![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa XIV
FC NATIONAL - GLORIA UTA - RAPID FARUL - FC ARGES SPORTUL - STEAUA OTELUL - FCM BACAU FC BRASOV - ASTRA POLI AEK - DINAMO U CRAIOVA - CEAHLAUL o etapa cu meciuri foarte interesante (dinamo, steaua, rapid, otelul)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am amintiri frumoase de la meciurile vazute de mine in Regie ... un 1-1 din 1998 ( penultima etapa de campionat, Steaua cade pe 2, in spatele Rapidului, Razvan Lucescu dedica "victoria" tatalui sau si tuturor antistelistilor din tzara ... ) ... si un 1-3 din campionatul precedent, pe un frig de itzi inghetzau dintzii in gura ... cine stie ce se mai intampla acum ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sincer mi-e si scarba...Steaua nu joaca nimic, ultimele carpe...Rapid cat de cat ce joaca...nu o sa-i prinda nimeni dupa cum anticipam...dinamo desi imo joaca foarte prost au ajuns pe doi...Gloria desi ca s-a vazut ca poate o sa termine pe obisnuitul loc caldut 8-9...terenuri naspa...bleah.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Campionatu romanesc n-are nimic spectaculos intr-ansul (poate doar spectacolul oferit de unele galerii), din contra, ofera o imagine de fotbal insalubru, ingalat shi jenibil. Concluzia: prefer sa ma uit linishtit la meciurile din Serie A sau Bundesliga.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Postul asta se vrea un protest la adresa abuzurilor criminalilor deghizati in politisti. Inca o data politia romana a dat dovada de prostie si nesimtire maxima.Am fost la Timisoara printre cei 400-500 de suporteri dinamovisti...dupa un drum epuizant de 10 ore si un mars de o ora prin oras ajungem in stadion. Acolo inca de la inceput suntem provocati si jigniti de cetatenii timisoreni de la a 1-a...ni se spune sa nu raspundem la jigniri ca deh...noi suntem oaspeti ei sunt acasa asta e...Stadionul se umple si la inceputul meciului sunt 40 000 de timisoreni care-si incurajeaza echipa. Incepe meciul si odata cu el incep sa curga si pietre si sticle de plastic pline inspre noi...garda nu face nimik ca sa-i opreasca pe taranii care aruncau fara frica cu ce le pica in mana...cand unul dintre noi este atins nu mai rezistam si ripostam...aruncam cu fumigene inspre tribuna a 1-a moment in care garda ne ia la bastoane si da drumu la gaze...lumea se panicheaza si o ia la fuga...oamenii se calca in picioare toata lumea se sufoca dar gaborii ne lovesc in continuare...am vazut cum o fata a fost lovita cu bastonul cum un om cazut isi lua picioare si bastoane cu nemiluita...500 de oameni se inghesuie sa iasa pe un culoar pe care abia incap 2 oameni unu langa altul... Odata ajunsi afara ni se spune sa intram la loc si sa nu mai aruncam cu nimik ca altfel ne rup cu bataia. La finalul meciului dupa ce Dinamo a castigat timisorenii incep din nou sa arunce in noi cu pietre...efectiv politia nu facea nimik sa-i impiedice...cetatenii aruncau cu pietre de la 3 metri in fata politistilor si nu pateau nimik...un copil de 16 ani a luat un cataroi in freza si avea fata plina de sange...in jurul meu se auzea numai "vine!!!" si "cade!!"...pana la urma ne-am retras pe gazon ca sa nu mai fim tinte pentru tot ce aruncau timisorenii cei "civilizati"... In concluzie am constatat ca cei mai putini sunt cei care sufera...daca timisorenii ar fi facut ce au facut in Bucuresti jumatate dintre ei erau si batuti si cu ditai amendele...asa nu au patit nimik in schimb noi am fost batuti si goniti ca niste animale pentru ca am ripostat...oare cand vom putea sa stam fara frica in peluze??? imagini www.boysdinamo.pisem.net sectiunea stiri...
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucuresti, Romania | Quote:
oh well, cu oricine ai tine, mi-e mila de echipa care te are pe tina ca suporter.
__________________ the malevolent debonair | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Atmosfera cea mai misto a fost la POLI UTA - asta de la meciul cu dinamo ar fi cam a doua... (pietre puteam sa imi iau si eu in cap la un meci Petrolul - Rapid --- cand juca Burke )parerea mea e ca jucatorii de la POLI ar fi fost la fel de nervosi si daca nu li s-ar fi anulat golul... ei sunt impinsi de la spate de publicul lor care nu are totdeauna dreptate... dinamo totusi sper ca s-a calmat, deja au avut parte de arbitraje prea bune (pt ei) in ultima vreme...
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
imi pare rau de ce s-a intamplat la Tim. . acolo oamenii parca se cred mai civilizati, nu ?!? dar asa e la noi cu jandarmii astia nesimtiti. nu e nici prima , si nu a fost cu siguranta nici ultima oara cand se intampla asa ceva. mai intai gloante de cauciuc, apoi altele si altele...... tre sa moara cineva ca sa se sesizeze cine trebe.... ei au alte treburi mai importante acum... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Violenta din partea oricui ar veni e doar de condamnat. k'tav, go back to your drinks... M-am uitat la meciul de la Timisoara dar n-am inteles nimic din el. Ciudat. De fapt m-am uitat si la meciul Stelei si nici din ala n-am inteles nimic...wicked Oamenii au terminat cu 4 jucatori in minus...cineva care a fost mai atent poate sa confirme daca au fost furati, cum se zice ?
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Sa spun cate ceva si despre meci... Poli a inceput mai bine purtata in spate evident si de public...Dinamo a incercat mai mult pe contraatac...am citit in presa ca in min. 13 ar fi fost un penalty neacordat la Stoican...io unu n-am fazut faza...a urmat golul anulat al timisorenilor care n-am inteles d c l-au anulat(am auzit pe urma fault la portar)...Dinamo a repus repede si Danciulescu a fost faultat de ultimu aparator cand scapase singur...imo roshu corect. Dupa pauza Cvucs au dat cu fumigene de nu se mai vedea nimik si asta ar fi scuza lui Cr. Munteanu la primu gol...1-0 Poli. Imediat Giani egaleaza printr-un sut deviat,Dinamo domina si culmea Barcauan duce scorul la 2-1...cand toti eram siguri de victorie poc egaleaza Poli 2-2...min. 86 parca...imediat mai vede unu cartonas rosu pt. fault dur si in min. 91 Tamas face 3-2 cu un mega sut...Timisorenii nu mai rezista psihic si mai iau inca 2 rosii unu am inteles ca a luat al doilea galben pt. proteste si altu ca a dat in asistent...oricum nu mai conta. In concluzie cica deciziile au fost corecta si cu acoperire regulamentara dar maniera de arbitraj a fost pro-Dinamo. Nea Ovi ce m-a deranjat pe mine a fost faptul ca doar noi am fost batutzi...macar daca tot ne-au batut pe noi sa-i bata si pe aia care dadeau cu cataroaie ca erau la 2 metri de ei si nu le faceau nimik....
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ata ete. cu jandarmii de la noi..... e vorba de civilizatia banatului cum ar spune procuroru' ca v-au rupt picioarele e de condamnat , ca nu le-au rupt si pe ale lor e deja revoltator. adica ei aruncau si jandarmii tot pe voi va poceau si va fugareau .... tembeli. da au o scuza : erau din Timisoara. ei au alte treburi : tre sa numere cele 50 de torte cu care aveati dreptul de a intra la meci, nu care cumva sa fie mai multe... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|