![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ioan Becali
Însotindu-l ieri la Bacãu pe Ilie Dumitrescu, acolo unde i-a intermediat contractul de antrenor principal, impresarul Ioan Becali a declarat cã va propune conducerii moldave încheierea unui acord de exclusivitate în privinta reprezentãrii jucãtorilor. "Asta nu înseamnã cã toti fotbalistii de la Bacãu trebuie sã fie sub contract cu mine, însã dacã va exista o ofertã de transfer va fi necesar sã fiu eu cel care sã intermedieze tranzactia", a spus Giovanni. "Luãm în considerare o astfel de colaborare", a declarat Gheorghe Chivorchian, presedintele grupãrii moldave (Pro Sport) ce parere aveti in general de giovanni ? mie mi se pare ca de fapt el este unul din mafiotii fotbalului rom. . ca el arata spre altii , e altceva. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Un om care-si vede interesul. Cu parti albe in viata (putine) si multe parti negre. Fiecare vrea sa fie cat mai bine pentru el. E normal. Sper sa nu apara si threaduri "M Sandu", " Mitica" etc
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Becali... stiti cum se spune, prost nu e cine cere, prost e cine da. Cu alte cuvinte, cum a spus si unqflipmo, fiecare incearca sa ii fie mai bine, daca ceilalti ii permit, norocul lui. Tipul este, evident, un mare mafiot, dar nu singurul, si macar nu fura din banii statului, ca altii. PS: daca ar invata sa mai si vorbeasca ar fi si mai bine. L-am vazut la Proces acum vreo 2-3 saptamani, mi-a facut o impresie execrabila (cand s-a certat cu Olaroiu si MM Stoica, chiar daca de fapt avea dreptate, respectivii sunt/erau mascarici si carpe).
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|