![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Comentariul ***ii
Pe langa faptul ca si PROTV si Romania1 nu au decat 2 comentatori, aia de la Romania 1 mai sunt si niste tampiti. In primele 5 minute ale meciului Bacau-Ceahlaul, comentatorii nu au spus nimic despre ce se intamplape teren. Nimic Pe langa ca, daca joaca DInamo e nebunie, ca ei sunt Dinamovisti pe fata. Dark Knight pentru postul de comentator
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ah, da. Uitasem de ei. ![]() Vorbesti de atacantul Franca? La ce echipa e? La Dortmund? Sa te fereasca Dumnezeu sa prinzi un meci cu Bayern Munchen. Ca se pronunta Bayern Munchen. ch ca in chilly sau ca in Cehia
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pele era cel mai tare S-a chinuit de cateva ori sa zica Lizarazu ,,, el zicea "Lizazaru"
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mai punea si accentul gresit
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
meciul de ieri dupa-masa craiova - rapid. la un moment dat anunta comentatorul : "brasovul conduce pe national cu 1-0 din golul lui gigel coman ....brasovul....1-0 .....national"trece pauza si se trezeste omul sa spuna ca de fapt nu conducea brasovul,ci ationalul, dar a spus o prostie
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nici cu cel nou de la b1tv de la partidele din italia nu imi e rusine a spus in prima etapa ca tomasson a venit pe 10 milioane dolari
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Mie-mi place cum comenteaza Vali Moraru pe B1TV meciurile din Il Calcio.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
"Ala" era Emil Gradinescu si mie mi-a placut ca si-a cerut scuze. Macar daca si-ar cere comentatorii din cind in cind scuze, bine si greseala era cam impardonabila, doar daduse scorul pe dos. Astia de la Pro Tv si B1 mai baga un "ma scuzati" scurt, soptit cind se bilbiie sau dau o duda, dar iarasi e de apreciat ca-l baga. Generatia "de aur" Graur, Pumnea, Stoica... astia nu cunosc cuvintul "scuze"... si le comiteau, nu gluma! | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
La generatzia cu Graur , Pumnea si "limba-n buci la extrem" - Stoica te inseli ... sau poate ai uitat celebra fraza a lui graur ... " Va rog sa ma stimatzi , scuzatzi telespectatori ... " Adica , dintr-o gafa anterioara , a trecut direct in una si mai mare ... da' haioasa
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
nu stiu daca ati vazut babilonia din ziua cu imitatiile de vedete. a venit un tantalau care spunea ca ii place de emil gradinescu si ca el chiar comenteaza in acelasi stil. dupa ce a povestit una din gafele lu' emil (adica ceva de genu: contra la balon, avanseaza pe extrema, CENTREAAAAZA SIIII......capul lui mutu trece pe langa bara) il pune augusta sa comenteze un meci imaginar. si incepe omu: "arbitrul fluiera inceputl meciului....si contra cu mingea la balon alearga pe margine, centraza si capul lui mutu trece pe langa poarta lui augusta ". am ras de m-am spart. pe langa faptul ca omul nu cunostea probabil decat 2 jucatori( cei care apar mai sus, avea si o tenta de analfabetism. insa destul de subtil la faza cu poarta
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Graur - cel mai agramat comentator din sud-estul Europei Pumnea - 'alor nostri' (de la expresia favorita, mingea e alor nostri Stoica - pur si simplu boul asta pentru ca au fost pomeniti de sradu.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
e interesant ca un stelist spune asta despre G Safta
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|