Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-08-2002, 18:27   #1 (permalink)
made in RO

dantim1's Avatar

Poli AEK Timisoara

Dupa victoria impotriva Stelei incep sa sper ca va face o figura frumoasa in Divizia A, nu cum a facut UMT care cum a intrat in A a si iesit !
Lotul nu prea e din Timisoara,dar ce , la Steaua,Rapid,National,Dinamo,Sportul,lotul e din Bucuresti ?
Hai Poli !

dantim1 is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2002, 21:28   #2 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

galeria rapidului e infratita cu galeria voastra

... sa zicem ca tin cu poli dupa rapid si fc national

mersi pt cd maine il iau

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2002, 02:58   #3 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Re: Poli AEK Timisoara

Quote:
Originally posted by dantim1
Lotul nu prea e din Timisoara,dar ce , la Steaua,Rapid,National,Dinamo,Sportul,lotul e din Bucuresti ?
Deci din intreg lotul am inteles ca nici macar unul nu este nascut in Timisoara. In schimb sunt 11 jucatori nascuti in Bucuresti. De ce oare ?
Dar asta nu e bai, timisorenii i-au adoptat fara resentimente.

Si eu sper sa faca o figura frumoasa, adica un loc 8-9. Trebuie sa mai vad meciuri d-ale lor ca sa-mi fac o parere despre lot, cu toate ca pe multi ii stiu.
Balauru am inteles ca in prima etapa a jucat f bine, acum a jucat slab am vazut. Buia a jucat foarte bine, dar si cursul jocului i-a convenit.

Succes AEK. Pentru mine nu e Poli, e AEK, asta e purul adevar.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2002, 03:14   #4 (permalink)
made in RO

dantim1's Avatar

Re: Re: Poli AEK Timisoara

Quote:
Originally posted by unq_flipmo

Succes AEK. Pentru mine nu e Poli, e AEK, asta e purul adevar.
-De acord,deocamdata!
-Dati-mi amanunte despre AEK !

Old 27-08-2002, 04:06   #5 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

"Timisoara in diviza A

Lucrurile sunt relativ clare in acest moment. Anton Dobos a mutat echipa "AEK Bucuresti" la Timisoara, unde va juca pe "Dan Paltinisan" cu denumirea de "Poli" AEK Timisoara. Vor exista trei actionari la club:
1)Anton Dobos -34%
2)Iosif Armas -32%
3)Consiliul Judetean -32%
Consiliul Judetean incearca sa treaca stadionul in patrimoniul sau de la primarie, apoi urmand sa aiba loc renovari la stadion pentru a indeplini normele necesare participarii in divizia A.
Echipa, care va consta din lotul lui AEK cu cateva completari(posibil Urai,Colceag-ambii portari- si Buia), va fi condusa de Basarab Panduru, secundat probabil de Daniel Prodan.
Echipa CSU Poli, din divizia C, va fi satelitul divizonarei A. Bugetul stabilit variaza intre 1-2 miloane de dolari.
Practic are loc o mutare de echipa care va prelua traditiile marii echipe Politehnica.
Acestea sunt treburile oficiale. Se pare ca FC Poli, adica cel putin teoretic adevarata Poli, se va desfiinta.
Acuma este de discutat un fapt incontestabil: Timisoara a ajuns la mana Bucurestiului...fapt pe care nu il putem nega. Sigur, vor exista cei care nu vor accepta aceasta idee. Pentru acestia eu spun urmatorul lucru: Nu exista alta alternativa. Dovada este ce s-a intamplat cu FC Poli, care nici macar la cateva luni dupa terminarea campionatului nu gasise nici un spnsor. Daca vrem loc in divizia A trebuie sa acceptam Bucurestiul. Vor fi multi care vor comenta, dar dupa parerea mea singurii, dar SINGURII care au dreptul sa comenteze sunt cei care au mai fost alaturi de Poli in sezonul trecut, cei care au venit, desi stiau ca aveau sa sufere, sa urmareasca echipa. Restul sa faca bine si sa taca. E simplu sa sari atunci cand ai la cine, dar cand esti in belea imediat pleci. Asa-s toti, si dovada a fost ce s-a intamplat cu Poli, si probabil ce va fi si la UMT.
Nu vad ce altceva ar putea sa vrea Timisoara...ce altceva ne-am putea dori! Este adevarat ca aceasta Poli nu va avea practic nici o legatura cu marea Poli care a jucat in cupele europene la inceputul deceniului trecut, dar trebuie sa o luam de la inceput"

Cate ceva...sunt multe lucruri dar esenta e comprimata mai sus.
Aici ai un forum cu/despre/al celor de la "Poli", o sa ma inregistrez si eu sa-i felicit, cu toate ca sunt unii cu faze gen "i-am facut de kkt, noi suntev viitorul"&shit . Nu e prea populat, dar ma asteptam la asta.

Old 27-08-2002, 06:04   #6 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

intrebare idioata...

in timisoara se pronunta poli aeca? sau aec?

eu zic aeca

Old 27-08-2002, 18:33   #7 (permalink)
made in RO

dantim1's Avatar

just POLI !

Old 03-09-2002, 15:26   #8 (permalink)
made in RO

dantim1's Avatar

Despre POLI "AEK" la http://www.uefa.com/magazine/News/Ki...sId=30751.html

Old 03-09-2002, 19:29   #9 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

vad ca MEME STOICA a ironizat Poli Aek --- numind-o Fulgerul Bragadiru si asa mai departe... [am zis mai demult ca in afara de ironii nu prea are ce sa faca la Steaua (e f bun dar are putere prea mica - Piturca, Becali si Paunescu sunt cei mai tari acolo)]

eu zic ca fotbalul a evoluat si nu e nici o problema... oricum pana sa isi faca un nume Poli Aek mai e nevoie de 5 ani, minim.

UTA si Poli AEK sunt rivale nu?

Old 03-09-2002, 20:12   #10 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Da, AEK se uita de la inaltimea celor 3 meciuri-9 puncte cu invidie la UTA 3 meciuri-o puncte

Sa mai asteptam, pana acum AEK are maxim de puncte, nici un gol primit...sa vedem...

Old 13-09-2002, 21:25   #11 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

bah uite ca a luat gol....errrrr....daca se poate numi gol ceva dat din offsaid...arbitru e cu ei, arbitru e cu ei...sunt in timisoara acum si aici se traieste la maxim meciul. sper sa castige pana la capat.

PS : poate castig o minge bergenbier
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2002, 22:58   #12 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

E meci mah ?

Old 14-09-2002, 01:24   #13 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Mda, am inteles ca ati furat-o cu 3-0...ata ete...GL in continuare

Old 14-09-2002, 13:09   #14 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

hm, am mai spus-o, in etapa asta poli a jucat slab.Dar oricum, promite, daca-si revine.

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2002, 15:13   #15 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

mda...pacat ca au luat primul gol din offsaid. cica se spunea ca daca ramanea scorul 1-0 la final se cerea rejucarea meciului

PS (continuare) : mingea bergenbier a castigat-o masa noastra. nu era greu ca pusesem toate scorurile posibile . oricum au suporteri destul de infocati
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2002, 18:50   #16 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Quote:
Originally posted by Capcaunu
UTA si Poli AEK sunt rivale nu?
Categoric. Eram pe Ghencea la meciul Steaua - Poli . Si crainicul stadionului anuntza rezultatele ce fusesera inregistrate in etapa. Si UTA si-o furase cu 6-0 de la Ceahlau.
Si galeria timisoreana a exultat ,la auzirea acestei vesti .

dantim1,tu timisorean fiind ,poate ne spui care este cauza acestei rivalitatzi.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2002, 20:35   #17 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Cred ca e si chestie de "cine ramane in A" in primul rand. Adica oamenii au venit impreuna in A, iar daca astia se duc...raman mai multe procente de "ramanere" pentru ei. In momentul acesta Uta "sunt rivali cu" Steaua

Later edited...+ zona evident...Timisoara...Arad...rings a bell ?

Old 20-09-2002, 21:34   #18 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Pai tocmai ! Daca sunt de acolo din zona ar trebui sa fie prietene !

Old 20-09-2002, 21:45   #19 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Ai spus o imensa prostie, consider semnul de exclamare un smile, altfel as putea sa comentez rautacios pe tema asta o pagina

Old 20-09-2002, 21:54   #20 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Hai bai unq ! Normal ca am glumit !

Sa fi vazut reactzia celor dela Commando Violla la aflarea rezultatului de 6-0 ,impotriva aradenilor . Se bucurau de parca castigase Poli cupa UEFA !

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules