![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa 18
Ceahlaul - Astra (tur 2-2) FCM Bacau - Dinamo (1-1) Steaua - U Craiova (1-3) FC Arges - Poli AEK (0-1) Rapid - FC Brasov (0-2) Gloria - Otelul (0-1) FC National - Sportul (1-2) UTA - Farul (0-1) Ce ziceti de meciurile tur? Nici o victorie a celor care vor fi gazde acuma...
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
La prazari pe stadion inca nu am fost, da' nu e timpu' pierdut :P Am ajuns eu la capetele tzarii, Suceava, Timisoara ... si n-ajung la Craiova? Mai nasol e ca se anuntza vreme proasta duminica ... si cred ca multa lume ar vrea sa vina la meci, dar daca va ploua ... eee, in sfarsit, eu ma duc.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
... nasol sa vii la Craiova la meci ... nasol e sa joci si cu Craiova la fel cum e nasol sa tzii cu Craiova (mai ales la un meci cu Steaua) ...shi ia zi mah Snoopy ce ai patzit la Craiova ? si ce o sa ne facetzi pe Ghencea mah ? ca poate venim mai multzi p'acolo sa facem galerie ... poate cine stie ?!! ... iese cu un scandal ceva ![]() nu se shtie daca bate Steaua ... e meci tare si nasol pt ambele echipe ... eu mizez pe un egal ... semnat: Lutzu @ "Eu sunt arma secreta a lu' nea Sorin" ![]()
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
PS: la 0.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ceahlaul - Astra (tur 2-2) - meci egal FCM Bacau - Dinamo (1-1) - bate dinamo Steaua - U Craiova (1-3) - bate steaua FC Arges - Poli AEK (0-1) - bate arges Rapid - FC Brasov (0-2) - bate rapid Gloria - Otelul (0-1) - meci egal FC National - Sportul (1-2) - bate national UTA - Farul (0-1) - meci egal
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
daa numai guraq e de voi cand e sa veniti aici veniti o mana de oameni ...asta place la voi ca va vedeti lungul nasului cand veniti in ghencea![]() Ceahlaul - Astra (tur 2-2) - bate astra FCM Bacau - Dinamo (1-1) - bate bacau(sau meci egal) Steaua - U Craiova (1-3) - bate steaua FC Arges - Poli AEK (0-1) - meci egal Rapid - FC Brasov (0-2) - bate brasov Gloria - Otelul (0-1) - meci egal FC National - Sportul (1-2) - meci egal UTA - Farul (0-1) - bate uta
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #11 (permalink) | |||
| Quote:
... bem si o bere inainte ... la 0 ... of courseQuote:
... noi cind umpleam strazile capitalei cu oameni voi bateatzi cu linguritza in geam si strigatzi :"uite, mami militarii" ... hai sa fim seriosi ... actualmente poate venim vreo 500 ... (si cu aia care nu sunt in galerie vreo 1000) ca nu avem de ce ... daca venim mai multzi poate nu incapem pe stadion ![]() dar o fie un meci urit la cum e vremea afara si gazonul pe ghencea Quote:
... si e si gustos ... decit cu bite mai bine ne primitzi cu praz
__________________ ... am intzeles | ||||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Steaua 3 puncte vreau, Astra 3 puncte, Brasov minim 1. Uta cred ca vor castiga. Restul nu ma intereseaza. Err, si dinamo nu cred ca vor castiga la Bacau. PS: iohanfus, no can't do
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
FCM Bacau [3 - 1] Dinamo Bucuresti 50' [1 - 0] Onut (o.g.) 54' [2 - 0] Codreanu 70' [3 - 0] Ciocoiu 75' [3 - 1] Barcauan N-au castigat, pot sa zic chiar ca si-au furat-o obscen. Imi revin in minte declaratiile intregului staff de la dinamo...preluate si de jucatori:"Deci dupa ce castigam primele 5-6 etape vom mai vorbi despre sansele la titlu...*" (aprox.). N-are nici un rost sa ma bucur de problemele lor (mai ales cand Steaua e unde e ) asa ca nu insist. Oile lor. Cred ca se vor lua masuri, daca nu acum dupa meciul de etapa viitoare. Cu Steaua ![]() Ceahlaul Piatra-Neamt [2 - 1] Astra Ploiesti 5' [1 - 0] Axinia 51' [1 - 1] Todoran 81' [2 - 1] Enache Astia o sa retrogradeze vreodata mah ? Sincer n-am mai nimic cu ei, in afara de faza cu blataciunile (chiar imi place faptul ca intotdeauna au avut un lot solid, cu jucatori constanti) dar totusi anul asta ziceam si eu ca poate scapam de ei...ma rog. Astra nu retrogradeaza, ma vad nevoit sa repet ![]() FC Arges Pitesti [5 - 1] Poli AEK Timisoara 5' [0 - 1] Silvasan 27' [1 - 1] Balasa 35' [2 - 1] Crivac 51' [3 - 1] Dica 67' [4 - 1] Dica 90' [5 - 1] Dica S-au stricat astia...doua 5-1 in 4 zile Cine mai e antrenor la astia ca sincer nu mai stiu nimic dupa perioada Hala ?FC National [5 - 1] Sportul Studentesc 5' [1 - 0] Mitrovici 31' [1 - 1] Dinita 54' [2 - 1] Curt 61' [3 - 1] Sergiu Radu 76' [4 - 1] Caramarin 80' [5 - 1] Iacob Al doilea 5-1 fara nici un galben...s-a apucat Zenga de facut blaturi ![]() ![]() . J/k.Gloria Bistrita [1 - 0] Otelul Galati 75' [1 - 0] Sânmartean Imi scapa ceva...Sanmartean nu-l luase Rapid ???! Rapid Bucuresti [1 - 1] FC Brasov 47' [1 - 0] Niculae 83' [1 - 1] Buga GG Brasov, GG Laca.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
fratele meu...jos cu Dinu ca e rau de Dinamo... ma uitam azi la stirile din sport, si zicea Kirita ca cica jucatorii vor, dar nu pot...ei incearca sa joace, dar nu se pot concentra... arges continua forma buna, poli pe cea slaba... national-ul jos caciula...echipa inceputului de retur, clar... rapid nu merege nici el grozav..dar au avut si ghinion e drept.. Quote:
deocamdata am nimerit doar 2 pronosticuri...:P maine mai am 2 meciuri, sa vedem...noroc ca nu e pe bani
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #17 (permalink) | ||
| ... vine Craiova in Ghencea
acum am venit de pe stadion ... de pe Ghencea ... daca o tzine tot asha se pare ca se mai usuca terenul ... oricum se pare ca ma duc la meci in galerie (motiv de defulare - o sa ne injuram toata noaptea ) si se mai pare ca o sa beau si eu ceva in noaptea asta ...meciul asta poate insemna renasterea Craiovei (daka ia un punct) ... si toate premizele duc spre un egal ... mai ales ca Sorinel nu prea a pierdut in Ghencea in cariera lui de antrenor bafta tuturor si never mind the ... (cum bine Sex Pistols )ps: unq_flipmo !!! imi pare rau (sincer) ... Sinmartean s-a intors la Bistritza dupa scandalul cu hepatita (motiv sa fie refuzat) la Arges este Ion Moldovan ... super antrenor pt pitesteni (are echipa acum) ... s-a intors Vladoiu si Barbu (asta am auzit ca a si plecat)
__________________ ... am intzeles | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
De la anu' s-a terminat cu smecheria, il iau pe alex de gat si ne facem abonamente indiferent de cat de infect joaca Steaua. Sper sa nu mai fie cazul...Azi cred ca o s-o luati, Steaua pare sa fie intr-o forma mai buna. Faptul ca, Cartu a castigat de mai multe ori cu Steaua e apa de ploaie La casele de pariuri victoria Stelei e data ca sigura aproape (1.30)...mi se pare un pic exagerat dar doar un pic.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
62' Steaua Bucuresti 0 - 0 Universitatea Craiova in prima repriza steaua a avut 3 ocazii mari de tot, dintre care una oprita de arbitru din prostie...era sa iasa cu bataie la faza aia...craiova o singura ocazie prin papura la o lovitura libera...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
FT Steaua Bucuresti 0 - 0 Universitatea Craiova damn...oricum, a jucat ok steaua...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|