Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-08-2002, 18:32   #1 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Post Divizia A - etapa I [17-18 august]

A inceput noua editie de campionat... sunt multe promisiuni ca se va renunta la blaturi... chiar Lordul Jean a zis ca el renunta fortat sau nu (in acelasi interviu a zis si ca "nu mai poti avea incredere in nimeni" ...) starnind laude din partea lui Iordanescu.
Sa speram ca asa va fi si campionatul intern va da jucatori in forma pt echipa nationala iar Iordanescu nu va trebui sa tina prea mult iconita lui sfintita la piept rugandu-se la ajutorul divin.
Campionatul cred ca va fi mai echilibrat si mai spectaculos ca in alti ani... sunt cativa antrenori buni: Dumitriu, Lacatus, Olaroiu, Moldovan, Sandoi, Andone, Zenga ... s-au intors si jucatori f buni din strainatate,,, Badea, Lutu, Gica Popescu, Dan Petrescu, Aliuta, etc...

Etapa I - rezultate:

Sambata 17 august

"U" Craiova - Astra 3-1 (2-1)
Dinamo - Ceahlaul 5-0 (3-0)
Politehnica AEK - FCM Bacau 2-0 (1-0)
Otelul - FC Arges 2-0 (2-0)
Farul - Gloria 0-0

Duminica 18 august

FC Brasov - Steaua 0-0
Sportul Studentesc - Rapid 1-2 (0-1)
UTA - FC National 1-2 (0-1)

Meciul cel mai spectaculos mi s-a parut Sportul - Rapid... multe ocazii de ambele parti... putea iesi orice rezultat... Tot aici remarc ca Sportul nu are nici acum portar iar Dolha va fi sigur portarul nr 1 din campionat si va ajunge si la nationala f curand.
(ar urma C. Munteanu, M. Tudor si Dossey - oare a jucat vreodata pt nationala Ghanei? poate il naturalizam )
Badoi a jucat excelent... nu stiu de ce Bacaul l-a dat asa usor (era al doilea marcator dupa Cursaru) si pe bani putini...

Bacaul are probleme s-a vazut si in amicale... nu stiu ce se intampla, au lot bunicel, desi au plecat Badoi, Iftodi.
Neaga super nervos ... poate pt ca nu a fost titular ... dar steaua a jucat cu un singur atacant si varf impins Neaga nu poate juca... totusi in locul lui Olaroiu ii ziceam dupa eliminare "nu ma mai stresa si pe mine, treci la vestiare" A fost prea finut, cred ca Piturca facea urat

Despre Craiova... se pare ca va ajunge mai sus anul asta.

Cam atat...

Last edited by Capcaunu; 19-08-2002 at 22:46.

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2002, 18:41   #2 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Olaroiu debuteaza in glorie, chiar daca a jucat in 12 jucatori, iar in final in 11. Neaga a dovedit inca odata niste valente extraordinare. In rest, nimic anormal. Poate victoria Otelului.

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2002, 19:12   #3 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Craiova-Astra
Later edited, 3-1, nu 2-1

Brasov-Steaua

Si pentru ca nu am zis nimic pozitiv, fiind foarte suparat de ce s-a intamplat...o sa zic ca mi-a placut faptul ca Olaroiu pune mare pret pe aparare. Sincr, sper sa nu mai vad meciuri in care Steaua sa se apere cu 2 oameni, cum se intampla pe vremea lu' Piti.
Fiind in permanenta 4 oameni plecarile lui Dumitru nu o sa afecteze cu mult apararea.

Sportul-Rapid

Asta pe larg, ce am vazut.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2002, 19:33   #4 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

parerea mea...

steaua joaca acuma cu 2 mijlocasi defensivi...
iar in atac olaroiu juca la national cu 3 atacanti dar a preferat sa bage la steaua unul singur si 2 in spate (aliuta si trica) ca sa nu ramana nimeni pe afara

---
de remarcat numarul mare de spectatori !

craiova: 25000
timisoara: 20000
arad: 9000
regie: 7000

Last edited by Capcaunu; 19-08-2002 at 21:15.

Old 19-08-2002, 22:36   #5 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by Capcaunu
de remarcat numarul mare de spectatori !

craiova: 25000
timisoara: 20000
arad: 9000
regie: 7000
Nu vreau sa fiu Gica, Contra dar:

craiova: 25000-motive- prima etapa, au scapat de jug, au venit jucatori emblematici pentru Craiova, intrare libera

timisoara: 20000- (15000 dupa unele surse ), foame mare de fotbal acolo, antrenor cu rezonanta pentru Timisoara, revenire dupa 6 sezoane, probabil intrarea libera

arad: 9000- la fel, UTA n-a mai vazut prima liga de mult...

regie: 7000- in mod sigur 6500 minim erau suporteri Rapid , sunt cam vecine de cartier respectivele...intrare libera cumva ?
Apoi:

Otelul-Arges 4000 de spectatori, acolo unde de obicei sunt 15000+;

Farul-Gloria - 10.000, sincer numarul asta ma mira mai mult decat restul...10000 de oameni cu Gloria ..

Dinamo - Ceahlaul 5000...prima etapa, meciul nu era televizat, revenirea lui Popescu, mda;

Brasov-Steaua 10000- la fel, putin tinind cont ca pe unde se duce Steaua se umple stadionul...

Se pare deci, in concluzie, ca nici macar tactica "portilor libere" nu mai atrage romanul spre stadion. De ce oare?

Old 19-08-2002, 22:52   #6 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Talking

Daca zici ca Panduru ar fi de prin zona, gresesti, e nascut in Marzanesti, Teleorman.

Panduru inca nu e antrenor de rezonanta.

deci?

Old 19-08-2002, 23:30   #7 (permalink)
cheloo

nea ovi's Avatar

Sportul-Rapid spectaculos , mi-a placut dar pacat ca a iesit rezultatul asa... despre Steaua ...mai astept dar mi-am pus sperantele in Oli,iar daca as fi fost in locul lui ii carpeam lu' Neaga 2 palme de proba dupa meci ...
Poli AEK - marea surpriza.

nea ovi is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2002, 00:07   #8 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Daca zici ca Panduru ar fi de prin zona, gresesti, e nascut in Marzanesti, Teleorman.
Panduru inca nu e antrenor de rezonanta.
deci?
Cu rezonanta pentru Timisoara. Adica pentru Timisoara e un nume important, atat si nimic mai mult. La lista cu antrenori pe care ai pus-o in primul post puteai sa-l pui si pe el, nu de altceva dar Zenga pana acum pe unde a antrenat a fost o catastrofa
Moldovan dezamagitor intordeauna...

Old 20-08-2002, 00:11   #9 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Moldovan yup

dar Panduru nici ca jucator nu a rupt gara targului... pe cand Zenga... are totusi metode profesioniste si daca se va intampla sa faca ceva excelent aici poate sa il ia o echipa din C sau B din Italia pe cand pe Panduru nu il ia nimeni

sper ca nu il faci antrenor bun pe panduru dupa 1 meci, saracul hagi daca batea pe slovenia... iti dai seama ce antrenor era?

Old 20-08-2002, 00:51   #10 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Farul - Gloria 0-0

Sa fi zis Jean Padureanu adevarul cind a zis ca anul asta nu se va preta la blaturi ci va juca cinstit ?
Sau avea polite de platit Farului? Cert e ca Gloria s'a dus decisa sa ia 3 puncte la Constanta.Ca nu a iesit decit un 0-0 -asta se pare ca a fost valoarea echipelor:un mare ZERO. Remus Vlad a revenit antrenor la Gloria. Fost secund a lui Lucescu in perioada Corvinul, fost antrenor la echipa de tineret a Romaniei,fost antrenor la U.Cluj in perioada buna a clubului, e antrenorul care a urcat Gloria prima data in A.
Dupa care a fost inlocuit cu vesnicul Carstea. Care impreuna cu nea Jean au facut din echipa "campioana blaturilor".
Sa il fi adus nea Jean din nou pe Remus Vlad sa ii construiasca o echipa? Antrenorul asa afirma :"Nu ne vom mai lasa calcati in picioare...in special de echipele bucurestene..."
Ca si asezare in teren si-a exprimat dorinta sa schimbe acel 5-4-1 clasic al Gloriei cu un modern 3-4-2-1 ,cam ca si cel a lui Olaroiu de la Steaua.
Sa vrea nea Jean cu adevarat o schimbare? Eu ma cam indoiesc... insa timpul ne va confirma daca ceea ce declara cei de la Gloria sunt vorbe in vant sau nu.
(si poate meciul Gloria-Dinamo din etapa 7)

Despre celelalte meciuri?
1.Sportul are cel mai prost portar din campionat. Echipa putea bate pe Rapid insa 2 goluri de portar au transat meciul. Bratu/Niculae nu prea au facut nimic. In finala cupei au jucat la meserie, dupa aia au tras 2 meciuri in care au fost aproape inexistenti.

2.Daca Stancioiu de la Sportul e penibil,Radulescu portarul Astrei continua evolutiile care l'au facut celebru la Rapid (remember Otelul-Rapid). E clar, si asta vrea sa lupte din greu pt. titlul de cel mai prost portar.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2002, 02:01   #11 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
...dar Panduru nici ca jucator nu a rupt gara targului...
sper ca nu il faci antrenor bun pe panduru dupa 1 meci
Ca nu a ajuns la Real e altceva, dar in Portugalia a jucat bine, sa nu-i luam luam ce e al lui. Nu, nu am de unde sa stiu ce calitati "antrenoristice" are dupa un meci. Nici dupa un sezon la Poli nu cred ca se pot trage concluzii, la fel cum cred ca nici in cazul lui hagi nu se pot trage. Din pacate sunt cam singurul de parerea asta

Old 20-08-2002, 05:52   #12 (permalink)
Registered User

Waff's Avatar

Dinamo - Ceahlaul 5-0, scorul etapei si o victorie mult asteptata dupa o perioada mai proasta.
Eu nu am nici o indoiala ca Dinamo o sa fie din nou campioana

Waff is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2002, 09:54   #13 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Cu Popescu in atac, nu e nici o surpriza..

alexdm is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2002, 15:17   #14 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Quote:
Originally posted by W@ffen_SS[unreal]
Dinamo - Ceahlaul 5-0, scorul etapei si o victorie mult asteptata dupa o perioada mai proasta.
Eu nu am nici o indoiala ca Dinamo o sa fie din nou campioana
A fost mai scump de data asta, data trecuta arvuniserati doar 3 goluri.Acum a fost Stefan (cel mare, se poate spune) mai marinimos sau ati sarit voi cu mai mult?

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2002, 13:55   #15 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Ieri, antrenorul Stelei, Cosmin Olãroiu, a explicat iesirea elevului sãu prin faptul cã "a acumulat tensiune nervoasã din cauzã cã nu a fost titular. Acesta a fost motivul pentru care a si rãbufnit destul de repede pe teren. Totusi, primul avertisment i-a fost dat degeaba, pentru cã a cerut respectarea distantei regulamentare a zidului brasovean. Eu cred cã va fi ultima oarã cînd Neaga a reactionat în acest fel".

Old 21-08-2002, 15:35   #16 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Da, si mai zicea si ca a fost amendat cu 1000$. Eu sa fi fost antrenorul, nu mai calca pe Ghencea in calitate de gazda. De fapt e o chestie de bun-simt, asa ceva nu se vede in Anglia sau Spania...

Old 21-08-2002, 15:42   #17 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

unq, nu e chiar atat de usor pe cat ti se pare tie...neaga, de bine de rau, e una din piesele de baza ale stelei (asta dovedeste si un inalt nivel competitional al stelei, ).Daca-i da afara pe toti taranii, ramane fara jucatori, pentru ca toti sunt tarani.

Old 21-08-2002, 17:18   #18 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Nu cred ca ai vazut gestul lui neaga la toti jucatorii Stelei.

Old 21-08-2002, 17:20   #19 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

nu, intr-adevar a sarit peste cal probabil (ca n-am vazut nici gestul lui neaga ), dar ideea e ca foarte putini jucatori romani stiu ce e aia fair-play sau bun simt...daca e sa-i alegi pe baza asta ramai cu echipa formata din femeile de servici.

Old 21-08-2002, 17:28   #20 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

cativa ar fi:

gica popescu, poate prunea, kirita (am glumit)

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules