![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa II 24 august Astra - Dinamo FCM Bacau - "U" Craiova Steaua - Poli AEK FC Arges - FC Brasov Rapid - Otelul Gloria - Sportul FC National - Farul Ceahlaul - UTA --- se pare ca meciul etapei e la Bacau dar si Steaua - Poli AEK va fi foarte interesant la Poli fiind fostii stelisti dobos si panduru. O parere personala: daca nu va juca mai ofensiv, Brasov nu va invinge la Pitesti.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Astra - Dinamo Sper ca Astra sa opuna mai multa rezistenta decat Ceahlaul. FCM Bacau - "U" Craiova Cred ca o sa castige clar Bacaul, ceva gen 2-0, 3-1 Steaua - Poli AEK Sper intr-o victorie, daca nici cu echipele nou promovate nu castigam atunci... FC Arges - FC Brasov Meci interesant IMO, in Trivale se vor lua puncte foarte greu, Halagian ca antrenor il respect foarte mult, e tatic. Ma rog, bunic ![]() Rapid - Otelul Meciul rundei, greu pentru Rapid. Un egal nu m-ar mira deloc. Gloria - Sportul SPer sa castige Sportul, mi-ar place sa se intample faza fazelor: dupa ce a declarat ca nu mai face blaturi, tocmai in sezonul cand nu mai face, Padureanu sa retrogradeze ...vise taica...FC National - Farul Doar daca nu-si fac singuri probleme vor avea dificultati cei de la National, Ceahlaul - UTA Meci de 1,x,2...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
... eu ma duc mai mult ca sigur la Bacau la meci.Daca U Craiova scapa de meciul asta cu Bacaul ... hehehee popa ma fac ... oricum va fi un meci frumos .Astra - Dinamo - shi-o permite Dinamo sa piarda ? altfel e jale la Ploiesti in viitor (look at fixtures) FCM Bacau - "U" Craiova - poate poate Craiova ![]() Steaua - Poli AEK - Steaua clar FC Arges - FC Brasov - asta e meci de X Rapid - Otelul - bate Rapidu' ca se supara Capcaunu ![]() Gloria - Sportul - Sportul poate face o figura frumoasa acolo !!!FC National - Farul - saracu' Hagi ![]() Ceahlaul - UTA - bate UTA
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
tu chiar crezi ca daca Gloria intra la apa, Padureanu nu face nimic ? (sau Stefan, sau Netoiu, sau Iorgulescu.....nu fac ei nimic,nimic pt prietenul de o viata, mentorul spiritual TATA JEAN). | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
sper ca dinamo sa nu faca vreo prostie in campionat datorita amicalelor din spania... adica nu sper doar sunt curios
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Sincer, la lotul care-l are, eu ca fan Steaua zic ca nu m-ar mira daca ar avea probleme doar in meciurile cu Steaua, Rapid, National, Galati si poate Brasov. Insa daca se vede clar ca in meciul cu Ceahlaul (3-0, nu 5-0 ) e clar ca din nou fac manarii...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
sper sa castige argesu' fiindca am o speranta sa fie campioana provinciei. steaua, dupa ce va fi razbunata de argesu, va reputa prima victorie in acest campionat. sper sa fie la scor sa se trezeasca toata echipa meci interesant la pietrishica...sper s aia iar bataie ceahlaul. nu de altceva dar mi-a placut de pinalty cand a fost la ioanitoaia cum explica rezultatul meciului
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mda, n-am vazut emisiunea (ma scarbeste sa-i vad pe toti jegosii,incultii, tiganii cum se improasca, cu noroi) dar am auzit ca Stefan se lega de arbitraj. Asta la 5-0
|
| | #12 (permalink) | ||
|
mda dar la 0-0 dinamo a dat gol nevalabil totusi cred ca batea sigur dinamo din cauza rutinei unor astfel de meciuri
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Astra - Dinamo 0-3(as vrea sa nu fie asa dar...) FCM Bacau - "U" Craiova 0-3...asta in conditii normale(adica fara arbitrii si fara blat) Steaua - Poli AEK 3-0... sper si eu .... FC Arges - FC Brasov 2-2 Rapid - Otelul 2-1 Gloria - Sportul sper 1-2 FC National - Farul 2-0 Ceahlaul - UTA sper sa bata UTA!!!
__________________ The Man Who Sold The World! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|