![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest | Bani negri la inceputul campionatului ?
Oare sa fie adevarate zvonurile care spuneau ca : "Tinind cont de cota meciului Steaua - AEK Timisoara, adica 9 pentru oaspeti, e posibil ca membrii din Consiliul de Administratie al Steaua sa fi cerut jucatorilor sa piarda in mod voit meciul ?" La cite agentii de pariuri sint in tara, aproape 50, sa fi trimis cite un om cu 100 milioane sa parieze la fiecare pentru AEK erau ceva bani de cistigat, vreo 45 miliarde. Si asta in schimbul a doar 3 puncte. E posibil una ca asta ? Parerea mea (personala) este ca daca n-au facut asa, nu-i duce capul la afaceri. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Parerea mea e ca esti suporter dinamovist...ce sa-ti mai spun sa nu intri la banuieli ? ...ai vazut Attack of the clones de vreo 4-5 ori ...Mai multe detalii cand te mai "dezvolti"...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
![]() mda... cele mai multe agentii sunt in banat si ardeal - pe bune dar la tanar si nelinistit nu va uitati?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Bine, uite am reusit sa scriu doua cuvinte. In semnatura . Nu-ti dau detalii pentru ca pe urma o sa zici ca si sor-mea devine proprietate publica
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
"Intr-o oarecare masura istoria lumii shi a evolutziei ei se poate construi plecind de la idea ca exista un cartof. Extrapolind semiotic aceasta idee D-zeu shi lumea ar avea motivatzia existentzei ei in faptul ca exista un cartof ." (Umberto Eco, aproximativ spus de el)
__________________ ... am intzeles | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|