![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
VINERI Gloria - Astra ora 15:00 ProTV SAMBATA FC Arges - Steaua ora 15:00 TVR 1 UTA - U Craiova ora 15:00 Farul - Poli AEK ora 15:00 Sportul - FC Brasov ora 15:00 Ceahlaul - Otelul ora 15:00 DUMINICA Rapid - FCM Bacau ora 17:00 TVR 1 FC National - Dinamo ora 21:00 ProTV ------- Fotbalul romanesc o duce excelent... 7-0 cu luxemburg!!! Il astept pe Dragomir sa se umfle in pene si sa ne zice ce bine e! Pana atunci de la anul campioana Romaniei o sa joace 3 tururi preliminare (si nu 2) pentru a ajunge in grupele CL.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Gloria e pe locul doi, primul atac si a doua aparare. Astra se va salva, repet. Au lot. Trebuie doar sa joace. Iar am auzit dobitocenii de la vajnicii nostrii antrenori...Dinu spunind despre Marin ca zice "imbecilitati" si Rednic ca Soava, Iencsi si err...inca unu' (lapsus) sunt profund afectati domne, ca nu au jucat si ei cu Luxemburg. Ca sa vezi tu draga. A zis ceva de genul ca el se chinuie sa-i redreseze din punct de vedere moral, ca baietii sunt profund afectati ![]() Ntz, ntz, ntz...ca sa vezi tu draga...adica vine ****** ***** la nationala si nu il/ii baga in teren. Ntz ntz ntz... Pentru faza asta sper sa ia bataie Rapidul, cu toate ca Bacaul nu a reprezentat niciodata un pericol in Giulesti...absenti Godfroid, Niculae, inca unul (lapsus 2) si cel mai important, Sabau. Schumacher cica nerefacut total. Premize sunt pentru cel putin un egal. Am incredere ca Bacaul cu cutitul la os va obtine un rezultat bun. Implicit sper. ...auzi tu domne, saracutii au venit la nationala si n-a facut si Iordanescu asta vreo 6 schimbari ca sa joace si ei cateva minute...ntz ntz ntz... ...daca si dupa ce traiesti atatia ani in occident, inconjurat de o mentalitate sanatoasa tot atat de dobitoc esti...e de rau.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
unqiule exagerezi ... cu mult esti periculos sa stii ma bucur in schimb ca esti foarte pesimist in legatura cu situatia stelei... si nu ai la ce sa mai speri sau despre ce sa mai discuti... esti resemnat
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
capca, la faza cu Soava si Iencsi mi se pare ca are dreptate mare UNQ. Unde vezi tu in strainatate asa ceva? Sau, l-ai vazut pe Miu(exemplu care imi vine cel mai repede in minte) ca s-a plans ca n-a jucat cu Norvegia?
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
![]() vorbim totusi de rapid care e departe de steaua ![]() just kidding
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Unq vehement impotriva Rapidului, ntz ntz, chill kid ![]() ![]() Eu zic mai degraba sa te uiti in ograda proprie si pentru asta nu ar strica sa vezi ultimul Fotbal la Maxx ![]() Dixit (tm) In ceea ce priveste declaratia lui Rednic, hai sa nu extrapolam tocmai ce nu s-a zis. Ok, Iencsi si compania au fost putin suparati ca nu au jucat. Cine nu ar fi, mai ales ca era un prilej foarte bun sa inscrii un gol, sa faci o figura buna, etc. Oricum, vb. de profesionisti. La urma urmei, la ora de incepere a meciului cu Bacaul, se vor gandi la meciul din momentul respectiv, si nu vor varsa lacrimi de crocodili ca nu au jucat. My opinion.
__________________ Cei 50 de ani ai omului sunt un vis fantomatic prin eternele transmigratii - Oda Nobunaga | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
FC Arges - Steaua 2 UTA - U Craiova 2 Farul - Poli AEK 2 Sportul - FC Brasov X Ceahlaul - Otelul 1 Rapid - FCM Bacau 1 FC National - Dinamo 1 steaua joaca in trivale.hehehe...da nu ma duc la meci ca am racit cand am fost la miuta aia cu norvegia si stau sa iau fervex si paracetamol de mi s-a luat. sper sa castige. nu prea e mare agitatie prin pitesti, la ora asta. o sa trec pe la stadion sa vad daca e lume. 0-2. "revelatiile" craiova si poli o sa bata si iar o sa se vb despre revenirea fotbalului din provincie mai ales ca acum e si gloria. si mai sper sa bata nationalul pe dinamo. cred ca zenga merita sa faca o figura frumoasa in fata "campioanei". vreau sa-l vad pe pinalti la ioanitoaia cum vorbeste umil despre calitatea jucatorilor lui. deh... o sa castige.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Capcaunu a inteles sper care era oful meu, era foarte suparat, parca il injurasem de mama... Care e faza cu Fotbal la max...e si un thread
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
National-dinamo 0-2 Munteanu si Tames. M-am gandit si la posibilitatea sa castige dinamo, dar am indepartat-o din gand. Insa au castigat. N-am vazut meciul, daca cineva l-a vazut...
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Unq, Tamas nu Tames. Eu am vazut mare parte din meci, si pot spune ca daca vor juca asa si in Cupa Uefa isi vor lua o mare umilinta. Jucau oamenii la offside, dar in ce hal... Erau dinamovistii surprinsi in offside la 30 de metri de poarta lui Vintila. Primul gol a venit dintr-o astfel de faza cand au scapat trei dinamovisti singuri spre poarta(aveau si mingea ). Au jucat cei de la National execrabil. S-au mai trezit un pic dupa intrarea lui Duro, insa degeaba. Unul de la National(lapsus) a avut doua intrari de cartonas rosu(insa nu a primit decat un galben).
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
rezultate Gloria 2-0 Astra UTA 1-1 U Craiova FC Arges 2-3 Steaua Farul 3-1 Poli AEK Ceahlaul 4-0 Otelul Sportul Stud. 1-2 FC Brasov Rapid 2-0 FCM Bacau FC National 0-2 Dinamo
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Craiova (Maxima ) a obtinut un punct important pe un teren foarte greu...smiles-uri dupa preferinta...Poli cade...Brasovul nu castiga in...acolo...de o caruta de zeci de ani...dar eram sigur ca nu mai au ce face, trebuiau sa castige. Rapidul...eu stiam ca nu joaca Niculae...s-o fi insanatosit peste noapte...gg oricum, Bacaul e pe vale...cupe europene scrie pe ei...
|
| | #17 (permalink) | ||
|
lol ce vezi tu suspect? oamenii se antreneaza in plus... mai ales Dolha revenit dupa o lunga perioada de absenta
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Da ma, e o conspiratie iudeo-masonica.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Dinamo a jucat bine si a castigat...sincer sa fiu am mers resemnat la meci asteptadu-ma la infrangere dupa prestatiile penibile din ultima vreme...totusi am fost placut surprins am dominat clar,Nationalul n-a jucat nimik,am ratat niste ocazii imense dar ne-am impus cu 2-0 la final.Galeria noastra a stat la a 2-a de unde s-a cantat tot meciul...am avut si un protest Peluza C.H. cerandu-le conducatorilor clubului sa se hotarasca in privinta antrenorului.Noi l-am cerut pe Lucescu ca deh...mai viseaza omu' Sper la meciuri la fel de bune si in viitor si poate revenim si noi in carti...
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|