![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Sambata: FCM BACAU - CEAHLAUL (17:00 Romania 1) DINAMO - FC ARGES POLI AEK - GLORIA OTELUL - UTA FC BRASOV - FC NATIONAL SPORTUL - FARUL Duminica: U CRAIOVA - RAPID (17:00 Romania 1) derbyul etapei ASTRA - STEAUA (20:00 ProTV)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
cred ca rapidul o sa continue sa le-o dea pe cap la revelatiile inceputului de campionat...desi poate are si craiova sanse. la meciul cu argesu' cica trebuiau sa vina 20.000 de suporteri in pitesti. au fost 1000 +/- 2. FCM BACAU - CEAHLAUL 1 DINAMO - FC ARGES 1 POLI AEK - GLORIA 1 OTELUL - UTA 1 FC BRASOV - FC NATIONAL 2 SPORTUL - FARUL X U CRAIOVA - RAPID 2 ASTRA - STEAUA 2 la ultimul pronostic am emotii, dar risc...ce naiba
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| al_de_sus ... watch the news
Vorbesti prostii ... daca te uitai la TV inainte .... Blondu' a zis ca o sa fie vreo 4000 de suporteri ... FC Arges ... le-a dat doar 1000 bilete, iar in ziua meciului nu vindeau mai mult de 3 bilete / persoana. La stadion s-au deplasat vreo 3000 oameni din care au intrat vreo 2000-2200 ... Asha ca ... las-o.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Hmm. Cam toata lumea pronosticheaza victoria Rapidului in Banie. E,va zic eu ca nu o sa fie asa ! Pronosticul meu la acet meci este : 1 solist . Sper sa vad iar in tribunele stadionului Ion Oblemenco 35 000 de spectatori. Un meci destul de interesant pe malurile Begai . Nu bag mana in foc ca Poli va castiga.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
dupa meciul cu steaua din etapa a III-a, tot la televizor, tot la stiri, s-a anuntat ca in etapa urmatoare se vor deplasa la pitesti 20.000 de spectatori. daca nu sau dus treaba lor. eu vorbesc de acel moment.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
blondu s-ar putea sa fie liderul galeriei... bisti are dreptate cu spectatorii oricum superb mesajul craiovenilor la meciul cu arges: ceva de genul "deschideti portile iubirea noastra nu poate incapea in peluza voastra"
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
se anuntzau 20.000 de suporteri olteni la Pitesti, dar nu au fost decit maxim 1500. Pesemne vremea proasta, posibilitatile materiale, etc ... a venit galeria din Motru ( ), Bucuresti shi foarte putzini din Craiova, shi ceva suporteri din Piteshti.am fost la meci si a fost frumos, intr-adevar : "deschideti portile iubirea noastra nu poate incapea in peluza voastra ". galeria Argeshului in afara de m*** la olteni nu a strigat altceva, poate doar un mu** lu' Vladoiu dar ma rog blondu' este liderul galeriei (cel oficial ... shi cel stupid) dar Barza este capul galeriei din 1989 incoace ... nu vine decit in deplasari la Piteshti, Ploieshti, Bucuresti. later edit: la Piteshti am fost eu sa cumpar cu nishte baietzi din Buc. 1000 de bilete shi nu au vrut sa ne dea decit trei de persoana BAFTA
__________________ ... am intzeles Last edited by iohannfus; 18-09-2002 at 11:15. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| HAI CRAIOVA! P.S. Capcaune : :fuckoff:
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. Last edited by El Torque; 19-09-2002 at 09:31. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
n-are rost sa vin... sa imi iau vreo piatra in cap(ok, astept alea )
|
| | #17 (permalink) | ||
|
nope, chiar nu pot luni tre sa fac upload la SI si o sa fiu si dupa un botez
|
| | #19 (permalink) | ||
| DA, si eu ma alatur corului laudativ la adresa numarului spectatorilor care vin in Banie...dar totusi daca ar si striga acei 30000 de oameni ar fi intr-adevar superb. Practic in meciul cu Steaua desi erau 35000 de oameni cateodata nu se auzea mai nimic. Si da, intr-adevar, mesajul acela cu iubirea noastra nu incape in peluza voastra e superb . Mult peste pateticele regrete la adresa lui Antonescu&shit. Meci de 1 x 2. Mie mi-ar conveni x, si daca as paria si daca o iau logic tot pe x as merge.Meciul Stelei cu Astra e foarte greu, sper sa se "elibereze" Oprita si sa ia meciul pe cont propriu. Ajutat, evident. Restul sunt apa de ploaie, sper sa nu faca manarii dinamo cu Argesul . Asta e dragi fani dinamovisti, cand esti prins o data cu muja esti cunoscut ca atare pe urma ![]() De asemeanea succes Laca, meci greu dar pot castiga.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|