![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa XII
Vineri Poli AEK - Ceahlaul Sambata Otelul - Dinamo (12:00 TVR1) UTA - Steaua (14:00 ProTV) Sportul - Astra FC Brasov - U Craiova Farul - FCM Bacau Duminica Gloria - Rapid (14:00 ProTV) FC National - FC Arges (17:00 TVR) cel mai interesant meci al etapei, aceste echipe sunt rivale
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
![]() serios, am urmarit atent meciurile directe si comentariile din ziare din ultimii ani nu sunt ca doua echipe rivale din acelasi oras dar nu se sufera oricum sa vedem daca ma insel
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
FC Brasov - U Craiova ... imi pare rau de Lacatus (chiar imi este simpatic, serios antrenor) dar , pastrind traditia ultimilor ani , Craiova va bate la Brasov. Sper sa fim acolo vreo 5000 de oameni ca sa nu se mai intimple ca acum 1 an jumate cind a sarit tot stadionul pe noi ... Steagu Roshu de la git in sus ... mdaam timp sa vin in Bucuresti pina seara ... ![]() FORZA UTA ... sper sa nu sara stelistii pe mine
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ba meci greu, ce sa zic...Steaua nu are certitudinea ca poate castiga cu nimeni, iar Uta parerea mea e ca nu e "nimeni". Sper sa castige, obidit, cu 2-1, cu 3-2...cu penalti in min 89 dar sa castige.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
interesant arges a fost banuit de 3 blaturi, 2 dintre ele sunt la meciurile cu 2 echipe spuse de tine
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
si Argesu i-a cam pocit pe Steaua vreo cativa ani la rand cand erau Mutu&comp. care sunt alea 2 cluburi cu care a fost banuita de blat ? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Bine ca a castigat Poli! Poate cu putzin noroc si cu ajutorul lui Dumnezeu retrogradeaza Ceahlaul! Ar fi cel mai bun lucru care se poate intampla pentru Divizia A. Pinalty & Co sa se duca dracu' in B sa nu-i mai vad la Procesul Etapei in fiecare duminica.
__________________ 25% maghiar 75% roman 100% STELIST | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Sa-l fi vazut pe "pinalti" ce spume facea pe marginea terenului !
__________________ signatures | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Otelul Galati [2 - 0] dinamo Bucuresti 18' [1 - 0] Gurita 81' [2 - 0] Gurita Nu s-a pus nici un moment problema invingatoarei. Teren obidit dar asta e ultimul lucru care ar fi influentat ostilitatile. dinamo varza, sa se ia de mana cu Steaua si sa se duca sa joace la matineu...poate acolo facem fata ![]() Scorul putea fi mai mare, la fel ca si in meciul Stelei cu UTA. Farul Constanta [0 - 3] FCM Bacau 45' [0 - 1] Cursaru 74' [0 - 2] Raducan 79' [0 - 3] Cursaru Poate o sa reuseasca mai mult Dumitrescu decat Dumitriu...se pare ca asa va fi. FC Brasov [3 - 1] Universitatea Craiova 21' [1 - 0] Buga 38' [2 - 0] Buga 74' [2 - 1] Vladoiu 89' [3 - 1] Stan Craiova o umbra...Laca sper sa duca Brasovul cat mai in fata. Sportul Studentesc [3 - 0] Astra Ploiesti 19' [1 - 0] Dinita 57' [2 - 0] Irimia 89' [3 - 0] Dinita La 1-0 Astra au ratat un penalti am inteles...dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in sac. Sunt pe ultimul loc, prostii prostilor. Repet, nu au cum sa retrogradeze, au un lot prea puternic. UT Arad [2 - 0] Steaua Bucuresti 19' [1 - 0] Njock 81' [2 - 0] Nagy Scorul putea fi si mai mare, Steaua credeam ca nu poate "juca" mai rau ca in meciul cu National. Ei bine, m-am inselat. Gg UTA.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Steaua in criza: nu are puncte, nu joaca, are probleme cu nocturna, are cea mai mare datorie dintre toate cluburile (in jur de 225.000 $: va fi depunctata daca nu va plati), Oprita s-a stins, Trica nu se mai aprinde
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Pana atunci abia astept amicalul cu Croatia de miercuri ! Stadionul e in renovare,se pun scaune de plastic si din cate am auzit(zvonuri) se va monta si nocturna si(tot zvon) se va acoperi stadionul !
__________________ signatures | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|