![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Divizia A - etapa 16 (reprogramata)
19 martie Astra - U Craiova (tur 1-3) Gloria - Farul (0-0) FCM Bacau - Poli AEK (0-2) FC Arges - Otelul (0-2) Ceahlaul - Dinamo (0-5) FC National - UTA (2-1) Steaua - FC Brasov (0-0) Rapid - Sportul (2-1)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Astra - U Craiova (egal) Gloria - Farul (bate gloria) FCM Bacau - Poli AEK (bate bacau) FC Arges - Otelul (bate arges) Ceahlaul - Dinamo (egal) FC National - UTA (bate national) Steaua - FC Brasov (egal) Rapid - Sportul (bate rapid) parerea mea
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu vreau sa castige dinamo, o sa fie si "baza" mea la pariuri. Daca stiti ca nu joaca 5 insi de la dinamo ziceti... In al doilea rand vreau sa castige Astra. Cred ca vor obtine un punct macar...ceea ce nu e bine. Trei ar trebui. Sper sa le obtina. Si de abia in ultimul rand vreau sa faca Steaua egal sau sa castige...din cauza lui Laca pasiunile mele sunt foarte...amestecate :dizzy:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Ceahlaul Piatra-Neamt 3 - 2 dinamo Bucuresti Ce infecti Mi-am luat teapa, am zis ca doar n-o sa piarda si cu decultii astia dupa ce au pierdut ultimele doua meciuri si urmeaza meciul cu Steaua. La pauza era 2-0 si ma felicitam, apoi au luat doua goluri in 5 minute, de la Ceahlaul a fost eliminat un jucator...in min 83 Ceahlaul inscriind inca o data. Nu pot sa inteleg cum pot juca asa slab, apararea la dinamo e ca si inexistenta. Nici in restul compartimentelor nu e totul ok dar apararea e penala. 3-0, 3-1 si 3-2 azi. Bun inceput de retur. Ma duc sa ma uit la Steaua-Brasov dar...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Steaua-Brasov 1-1 FC Arges Pitesti 2 - 2 Otelul Galati FC National 2 - 1 UT Arad FCM Bacau 1 - 0 Poli AEK Timisoara Gloria Bistrita 1 - 3 Farul Constanta Nationalul a castigat in extremis, putea sa fie inca o surpriza in Cotroceni. Farul puncte importante pe un teren greu...nu stiu cat le mai arde celor de la Bistrita de jucat dupa ce si-au indeplinit "obiectivul" .
|
| | #7 (permalink) | ||
|
90' Astra Ploiesti 1 - 0 Universitatea Craiova GG alea alea, go descultii ![]() Rapid Bucuresti 0 - 1 Sportul Studentesc Lol de lol partea a doua...Rapid pierde din nou puncte. Le pierde pe toate de data asta. Daca in primele doua etape au jucat cu doua echipe solide etapa asta...Cu toate ca n-am crezut nici un moment ca Steaua ar mai putea ajunge Rapidul acum fac un calcul simplu si vad ca daca azi nu pierdeam doua puncte pe prostia lui Tudor ne puteam apropia si mai mult si spera in continuare. Meciul cu Craiova la fel, alte doua puncte pierdute, de data asta in afara de faza cand Helesteanu sau m lui cum il cheama a fluierat un fault inexistent care l-ar fi lasat pe Raducanu cu poarta goala (si penaltyul care se da sau nu) nu pot da vina decat pe echipa. Pacat. nationalul cred ca spera in continuare, daca ei ar castiga meciul direct si Steaua la fel ar castiga cu Rapid... ![]() Repet...nu cred ca Rapid poate pierde titlul de campioana. Later edited : Astra Ploiesti 2 - 0 Universitatea Craiova
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
![]() damn...doar 3 rezultate mi-au iesit...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|