![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa X
2 noiembrie Rapid - FC Arges /meci aparent usor pt Rapid Gloria - Steaua /primul meci interesant FC National - FCM Bacau UTA - Astra Farul - Dinamo Sportul - U Craiova /al doilea meci interesant Otelul - Poli AEK FC Brasov - Ceahlaul
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sper ca S. Cirtu sa fie cel de care are nevoie Craiova acum ... Rapid - FC Arges 1 Gloria - Steaua 1 X FC National - FCM Bacau 1 UTA - Astra 1 Farul - Dinamo 2 ... al doilea blat al campionatului Sportul - U Craiova shtizti ce mi-ash doriOtelul - Poli AEK 1 FC Brasov - Ceahlaul 1 X 2
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
johannfus ... cu regret itzi spun, dar bate Sportul ... meciul de la Bistritza in schimb e extrem de important pentru desfasurarea ulterioara a campionatului ... daca Steaua bate, se complica lucrurile ... iar eu unu' ador complicatziile !!!
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucuresti, Romania |
Sportul-Craiova mi-s simpatice amandoua, mi-s simpatici si antrenorii amandoi. merg cu Sportul maine si in retur cu oltenii ![]() Gloria-Steaua presimt niste greseli de plasament la Campeanu
__________________ the malevolent debonair | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
In afara de Sportul-Craiova mi se mai par interesante intalnirile dintre Farul si Dinamo si Rapid -FC. Arges.
__________________ 25% maghiar 75% roman 100% STELIST | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Rapid Bucuresti [1 - 0] FC Arges Pitesti 87' [1 - 0] Maftei Fuck, shit...sper ca meritau victoria rapidistii ca altfel ma oftic. Bagheera, 'cati-as..."naspa" avatar...are efecte hipnotice sa moara bibi
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Din ce am vazut au meritat. Au fost calare pe Pitesteni. Pe de alta parte Gloria a jucat ca o echipa de kkt. 7 galbene, si se mai puteau da vreo doua Steaua nu putea castiga cu numai un atacant
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Eu de la Gloria nu am pretentii, insa de la Steaua da. Nu se poate sa zici ca vrei sa te lupti la campionat sa faci alea alea si sa nu ai nici o ocazie. Si nici sa nu alergi prea mult. Practic victoria cu Rapid a fost cam degeaba. Cu Gloria am vazut 45 de minute in care mingea a circulat in proportie covarsitoare in spate. Sper ca Piti sa nu persiste in greselile pe care le face.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ba da bou esti ( )...ai uitat mah ca am fost la tine si ne-am uitat la meci impreuna ? Ba da' nu se poate asa ceva, du-te fa-ti un control ceva, esti de speriat
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|