![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
14 septemrbie Sâmbãtã: FC Arges - U Craiova (16:00 ProTV) Rapid - Poli AEK (18:00 România 1) FCM Bacãu - Astra Gloria - FC Brasov UTA - Sportul Ceahlãul - Farul Duminicã: FC National - Otelul (17:00 România 1) Steaua - Dinamo (20:00 ProTV) ---------------------------------------- pronosticurile mele: 2,1,1,1,2,1,1,1
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
FC Arges - U Craiova Craiova pun banii jos ca o suge. Va intalni o echipa disciplinata biciuita de Hala. Rapid - Poli AEK Hmm, 1 70%, x 20%, 2 10% FCM Bacãu - Astra Neinteresant... Gloria - FC Brasov Sper sa bata Brasovul su Lacatus sa termine sezonul la Brasov ![]() UTA - Sportul UTA e dusa...daca sportul pierde, cum are ea obiceiul contra echipe mari sa joace bine si contra la japite sa piarda...e nasol pentru ei. Nu ajunge sa joci frumos, stie toata lumea asta. Ceahlãul - Farul Neinteresant... FC National - Otelul Meci frumos, nu ma pot pronunta deocamdata. Steaua - Dinamo Nu comentez
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Unqiu ai grija cu limbajul... ai jumatate de avertisment...
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Bai frate deci asta e parerea mea. Nu suntem la cine stie ce intalnire simandicoasa intre domnisoare. Si nu am injurat nimic/pe nimeni...s-a ofensat omu' ca am zis ca echipa lui cred ca o sa piarda. Pentru ca pentru mine asta inseamna k'tav, cand Steaua pierde eu sunt primul care zice ca a supt-o. Ca sa facem un avertisment intreg
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
FC Arges - U Craiova 1 Rapid - Poli AEK 1 FCM Bacãu - Astra 1 Gloria - FC Brasov 2 UTA - Sportul 2 Ceahlãul - Farul 1 FC National - Otelul 1 Steaua - Dinamo 1 de abia astept meciul de la pitesti craiova cu argesu...am auzit ca vin 20000 de suporteri de la craiova.unde naiba mai au loc si astia. poate face steaua "surpriza" pana la urma... acum vedem daca are AEK resurse de jok
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Pai bine mah Sever ... lu tactu' nu-i zici nimik ???
FC Arges - U Craiova 2 - scor 1-1 pauza ; 1-2 final Rapid - Poli AEK 1 - scor 2-0 pauza ; 3-1 final FCM Bacãu - Astra 1 - scor 0-0 pauza ; 2-0 final Gloria - FC Brasov 1 - scor 0-0 pauza ; 1-0 final UTA - Sportul x - scor 0-0 Ceahlãul - Farul 1 - scor 1-0 pauza ; 1-0 final FC National - Otelul 1 - scor 1-0 pauza ; 2-0 final Steaua - Dinamo 2 - scor 0-0 pauza ; 0-1 final. Imi pare rau pentru stelisti, nu vreau sa ma cert cu nimeni insa cred ca Steaua momentan nu prea are resurse, sau tactica adecvata echipei. In schimb cred ca UTA va reusi un egla cu Sportul, o ekipa care fluctueaza de la meci la meci.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
FC Arges - U Craiova 1x2 problema este ca Argesu' nu prea mai poate sa piarda (daca U Craiova pierde s-a stins !!! cum de altfel ne-a cam dat-o Piteshtiul totdeauna ... merg la meci )Rapid - Poli 1 ____ fara discutzii ... ar fi o surpriza alt scor ![]() FCM Bacãu - Astra ... mda moral bun la ambele 1 2 Gloria - FC Brasov _____ Lacatus are o sansa mare ... sa bata pe Richelieu ... 2 UTA - Sportul 1 ___________ bai e groasa aici 1X2 Ceahlãul - Farul __________ bate Ceahlaul FC National - Otelul __________ nici o shansa pt Otzelul 1 Steaua - Dinamo _____________ shit ... ce meci ... cum nu se poate mai prost pus ... 1X2
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| au intervenit modificari in program FC NATIONAL - OTELUL nu se mai disputa duminica ci vineri de la ora 20.00 RAPID - POLI AEK tot vineri la ora 20.00 (PROTV) Duminica: UTA - SPORTUL (17:00, Romania 1) Steaua - Dinamo ramane la ora 20.00 (PROTV) Restul partidelor au loc sambata, ARGES - U CRAIOVA se joaca la 17:00 si este transmis de Romania 1
|
| | #16 (permalink) | ||
|
FC Arges - U Craiova 0-3 -acum cei care sunt anti-Craiova sa nu se supere pe mine dar eu asa cred Rapid - Poli AEK -sa sper macar intrun egal(nu ca as tine cu AEK dar stiti cum e cu capra vecinului )FCM Bacãu - Astra -neinteresant Gloria - FC Brasov -1-2 UTA - Sportul -sper sa bata Sportul Ceahlãul - Farul -macar egal, daca nu o sa bata Faru FC National - Otelul 3-1 clar Steaua - Dinamo -sper si eu la un 5-0 HAI STEAUA!!!
__________________ The Man Who Sold The World! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
mmm...5-0 ![]() Adevarul e ca va fi un derby al saracilor, ca sa nu zic al suferintei. Care va pierde se va afunda si mai rau in kkt, iar un egal nu va multumi pe nimeni decat daca va fi obtinut in extremis.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu se va intampla nimic la duelul cu jandarmii...va fi o coregrafie comuna anti-garda...totul frumos si legal...tot ce dau astia in presa ca o sa atace ultrasii pe jandarmi sunt basme ca sa aiba motiv sa zica dupa ce ne ciomagesc ca "uite v-am zis noi!!"
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|