![]() |
| | #3 (permalink) | ||
LOL ------ Ov Petre (national) in probe la Ajax (alaturi de Vlad Munteanu) frumos...
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Amandoi imi plac mult de tot. Si nu de azi de ieri...sper ca macar Ovidiu Petre sa ramana. Sanmartean la fel astept de ceva vreme sa faca picioare...din pacate (poate) o sa mai stea un an cel putin. Cu Miu cum a ramas ?
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Plecat acum o saptamana in probe la D Kiev, Iulian Miu s-a intors sambata in tara, urmand ca in aceasta dimineata sa se prezinte la reunirea echipei de tineret a Stelei. ![]() "A fost ca o minivacanta. Am facut un control medical si totul e OK. Kievul e un oras foarte frumos si majoritatea jucatorilor si-ar dori sa evolueze la o echipa ca Dinamo", a fost singura declaratie. Miu a fost vazut sambata seara in Capitala avand un ochi umflat, dar a refuzat sa spuna cum s-a produs "accidentul". cred ca va semna, steaua cere 400 000$
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Vorba unui prieten de-al meu : pai daca ne apucam noi acu' vreo 4 ani de organizat galeria lu' Natzional, acu' eram lideri pe-acolo, primeam bani de la Gino si mergeam la intalniri cu garda si reprezentanztii echipei adverse ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Salgado88 te cam insheli amarnic. stai linistit ca nu totzi putzoii pot sa vina la stadion si sa se creada sefi de galerie. cat de mica o fi ea , dar e constituita din fani adevaratzi, nu aurolaci ca la steaua care vin pentru o punga de semintze si mai pune si becali bodyguarzii pe ei. in cazul in care nu stii liderul galeriei lui fc national a trimis scrisoare la uefa referitor la cazul corpodean si se pare ca a avut efect. eu am deskis topicu sa aflu daca sunt fani, nu sa facetzi voi mishto care va credetzi mari fani.fan al unei ekipe inseamna sa te duci la stadion meci de meci si sa suferi si sa te bucuri pentru ekipa nu sa stai in fata televizorului sa mananci seminte si sa injuri un jucator cand greseste sau ekipa cand pierde.
__________________ I was Born 2 RAP da world | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Herete, ai dreptate cu liderul galeriei & Corpodean... cel putin la faza in care ai zis ca a trimit ceva la Uefa relax, pe aici sunt mai multi stelisti (eu sunt rapidist) dar te acomodezi tu
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
d-astea ma scarbesc. Deci nu vreau sa intru in asa ceva. Dar...nu stiu, parca te joci cu cuvintele. "Ai nostri sunt adevarati, nu ca ai vostri care vin pentru o punga de seminte..." asta e folclor sau ce e ? Ce vrei sa-ti zic ? Ca am fost adesea in galerie, ca am amici in galerie care sunt persoane cat se poate de normale ? Nu cred ca e cazul, fiecare padure are uscaturile sale, functioneaza foarte bine in cazul galeriilor de la noi. Si nu numai. In plus...amici de-ai mei se duceau acum ceva timp la meciurile lui FC National pentru cateva pungi de seminte. Sau 30 de mii de lei, cum preferi. Si asta nu e folclor. Quote:
PS: sper ca acum nu urmeaza categorisirea: ok, esti fan daca vii pe stadion, dar esti si mai fan daca stai cu galeria...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
mah pe mine cel mai mult m-a deranjat batjocura la adresa ekipei si galeriei. de parca ar fi fost vreo ekipa din divizia c. mai bine va uitatzi fiecare la propria ekipa sa vedetzi ce au ajuns. mai ales stelistii si dinamovistii sa vada ce ekipe au acum si cine le conduce.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
dar despre conducatorii Nationalului ce zici Herete? Dl Gino Iorgulescu tocmai si-a batut joc de Ovidiu Petre, nelasindu-l imprumutat la Ajax... o sa mai joace ceva baietasul asta?
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu stiu unde ai vazut batjocora la adresa galeriei si echipei aici...spune tu si eu scot la imprimanta si mananc ![]() La adresa galeriei consider ca sunt de inteles ironiile. Nu acum mult timp veneau la meciurile echipei cativa mosi de 79 de ani si 20-30 de pusti. Acum nu mai stiu...nu urmaresc. Oricum nu cred ca ati devenit brusc mai cu mot decat celelalte galerii. Iar echipa...joca mult mai bine decat echipa al carei fan sunt. Respect. PS: eu cred ca fanii sunt constienti de conducerile pe care le au echipele lor, dar asta nu inseamna ca daca esti interesat nu poti sa dai un ochi si in curtea vecinului. Ce vina am eu ca o sa faca Becali din echipa asta un rahat si mai mare ?
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Capcaunu dar de ce steaua nu-l lasa pe miu sa plece ? e treaba fiecarui club ce face cu jucatorii proprii. si mie mi se pare foarte bine ce a facut gino ca nu l-a lasat sa se duca, pentru ca ajax vroia doar imprumut si banii erau un kkt ( 150-200k $ ) iar acolo probabil ar fi fost rezerva si s-ar fi terminat de tot ( vezi lucian marinescu, catalin munteanu, denis serban etc. ) asta e problema la noi ca jucatorii buni pleaca foarte devreme pe moka aproape. uite-te la rusi care-si vand jucatorii pe milioane de dolari.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Daca zici tu...uite Chivu a plecat de tanar si o duce bine...mutu prostu' la fel...ma rog. Jucatori rusi care sa fi plecat pe o caruta de bani nu prea stiu...jucatori ucrainieni au fost Sheva care a plecat pe 20 mil...o intreaga poveste...nu stiu daca exista cineva in Romania sa-i ofere unui jucator 1 mil de dolari salariu anual...si Rebrov...pe mai putin. 10 parca sau si mai putin.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Herete, imi pare rau, imi cer iertare, promit ca nu se mai intampla pana data viitoare. Sa revenim : Dupa cum se stie, galeria echipei FC National este cea mai numeroasa din Bucuresti. Alaturi de galeriile echipelor Sportul Studentzesc si Aversa Bucuresti, "Los Platanos" reprezinta o adevarata fortza ... compusa din aproximativ 65.000 de membri cotizantzi, ea rivalizeaza cu mult mai putzin cunoscutele "Fossa dei Leoni", "Ultras Sur" sau "Boixos Nois". Trebuie remarcata activitatea tifoseriei din Parcul cu Platani, in special a gruparilor radicale, conduse de tineri cu varste cuprinse intre 21 si 28 de ani. Remarcabila ramane deplasarea de la Craiova, atunci cand aproximativ 30.000 ( treizeci de mii ) de suporteri ai Nationalului s-au aflat in tribunele stadionului "Ion Oblemenco". Mai sunt de amintit si coregrafiile din meciul cu rivalii de moarte, Sportul, dar si cele realizate pe stadioanele Europei : Olimpico din Roma, Velodrome din Marsilia, etc. In prezent, membrii galeriei se lauda cu distrugerea unei peluze din Giulesti, sabotarea nocturnei din Groapa si amplasarea unei bombe in incinta stadionului Ghencea. Mesajul "Los Platanos" : " O sa va facem bucatzi! " P.S. Habar n-am ce inseamna sa fii suporterul unei echipe de fotbal ... poate imi explici tu Herete. Sincer, m-ai facut curios.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Salgado88 mi-ai demonstrat ca neuronu singuratic de la tine din capshor e dus cu sorcova. din pacate te comportzi ca un roman care crede ca le stie pe toate si care crede ca el e cel mai tare. tine-o tot asa. vad ca ai facut aluzie la partea violenta a galeriilor. deh ce sa-i faci daca asa-s aurolacii de la steaua. violenti si ei acolo pentru nishte pungi sa sufle in ele.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Da Herete, ai dreptate. Sunt un aurolac care foloseste Internetul, invatza la o facultate si vorbeste 2 limbi straine. Tu insa esti un baiat destept, un adevarat fan, un mare smecher. Faci parte dintr-o galerie de kkt, care aduna in cel mai bun caz 300 de oameni, si aia platitzi de club sa vina la stadion. Totusi, nu crezi ca e o mare greseala sa compari galeria Stelei cu galeria "Varsta a treia - aripa Cismigiu"? Nu ma comport ca un roman care le stie pe toate ... daca te uitzi cu atentzie, potzi observa ca nu scriu deat la sectziunile sport, muzica, filme si generalitzti. Nu sunt tare-n calculatoare,etc. Dar la sport in general, si fotbal in mod special, ma pricep cat de cat. Am batut drumul catre stadion si inapoi catre casa de nu stiu cate ori ... am fost sa vad meciuri si in provincie, si in afara tzarii. Imi place chestia asta. Nu sunt un suporter violent, dar am avut parte si de asta. N-am nimic personal cu tine sau cu echipa ta, dar faza de la care te-ai atacat tu e adevarata. Eu am fost in "galeria" Nationalului la meciul cu PSG ... si scuza-ma, ala era un meci important. Suporterii vostri ... inexistentzi. Suntetzi inca la ani-lumina de Steaua, Dinamo, Rapid, etc. Si tu incerci sa ma convingi de contrariu. Nu tzine.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|