![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa VII
Sambata: Steaua - Ceahlaul (17:00 TVR 2) FCM Bacau - FC Arges Dinamo - Gloria Poli AEK - UTA FC Brasov - Farul Otelul - Sportul Duminica: U Craiova - FC National (15:00 TVR1) Astra - Rapid (21:00 ProTV) Steaua la al doilea meci consecutiv acasa... Poli Aek - UTA si U Craiova - National derbyurile etapei
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Steaua isi continua periplul moldav ![]() Dupa Bacau, Ceahlaul ![]() Periplu vorba vine, ca jucam acasa ![]() Daca luam 6 puncte din astea 2 meciuri e bine, daca lom 4 e naspa, la restul nici nu vreau sa ma gandesc. Ma rog, sa vedem ce facem azi si pe urma mai vorbim... dinamo-Bistrita...vreau chiar sa vad meciul asta ![]() dinamo intr-o forma jenanta, aceeasi din meciul cu Betis presupun...Bistrita a facut efectiv show cu Craiova (Maxima ![]() )...chiar sunt curios, o sa ma uit cu mare atentie la meciul asta. Mai mult nu zic
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
iohannfus sorry nu citesc unica da daca te intereseaza are maica-mea toata colectia ![]() Glumesc mah, nu-i cazu' sa-ti ceri scuze&shit ![]() Totusi cred ca va invinge Craiova, conform teoriilor mele conform carora o echipa nu poate castiga de prea multe ori, acum ar cam veni randul Nationalului. Insa trebuie sa jucati si voi, evident. Nu pot sa inteleg cum o infrangere poate afecta intr-atat un lot de 22 de jucatori. Sandoi ala in po mea nu le zice si el, ba, ce-a fost a fost, intram jucam si castigam ? Nu trebuie sa fii mare pedagog cred sa le insufli unor jucatori pofta de victorie. Unul din cei 23 de milioane de antrenori
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Vladoiu il lua la misto pe Sandoi ca el le zicea mijlocasilor sa ii dea pase pe sus... si cum el e foarte inalt ![]() Sandoi, intr-adevar nu e mare antrenor... are cea mai ciudata tactica din toata divizia A - doar ca sa aiba loc toti experimentatii in echipa (Stanga, badea, lutu, etc) cred ca joaca ceva de genul 5-2-2-1
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
parerea mea !!!
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
asta 10 % a fost blat , nu bag mina in foc ... dar inclin sa cred ca nu !!! chiar shi blat daca era nu-i innodau aia cu jambierele ... da'i incolo de amici ca ashtia nu shtiu nici blaturi sa faca (... astia de la Craiova ... actuali)
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool, care zice ma ca a fost blat ca vreau sa-l vad si eu pe ala. Deci daca pierzi cu 4-0 in cel mai josnic mod asa se zice acum, ca a fost blat ih ? Hmm, marfa. Si cam ce interese avea Craiova ? Era la retrogradare si sa scape nuh ? Niiiice...Bistrita la fel...un 4-0 de salon asa presarat cu umilinte, artificii tehnice, fundasi ajungind in dribling din propriul careu pana in cel advers...da da da...inteleg. Chiar vreau sa vad si eu daca e vreunul atat de dobitoc care s-a uitat la meciul asta si el a vazut blat.
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 |
Mmm...avetzi grija cand va uitati la Dinamo - Gloria sa nu cumva sa omiteti sa respirati.. No offence Oricum singurul meci interesant din etapa asta e Craiova - National. As vrea sa castige Craiova, e pacat de startul de campionat pe care l-au avut.
__________________ Mmm...coooookies | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Dinamo - Gloria prevad un 4-0 , asa, de moral ... nu de alta , da' baietzii tre' sa se prgateasca pt. Cupa Tanchistului ( no offense pt. caini , da' asta-i adevaru' ). Societatea Dinamo se respecta , poate mai face Borcea o afacere cu butelii , o combinatzie , se pricepe el foarte bine la de-astea. Steaua - Ceahlaul ... tot vreo 3 tre' sa le dam si astora , ca sunt descultzi rau de tot ... pe urma la Pitesti , dupa care hei-rup cu Rapidu' ... Craiova - Natzional ... asta meci de vazut . Vreau meci egal ... Restu' etapei ... neinteresant ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Eu astept de la inceputul campionatului meciul asta DINAMO-GLORIA. De ce? Pt. ca mor de curiozitate sa vad daca e adevarat ce zicea TATA JEAN , cum ca Gloria o sa joace numai pe teren campionatul asta. Dar victoria aia cu Craiova m'a luat si pe mine prin surprindere... Sanmartean ,mutat pe stinga pt a acoperi gaura facuta de accidentarea lui Bucuroaia a facut ce a vrut meciul asta. Si golul lui de final a fost fantastic. Atacantul Negrean iar a scos penalty ... e al 4lea penalty pe care il scoate el in 6 etape. Pe care tot el le'a inscris pe toate. Si mai zice lumea ca Florentin Dumitru asa si pe dincolo...
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|