![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa XI
Sambata Ceahlaul - Rapid 14:00 TVR1 Steaua - FC National 17:00 ProTV U Craiova - Otelul Poli AEK - FC Brasov FC Arges - Gloria FCM Bacau - UTA Astra - Farul Duminica Dinamo - Sportul 14:00 TVR1 meciuri grele pt toate gazdele (mai putin pt Dinamo)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Re: Divizia A - etapa XI Quote:
__________________ 25% maghiar 75% roman 100% STELIST | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ai dreptate eu m-am gandit doar ca Sportul i-a pus probleme lui Dinamo doar in Regie, in ultima vreme
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
care fotbal de calitate a aratat Sportul in meciul cu Craiova? nu am vazut nici o statistica dar proportia de posesie a balonului a fost 20% - 80% cu Craiova vraishte (degeaba 80%) shi Sportul numai cit a trebuit ... in prima repriza nu au dat 3 pase si doar un sut pe poarta iar in repriza a doua au tras de 3 ori shi 2 au fost goluri ... asta nu este fotbal de calitate ci contraatac ... ca sa nu fiu rautacios ![]() deci o noua etapa : Ceahlaul - Rapid x Steaua - FC National 1 U Craiova - Otelul 1x2 Poli AEK - FC Brasov 12 FC Arges - Gloria hmmmm chiar nu shtiu ce sa spun ![]() FCM Bacau - UTA 1 Astra - Farul 2 ![]() Dinamo - Sportul 1x
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ba ce scarbe ordinare...m-am uitat si eu din greseala la stirile sportive...la faza cu Alexa ma refer. Ce jeguri obidite. Daca ala nu a fost fault dur (intentionat) eu imi tai oole si le mananc. S-a luat hotararea exact invers, s-a tinut cont ca mai avea la activ o accidentare la fel de grava (de putin timp) dar nu cum era normal, ci a functionat parca, ca o scuza. Mi-e scarba...comisia _/\_ii...cu Boc in frunte. Mai bine judeca dinu, ala cel putin nu era asa penibil in explicatii.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
ce avetzi bah cu baiatu'? shi-a cerut shi scuze ![]() trebuia suspendat fiindca Alexa este un jucator tinar shi f. dur in joc ... shi v-a recidiva ... plus de asta ia cam distrus lu' ala turul de campionat ... interesant este Boc in cazul de fatza ... il suspenda pe ala (Cl. Raducanu) ca e greu de cap shi pe asta il ia de urechi la maniera : "Asha nu !!! o sa te pun la gazeta de perete a comisiei ... miine sa vii tuns!!!"
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Cred ca, daca in locul acestuia ar fi faultat in aceasta maniera - de exemplu – Lacatus, ar fi iesit din nou cine stie ce scandal. Dar, dupa cum am vazut cu totii, Alexa a fost absolvit foarte usor de vina. Iata, Comisia si-a facut din nou datoria”, a declarat Victor Piturca. Corect, asta mi-a venit si mie in cap cand am vazut faultul si ineptiile lui Boc.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ceahlaul Piatra-Neamt 1 - 2 Rapid Bucuresti victorie foarte importanta pentru Rapid; au revenit de la 1-0 (aparent tarziu + au mai ratat dar au scapat la sfarsit de egalare, moldovenii avand o bara) FC Arges Pitesti 2 - 0 Gloria Bistrita Poli AEK Timisoara 2 - 1 FC Brasov Universitatea Craiova 2 - 0 Otelul Galati
|
| | #16 (permalink) | ||
|
e bine 0-2 nationalul a trecut pe langa inscrierea golului 3 --- ce imi place ca suporterii stelisti au fost manipulati ca piti e mai bun ca olaroiu - pacat de el !
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Capca...unii, nu toti. De fapt cred ca sunt foarte putini, nu cred ca detii o statistica sau ceva. Iar daca vrei sa-ti dai seama...eu zic ca din cati suporteri stelisti suntem aici f. putini se incadreaza la categoria in care ne-ai bagat pe toti. Cu Piti pana la moarte Ceahlaul Piatra-Neamt [1 - 2] Rapid Bucuresti 7' [1 - 0] Ilie 69' [1 - 1] Nicolae 75' [1 - 2] Bratu O echipa care inscrie cu atacantii e clar ca e o adevarata echipa. Sper sa le puna cineva probleme. Oricum raman la parerea de dinaintea inceperii campionatului...il vor castiga. FC Arges Pitesti [2 - 0] Gloria Bistrita 35' [1 - 0] Dica 85' [2 - 0] Dica Arges (ca si Astra) nu o/r sa aiba nici o treaba cu retrogradarea. Poli AEK Timisoara [2 - 1] FC Brasov 23' [1 - 0] Nicolae 52' [2 - 0] Bodea (o.g.) 54' [2 - 1] Buga (pen.) Universitatea Craiova [2 - 0] Otelul Galati 35' [1 - 0] Papura 52' [2 - 0] Lutu Ei e mah... dupa 'nspe etape au castigat...mai bine mai tarziu decat in B ![]() Astra Ploiesti [2 - 1] Farul Constanta 3' [0 - 1] Barbu 69' [1 - 1] Costescu 86' [2 - 1] Movilâ Tot astept sa castige cateva meciuri la rand, sa ridice si ei ceva pretentii, am mai zis de n ori...au un lot foarte bun. FCM Bacau [1 - 0] UT Arad 14' [1 - 0] Ciocoiu Steaua Bucuresti [0 - 2] FC National 29' [0 - 1] Caramarin 32' [0 - 2] Radu Nu are rost sa comentez, nici aici nici in alta parte. Jucau superrelaxati baietii, parca ei aveau 2-0... Aplauze si respect pentru Petrescu, un om care iubeste intr-atat forbalul incat de pe gazoanele din Anglia unde se lupta cu zeci de vedete pe plan mondial a venit sa joace in noroaiele din A cu alde...nume de la noi. S-a notat si afectiunea aratata fata de clubul stelist ![]() Si pentru Sabin, lasind la o parte ca nu e un caracter prea asa...a plecat aplaudat. Eu ma asteptam la clasicele "Ilie Ilie .... . ... sa-ti fie" ![]() Doar galeria a fost la inaltime, exceptind bannerul acela obscen. Ce sila-mi provoaca imaginile din tribuna oficiala GG Olaroiu, Zenga PS: Olaroiu nu e pregatit sa antreneze o echipa asa mare ca Steaua, asa sa stiti bai...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Sunt scarbit de ce a declarat Viva Cohn ... ca Ceahlaul cu Rapid a fost blat... cine a luat prosportul sa se uite atent la poza de la meci in care godfroid parca face kickboxing cu un moldovean... iar pentru cine a uitat meciul lui dinamo de la piatra neamt de anul trecut sa se uite la poza urmatoare: De asemenea sunt dezamagit total de MM STOICA dupa procesul etapei... e o marioneta, in afara de schimbatul becurilor la prezentarile Stelei mai face ceva? are vreo putere? era smecher la otelul
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|