![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Aceste loturi vor fi folosite pentru campionatul romanesc din Championship Manager 4 Va rog sa raspundeti doar daca ma (ne) puteti ajuta! 10x
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
sa aveti prieteni fotbalisti sa lucrati in provincie la vreun ziar gen Monitorul etc
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
UFC Electro - Alpan Tirgoviste 1-0 • A marcat: Preda '48. Electro: Rizan - Dascalu, Rotaru, D. Popescu - L. Tilihoi, Vilsan ('68, Palea), Sandu, Preda, Mihalache - Stefanescu ('75, Dumitrica), Patru ('46, Fl. Serban). Antrenor: Fl. Cioroianu. Alpan: Chivaleanu - Dumbrava, Pripu, Badea, Constantin, Necatu ('76, G. Marin) - Patrascu, Stanescu, Moraru - Giju, Ghebos ('59, Cernat). Antrenor: M. Nicolae. • Au arbitrat: O. Prunariu - D. Baloi (ambii din Tirgu Jiu), Gh. Doinea (Severin). Flacara Moreni - PanGroup Armata Craiova 3-1 • A marcat pentru craioveni: Raicea '6. PGA Craiova: Irimin - Tanasie, Sodoleanu, Trinculescu, Ghita - Surcel ('65, Grigorie), Stanculescu, Negrea, Raicea - Boroiban ('80, Bazavan), Turcila. Antrenor: Fl. Oprea. • Au arbitrat: M. Nastasa (Piatra Neamt) - D. Condurache, M. Ivan (ambii din Pascani).
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
10x but imi trebuie nume complete , eventual anul nasterii si pozitia asta pentru maxim 15 jucatori de echipa ofer un CM4 original pentru 3 echipe din C
|
| | #7 (permalink) | ||
|
nope iohan trimite-mi pe mail vorbim acolo, poti sa trimit un mail nu? (cred ca asa trebuia sa faci acum ceva timp )
|
| | #14 (permalink) | ||
|
musashi m-ai uitat? ![]() --- cel mai mult as avea nevoie de loturile echipelor din C care sunt pe primul loc in fiecare serie
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|