Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-08-2002, 21:41   #1 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Divizia A - etapa III

Sambata 31

Astra - Ceahlaul
Dinamo - FCM Bacau (Romania 1, 17:00)
Poli AEK - FC Arges
Farul - Uta
FC Brasov - Rapid
Otelul - Gloria

Duminica

U Craiova - Steaua (PRO TV, 16:00)
Sportul - FC National (Romania 1, 18:00)

---
pronosticurile mele:

1, x, 1, 1, x, 1, 1, 2

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2002, 23:11   #2 (permalink)
cheloo

nea ovi's Avatar

Re: Divizia A - etapa III

Astra - Ceahlaul 1-1
Dinamo - FCM Bacau 1-2
Poli AEK - FC Arges 0-0
Farul - Uta 2-0
FC Brasov - Rapid 0-0
Otelul - Gloria 1-0
U Craiova - Steaua 0-2
Sportul - FC National 3-2

nea ovi is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2002, 00:59   #3 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Nu ma risc la pronosticuri gen cine castiga. Ca sa nu mai zic de scoruri&shit.
Dar:

Meciul rundei in Banie, o sa fie superb. Spectatori, urlete, tipete, show, oltenii o sa joace la rupere si ce e cel mai important: multe goluri. In ultimele mi-au ramas in cap scorurile de 2-3, 3-2. Sper sa fie 2-3. Lutu asta e nebunatic rau, e pus pe fapte mari. Iar Oli sper sa joace cu 2 atacanti din min 1, altfel o sujem.

dinamo-FCM meci interesant. Bacau o sa trebuiasca sa lupte in mod normal, nu cred ca sunt capabili sa castige, depinde mai mult de dinamo. Meci interesant oricum.

Poli AEK - FC Arges

Alt meci misto, Argesul va arata daca AEK (era sa zic Poli ) e un simplu foc de paie sau nu.

Farul - Uta
Derby-ul suferintei
Punctul din meciul asta/punctele vor conta la retrogradare, mai ales daca le ia UTA

FC Brasov - Rapid
Alt meci frumos, se va vedea daca atacul lui Rednic va invinge apararea lui Laca

Sportul - FC National
Duelul galeriilor va fi tumultuos

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2002, 16:21   #4 (permalink)
Registered User

iohannfus's Avatar

Astra - Ceahlaul 2-0 Astra ... estul de greu ... da' bate Astra
Dinamo - FCM Bacau nu prea shtiu ce sa zic ... 1X2
Poli AEK - FC Arges nea Hala ... da cu shapca de pamint !!! iar nu vorbeshte Panduru la conf. de presa
Farul - Uta nasol meci ... shi pt unii shi pt altzii 1x2
FC Brasov - Rapid eee... aici e aici ... Fiara sau Puriu? 1X2
Otelul - Gloria 2-1 bucataru un golatzo shi primul blat din campionat

Sportul - FC National cred ca vom asista la prima victorie a studentzilor avind in vedere ca s-au cam saturat sa stea cite o jumatate de ora dupa meciuri linga Andone

U Craiova - Steaua cam greu pt Steaua programul asta ... pronostic serios: 1X2 ... se termina cu cu cel putzin 4 goluri (in poarta Stelei )

iohannfus is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2002, 10:27   #5 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Craiova bate Steaua, National bate Sportul, Rapidul face egal la Brasov, Dinamo bate Bacaul.

- Mafalda

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2002, 18:18   #6 (permalink)
Registered User

Xilviu's Avatar

Astra - Ceahlaul
-sper sa bata Astra...3-1
Dinamo - FCM Bacau
-sa indraznesc oare sa sper la un1-2?
Poli AEK - FC Arges
-daca o tin tot asa...2-1
Farul - Uta
-cred ca Farul va face tot ce-i sta in putere 1-0
FC Brasov - Rapid
-bate Rapidul
Otelul - Gloria
2-1
U Craiova - Steaua
-din nefericire cred ca Steaua va lua bataie. Sper ca va fi un meci frumos!
Sportul - FC National
-bate Nationalul!

Xilviu is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2002, 01:25   #7 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Farul e primul club care si-a demis antrenorul. Urmeaza cel de la UTA.

Old 29-08-2002, 09:42   #8 (permalink)
Registered User

iohannfus's Avatar

Fl. Marin shi Hizo o sa ajunga la Farul

Old 29-08-2002, 16:02   #9 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Picanterii :p

Joi, 29 August 2002
Let`s Go Steaua!!!

Sambata in jurul orei 8 vor pleca in jur de 25 microbuze in directia Craiova. O parte a suporterilor stelisti vor merge deasemenea si cu masina dar si cu trenul. Pentru meciul cu oltenii, sefii galeriei steliste promit un show pe cinste, chiar daca echipa noastra deocamdata este intr-un picior. De indata ce vom avea mai multe amanunte vom reveni. Pentru cei de la Craiova avem un mesaj - Fiti pe faza!! Va vom demonstra de ce sunteti de la tara !

Old 29-08-2002, 16:20   #10 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Clasamentul dupa 2 etape.

Old 29-08-2002, 17:29   #11 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by iohannfus
Fl. Marin shi Hizo o sa ajunga la Farul
Fl. Marin in ce calitate ? Aici nu zice nimic.

Old 29-08-2002, 18:24   #12 (permalink)
Registered User

iohannfus's Avatar

Shtiintza se pregateshte !!!

ha ha ha ... cu ce okazie vin atitzia la Craiova ... se da drumul la granitza cumva ? ca acolo nu se intra decit cu pashaport de oltean

nu prea cred avind in vedere ca la Craiova pe stadion nu au venit niciodata mai mult de 500 de suporteri ai echipelor adverse ... au fost odata parca 2000 de la Rapid (in cel mai fericit caz) dar in medie la derbyuri doar 500 de suporteri ... in orice caz ii ashteptam cu "bratzele deschise" :
"Suporterii se pregateau ieri de zor, in incinta stadionului, pentru meciul de duminica. Ei au anuntat ca vor pregati o coregrafie speciala, cum rar se vede pe stadioanele noastre. „Va fi un adevarat recital alb-albastru si in tribune!“, a spus unul dintre liderii galeriei craiovene. Biletele pentru meciul cu Steaua, care costa 25.000 de lei, s-au pus ieri in vinzare la sediul clubului si la vinzatorii volanti. "
"Pentru desfãşurarea în condiţii cât mai bune a meciului din cadrul etapei a treia a Diviziei A, dintre Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti, clubul de pe Unirii nr. 86 a luat câteva mãsuri organizatorice. Astfel, porţile stadionului se vor deschide la ora 13.30, spectatorii putând intra la meci numai pe baza abonamentelor şi a biletelor. Biletele s-au pus deja în vânzare, costul unuia fiind de 25.000 de lei, în preţ intrând şi programul de meci. Accesul spectatorilor în stadion se va face în urmãtoarele condiţii: la tribuna oficialã, sectoarele I, II şi III, pe la poarta 14, la tribuna I pe la porţile 1 şi 13, la tribuna a II-a pe la porţile 5 şi 6, la peluza a II-a pe la porţile 9 şi 12, iar la Peluza "Cristi Neamţu" pe la porţile 3 şi 4. Pânã acum, s-au vândut câteva mii de bilete, dar de remarcat este faptul cã solicitanţi nu sunt numai craiovenii, ci şi suporteri din toate colţurile Olteniei şi nu numai."

imi cer scuze cu Fl . Marin ... am pus shi in loc de sau ... era un articol in Prosport (28 August 2002): "Hizo si Florin Marin se bat pe scaunul lui Grigoras"

Last edited by iohannfus; 29-08-2002 at 18:35.

Old 31-08-2002, 03:46   #13 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Dinamo-Bacau...depinde doar de noi ...1
Astra-Ceahlaul 1
Otelul-Gloria x
Poli-Arges x
Sportu-National 2
Brasov-Rapid x2
Farul-Uta 1
Craiova-Steaua 1x2
Inca o data se vede ca toti stelistii voteaza cum ar vrea ei fara pic de obiectivitate...
Astra - Ceahlaul 1-1
Dinamo - FCM Bacau 1-2
Poli AEK - FC Arges 0-0
Farul - Uta 2-0
FC Brasov - Rapid 0-0
Otelul - Gloria 1-0
U Craiova - Steaua 0-2
Sportul - FC National 3-2 cheloo asta de ex e hilar...toate echipele rivale fac egal sau ia bataie numa Steaua bate clar lame lame

ptz is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2002, 00:23   #14 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

"Lutu joaca si intr-un picior

1. Chiar daca a acuzat o lovitura puternica la tendonul piciorului drept, Ionut Lutu, vedeta oltenilor, nici nu concepe sa nu intre inca din primul minut al partidei. “Joc si intr-un picior. Nu conteaza ce se va intimpla, voi fi pe gazon”, a averizat jucatorul Stiintei, care va evolua pe semnatura. Chiar daca medicul oltenilor i-a interzis sa joace, iar Pompiliu Popescu, doctorul “tricolorilor”, nu este de acord ca jucatorii aflati in vizorul lui Iordanescu sa intre accidentati pe gazon, Lutu isi va asuma riscul. Jean Vladoiu, la primul meci oficial sub tricoul “alb-albastru”, nu stie daca va juca din primul minut. “Nu sint inca pus la punct cu pregatirea, dar atit cit voi juca voi incerca sa inscriu in poarta Stelei”, a spus “Charlie”, ros de razbunare dupa ce a fost indepartat neelegant din lotul “ros-albastrilor”.

Superstitia lui “Garcea”

2. Dupa un antrenament usor in cursul diminetii, formatia pregatita de Emil Sandoi a fost la o plimbare in Parcul Romanescu. La fel au procedat si inaintea partidei din etapa trecuta (3-2 cu FCM Bacau), astfel ca “juvetii” cred ca acea promenada le-a purtat noroc. Mai mult, Ionut Dragomir, fundasul dreapta al oltenilor poreclit “Garcea”, i-a plimbat cu barca pe Leandro si Daounda, cele doua pete de culoare din lotul Stiintei. “La fel am facut si acum, poate ii batem si pe Steaua”, a spus Dragomir, care nu este anuntat titular. "

1
q: Cat de dobitoc trebuie sa fii ?
a: Cam ca Lutu.

2. Fara comentarii, unii sunt prosti din nascare...

Old 01-09-2002, 00:42   #15 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Din ce am mai spicuit din presa:

Otelul-Bistrita 1-0
Tofan 59'

AEK "Poli"- Arges 1-0
M. Nicolae pen.

dinamo- FCM 1-1

Nu comentez calitatea meciului, am inteles ca a fost un jeg; vreau insa sa ma opresc asupra unei declaratii care pe mine m-a socat efectiv:
“Daca a ajuns Dinamo sa fie furata in halul asta, inseamna ca fotbalul romanesc se duce naibii!”, a clamat antrenorul “ciinilor rosii” Ion Moldovan.

Deci dragi iubitori ai fotbalului, daca dinamo a ajuns sa fie furata inseamna ca fotablul romanesc se duce dracului

Old 01-09-2002, 02:27   #16 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

pai daca ti se anuleaza un gol perfect valabil de catre un tusier care va lua 2 etape si o sa-l doara in p*** ca nea mancat 2 puncte...poti sa dai astfel de declaratii.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2002, 16:11   #17 (permalink)
made in RO

dantim1's Avatar

Quote:
Originally posted by unq_flipmo
AEK "Poli"- Arges 1-0
M. Nicolae pen.
Poli "AEK" e corect !

dantim1 is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2002, 21:21   #18 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

postez pt prima data pe threadu asta, da merita: craiova-steaua: 3-1.

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2002, 21:22   #19 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

http://www.onlinesport.ro/Html/Fotba...ent/index.shtm

un site f bun

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2002, 22:52   #20 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Se pare ca e foarte echilibrat campionatul anul asta...

Craiova a prins Steaua si Bacaul in forma de cozonac asa ca nu cred ca au sanse la titlu !
Desi il simpatizez, imi pare bine ca Zenga a pierdut cu Sportul...

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules