![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cine va lua Campionatul? | |||
| Steaua | | 4 | 33.33% |
| Dinamo | | 3 | 25.00% |
| Rapid | | 3 | 25.00% |
| National | | 2 | 16.67% |
| Voters: 12. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Somewhere arround here |
Chiar daca este inca prematur sa vb despre asta(tinand cont ca nu s-a incheiat nici macar etapa a II-a) cine credetzi ca va obtine campionatul si cupa in editia 02/03?
__________________ Smoke ya! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
eu tot tin cu steaua...cred in steaua...deci am votat steaua... sper sa nu fiu doar un visator cum mi s-a zis anul trecut cand asteptam cupele europene!!! rapidul e echipa destul de buna, iar dinamo m-a lasat cu gura cascata la meciul cu madrid. sigur nu era inregistrare de acum 20 d eani da' au schimbat numele de pe tricouri???
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Somewhere arround here | Steaua...la marginea prapastiei?
Eu sunt un stelist consacrat, insa meciul echipei cu Poli mi-a lasat un gust cel putin amar. Echipa nu este nici pe departe omogena , jucatorii nu se gasesc pe teren, atmosfera , din pacate, spre sfarsitul oricarui meci este una de resemnare... Daca nu se vor face schimbari majore lucrurile nu vor merge mai bine... Cu aceasta ocazie cer scuze suporterilor craioveni si ai altor echipe ce se vor bate pt titlu pentru neincluderea echipei lor in sondaj , dar, sincer, doar cele din careul de asi au sanse la trofeu. Suporterii stelei au inceput sa se obisnuiasca deja cu aceste insuccese, dar cred ca ne indreptam din ce in ce mai mult spre ceea ce s-a intamplat sezonul trecut...
__________________ Smoke ya! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Daca tot nu v-a castiga steaua(avand in vedere cum joaca), eu sper sa castige Nationalul... Offtopic Dyscovery Off topic : De unde draq fac rost de o poza de pus sub username? si cu ce andmin tre` sa vb ? Cauta cu Google avatar iar dupa ce-ti gasesti 'poza ' corespunzatoare posteaza aici
__________________ The Man Who Sold The World! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|