![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa IX
Ceahlaul - FC Arges 1X2 ![]() Steaua - Rapid X FCM Bacau - Gloria 1X Astra - FC National 12 Dinamo - UTA 1X U Craiova - Farul 1 Poli AEK - Sportul 1 FC Brasov - Otelul 1
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ceahlaul - FC Arges X2 Steaua - Rapid 1X FCM Bacau - Gloria X2 Astra - FC National 1X Dinamo - UTA 1 U Craiova - Farul 2 Poli AEK - Sportul 1 FC Brasov - Otelul 1
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mi-as dori tare mult, dar nu cred ca e posibil ca Steua sa castige. Poate doar daca isi doresc cu adevarat, daca sunt montati sa castige, sa joace si sa castige. Sa conteze si orgoliul, sa alerge, ce mai, sa se ia dupa Oprita. Gl
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mai daca stau cu gandul la meci si nu la bairamele de dupa sau la femeile care vor sa vada cum e intr-un BMW, eu zic ca au sanse. o sa ma duc si eu la meci. eu o sa fiu ala in rosu si albastru
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| 45' Ceahlaul Piatra-Neamt 0 - 0 FC Arges Pitesti 45' Dinamo Bucuresti 0 - 0 UT Arad ![]() 45' FC Brasov 0 - 0 Otelul Galati 45' Poli AEK Timisoara 0 - 0 Sportul Studentesc
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Ceahlaul Piatra-Neamt [0 - 1] FC Arges Pitesti 45' [0 - 1] Dica Dinamo Bucuresti [4 - 0] UT Arad 21' [1 - 0] Petre 58' [2 - 0] Baracuan 75' [3 - 0] Danciulescu (pen.) 83' [4 - 0] Danciulescu FC Brasov [3 - 2] Otelul Galati 9' [0 - 1] Gurita 28' [0 - 2] Iordache 36' [1 - 2] Stere 65' [2 - 2] Bodea 69' [3 - 2] Buga Poli AEK Timisoara [3 - 2] Sportul Studentesc 39' [1 - 0] Silvasan 45' [2 - 0] Oprea 59' [3 - 0] Oprea 60' [3 - 1] Irimia 63' [3 - 2] Chihaia (pen.) gg Brasov. Sportul...varza.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
unqiule cum adica florentin petre min 21? de ce ai mai zis ca la pauza era 0-0??? :fuckoff:
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ce p mea, crezi ca m-a tampit foamea sa ma uit la dinamo-UTA...in ideea ca cineva ar transmite meciul asta... Asa zicea livescore-ul...ma bucuram si eu...stii, lumea e dusmani... Apropos, nu stiu cum draq face dinamo de castiga numai cu 3-0 si 5-0...ntz ntz ntz Valoare domne
|
| | #15 (permalink) | ||
| Universitatea Craiova [0 - 1] Farul Constanta 90' [0 - 1] Baltoi E ceva incredibil cum la Craiova e posibil ca doi ani la rand sa ai inceputuri de campionat fulminante si apoi sa cazi de fiecare data in halul asta. Stiu ca erau multi fani craioveni pe aici...pareri, posibile explicatii ? Netoiu va lasat, acum ati dat de alt nebun dar asta in afara ca e dus cu capul parca nu e asa nociv pentru formatie si atmosfera. Astra Ploiesti [3 - 2] FC National 2' [1 - 0] Costescu 17' [1 - 1] Keca 51' [2 - 1] Orlando 60' [3 - 1] Costescu 82' [3 - 2] Caramarin Ziceam mai sus, Astra o sa se ridice. Efectiv au un lot foarte valoros. Imi pare bine ca meciul lor cu Steaua a fost deja. FCM Bacau 0 - 0 Gloria Bistrita Rezultat bun obtinut de Bacau zic eu. In seara asta meci mare...sper macar intr-un egal dar what da hack...poate castiga si Steaua. Daca nici acasa nu putem castiga atunci unde ?
|
| | #16 (permalink) | ||
| Steaua Bucuresti 2 - 1 Rapid Bucuresti 32' [1-0] Aliuta 51' [1-1] Bratu 75' [2-1] Falemi Un meci foarte frumos, Steaua a jucat peste asteptarile mele. Vad ca Pompiliu Stoica incepe sa joace mai bine(desi nu a reusit nici sa il faulteze pe Bratu la faza golului giulestean). Trica si Claudiu Raducanu au fost de-a dreptul penibili. Raducanu a grestit o pasa elementara in prima repriza care ar fi dus la gol clar. Ambii au avut cate un sut paralel cu poarta care a cam aratat ce le-a iesit lor in meci. Aliuta, magistral cu mingea la picior(insa la sfarsit cam iese din joc). Falemi, ireprosabil. Oprita, bataios ca si pana acum, insa nu exista un coordonator in mijloc care sa dea pase atacantilor.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
... am nimerit-o cu pronosticu' ... a se observa ca am pus 2 la craiova ...
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Wow, nu ma asteptam sa bata Steaua. Misto. Inseamna ca au jucat chiar bine, ceea ce e un semn bun. Se pare ca nu le prea lipseste Marele Olaroiu. Si mai haios e ce se intampla cu Craiova. Unde e BOSS, sa ne explice cum e cu Adevarata Campioana ? ![]() O etapa buna, per total, cu victorii a Stelei, Brasovului si a lui Poli AEK, si cu infrangeri pentru Rapid, Ceahlaul si mai ales Craiova.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Ba lasati-l pe om in pace...gata...a castigat Steaua un meci...sange, era de vina Olaroiu ca nu alergau sclavii... ![]() Oricum batele au fost si in meciul asta trica si cu Raducanu, adica exact jucatorii preferati ai lui Piti (in afara de Neaga), (pe care Oli ii tinea afara). Sa moara jean, daca imi venea ideea mai devreme imi faceam un banner cu un mesaj de incurajare pentru Oli si ma duceam la meci. Craiova am mai zis, sunt chiar distrusi...au revenit la forma lor. Reala. sorry fanilor, dar nu e posibil asa ceva. Adica e posibil dar asta in cazul in care nu te bati cu pumnul in piept ca esti echipa lu' peste. Ce parere aveti despre relansarea campionatului ? Credeti ca are sanse Steaua ? dinamo crede ca are cineva sanse ? Eu zic ca Rapid au prima sansa inca, si ca daca vrem sa facem ceva trebuie sa batem si in Giulesti. Vrabia malai viseaza, stiu, dar asta e. Speranta moare ultima. Mai sunt o grama' de etape si doar 6 puncte. Sper numai sa nu inceapa Steaua sa joace la ofside.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Steaua mai are sanse, da' mici ... da' numai cand ma gandesc la 0-1 cu Poli AEK si la 0-0 cu Ceahlaul innebunesc ... da' stitzi cum e , daca ogaru' nu se c**a , prindea iepurele ... trebuie sa bata la Bistritza , altfel nu prea mai conteaza meciu' asta ... si btw ... sunt sanse ( mici deocamdata ) sa merg la Bistritza ... Forza Steaua!!!
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|