![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cazul "Prunea"
Ce parere aveti despre suspendarea lui Prunea si despre toata tarasenia? O sa ramane in picioare suspendarea? O sa boicoteze jucatorii prima etapa? Parerea mea e ca Mitica Dragomir e un idiot. M-am uitat azi pe prima la Sport magazin si Dragomir tot vorbea despre regulament & sh!t. Dar s-a demonstrat in aceeasi emisiune ca e un ipocrit la faza asta(dupa cum stie toata lumea) si ca regulamentul se aplica numai uneori si cum vor ei...
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Who cares...chiar sa-mi fac griji pentru toate mizeriile n-am ajuns...mai aud din cand in cand cate o noutate...Sanmartean la Rapid...Trica la arabi...Schumacher la chinezi...in rest sa fie la ei acolo.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
my friend UNQ_ si-a facut datoria si a postat si aici ![]() j.k. -------------- nu va ramane suspendarea, in cel mai rau caz isi ia 3 luni Corleone l-a speriat... a aratat lumii ce puternic e el
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pai atunci mi-o fac si eu ... Prunea ... face scandal, dar finalu' e previzibil ... suspendarea se suspenda, Prunea uita toate blaturile la care a participat, Prunea e un mare fotbalist, Mitica e un mare conducator, Prunea e viitorul LPF, Mitica e un caracter deosebit ... pupat Piatza Independentzei ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Sa vedeti voi ce o pateste Rapidu si Copos de acuma . Deja conducatorii de club au inceput sa dea inapoi din fata lui Mitica... A ramas Copos si Pinalty +National singuri pe baricada se pare... Parca vad ce urmeaza: Rapid pierde campionatul. National falimenteaza.Ceahlaul retrogradeaza. Mitica ramine pe scaun.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Nu m-ar deranja nici sa fie invers...Ceahlaul sa piarda campionatul si Rapidul sa... Just joking
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|