-scoutului Nea' Virgil, ii mai si strica pe cei ce ar putea ajunge fotbalisti.

Idem Ochirosii. Traiasca Gloria Buzau !

--Dan-- is online now    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 02:58   #19053 (permalink)
Registered User

-=Hit-Man=-'s Avatar

Si ce sa le faca, sa se antreneze si sa joace clubul pentru ei ? prea le tot gasim scuze, cei mai multi nici de rezerve nu-s buni, aia e. Grecu si Banel - cam tot ce avem.

-=Hit-Man=- is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 08:42   #19054 (permalink)

Kindred's Avatar

Quote:
Originally Posted by Birdy View Post
Iarasi ma gandesc acum la loturi, la bani si la sperantele desarte pe care ni le facem omitand faptul ca pe hartie diferentele dintre jucatori sunt imense.
Mda, sigur, atunci ce sa mai zic de valoarea pe hartie a Unirii Urziceni? Sau a lui Rubin Kazan comparativ cu Barcelona? Steaua a ajuns o echipa dupa chipul si asemanarea creditorului. Este prima data cand Steaua se face efectiv de ras in Europa, eu nu-mi amintesc o umilinta mai mare nici cand echipa era chiar mai putin valoroasa ca atunci.

Old 06-11-2009, 09:00   #19055 (permalink)
Registered User

edlund's Avatar

Hai sa fim seriosi, minuni se intampla din 7 in 7 ani.
Ce crezi ca ar face Rubin Kazan in campionatul Spaniei?

Cu Celtic nu e asa uriasa surpriza, camp Scotiei e modest, Stuttgart nu e o mare forta, cu Sevilla s-a vazut ce au facut.

Banii conteaza, orice s-ar spune, ca trebuie investiti si cu cap, asta e altceva. Lotul Stelei, in mod real, nu valoreaza 10 milioane de Euro.

edlund is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 09:15   #19056 (permalink)
Registered User

Birdy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kindred View Post
Mda, sigur, atunci ce sa mai zic de valoarea pe hartie a Unirii Urziceni? Sau a lui Rubin Kazan comparativ cu Barcelona?
Unirea Urziceni este exceptia care confirma regula, iar Rubin a facut investitii de zeci de milioane, poate chiar mai mult, iar de la un anumit nivel diferenta dintre a baga 50 mil si 100 mil nu se vede prea mult, in schimb diferenta dintre a baga 0 mil si 70 mil Fener se simte f clar . Avem prea multi jucatori mediocri, plafonati , depasiti si sperante care nu mai confirma deloc, asta e nivelul economic din Romania, cu asta defilam. Nu are rost sa ne plangem cand suntem pe ultimele locuri in Europa la toate capitolele si sporturile sa venim cu pretentii in fotbal, care este o adevarata industrie.

Quote:
Originally Posted by Kindred View Post
Steaua a ajuns o echipa dupa chipul si asemanarea creditorului. Este prima data cand Steaua se face efectiv de ras in Europa, eu nu-mi amintesc o umilinta mai mare nici cand echipa era chiar mai putin valoroasa ca atunci.
Mie nu mi se pare deloc ca aseara ne-am facut de ras; dintre toate echipele romanesti din Liga asta noi am jucat cel mai bine. Ocazii au fost , dar ce poti sa faci daca tu ratezi sanse clare , iar adversarul speculeaza orice greseala si iti da goluri din jumatati de ocazie. Diferenta s-a facut la finalizare noi am ratat , iar ei au marcat , simplu.

Tot fotbalul romanesc este in cel mai prost moment din istorie, inclusiv la nivelul echipelor nationale am ajuns ciuca batailor. Voi chiar nu intelegeti ca ce se juca acum 20 ani e doar istorie, vremurile alea nu se vor mai intoarce niciodata si nu din vina creditorului ci pt ca asta e nivelul fotbalului romanesc la ora actuala, o consecinta a nepasarii generale si a investitiilor care sunt direct proportionale cu puterea economica a tarii. NU MAI SUNT BANI, IAR CINE MAI DETINE CATE CEVA TINE DE EI NU MAI RISCA AIUREA IN FOTBAL PT CA TOTI ISI DAU SEAMA CA LA FOTBAL ORI BAGI CATE 5-10 MIL IN FIECARE JUCATOR CA SA AI REZULTATE , ORI NU MAI BAGI DELOC, CU CARPELI NU POTI SA AJUNGI DEPARTE.
Pana la urma creditorul cu chiu cu vai a ajuns in semifinalele Uefa, cea mai buna performanta a unei echipe romanesti dupa '89 sa vedem ce echipa din Romania va mai reusi o semifinala de cupa europeana in urmatorii 20 ani .

Birdy is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 10:57   #19057 (permalink)

Kindred's Avatar

Doar faptul ca altii au fost mai penibili ca noi nu inseamna ca nu ne-am facut de ras.

Nu vorbesc de acum 20 de ani, vorbesc de meciuri precum dubla cu Liverpool cand desi aveam o echipa modesta, tot nu ne-am facut de ras ca in actuala "campanie".

Old 06-11-2009, 14:36   #19058 (permalink)

end-er's Avatar

Quote:
Originally Posted by edlund View Post
Lotul Stelei, in mod real, nu valoreaza 10 milioane de Euro.
Ideea e corecta, lotul Stelei nu valoreaza cat cred unii inconstienti de acolo ca valoreaza, insa cred ca suma e totusi prea mica, face lejer peste 10 mil.

end-er is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 13:58   #19059 (permalink)
standalone

Steaua şi-a umilit fanii veniţi la Istanbul!

Poate baietii astia nu au fost asa descurcareti ca Salgado. Sau poate ca si Salgado a vazut meciul dintr-o saormarie de prin Galata.

IMO, una e sa interzici accesul suporterilor stelisti cu insemne, din motive de siguranta, si alta e sa interzici accesul romanilor care oricum isi cumparasera bilete in alta zona decat cea alocata galeriei, ceea ce inseamna ca intrau pe propria raspundere si nu pe cea a Stelei. In plus, suporterii romani, cau sau fara insemne, nu au inca interdictie prin Europa.

Mare imbecilitate, daca e adevarat ar trebui dati in judecata. Rahaturi din astea incita si mai mult, nici vorba sa pacifice "drogatii" (tm).

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 14:05   #19060 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Stai ca nici Salgado n-a pus inca poze =))

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules