![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Etapa 21
FCM Bacãu - Steaua (sîmbãtã, ora 17.00) Universitatea Craiova - Gloria Bistrita (sîmbãtã, ora 17.00) FC Brasov - UTA Arad (sîmbãtã, ora 17.00) Otelul Galati - Farul Constanta (sîmbãtã, ora 17.00) Sportul Studentesc - Ceahlãul Piatra Neamt (sîmbãtã, ora 17.00) Astra Ploiesti - FC Arges (sîmbãtã, ora 19.00) Poli AEK TImisoara - FC National (duminicã, ora 17.00) Dinamo Bucuresti - Rapid Bucuresti (duminicã, ora 21.00)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| FCM Bacãu - Steaua Steaua-Bacau a fost parca singurul meci la care am fost sezonul asta. 3-0 fara probleme, Bacaul n-a jucat nimic. Si singurul gol al lui Oprita daca nu ma insel In mod cert lucrurile nu vor sta la fel...totusi cred ca Steaua va castiga. Dumitrescu, unul dintre cei trei tineri antrenori stelisti (in afara de Piturca) nu stiu ce rezultate poate sa scoata cu Bacaul, trupa au. Au un lot foarte puternic chiar daca te uiti pe hartie. Sper sa fie si un banner cu Miu, macar atat. 2Universitatea Craiova - Gloria Bistrita ...x/2 imo daca nu o sa se faca magarii... FC Brasov - UTA Arad Am un presentiment ca Brasovul va pierde daca nu toate cele trei puncte macar 2. x/2 Otelul Galati - Farul Constanta Farul este in fata, prea in fata imo. Galatiul e foarte jos, in special din cauza evolutiilor de afara. 1 Sportul Studentesc - Ceahlãul Piatra Neamt ...1, meci greu oricum. Astra Ploiesti - FC Arges La fel, am un presentiment ca Astra desi e mult peste Arges nu va lua toate punctele. x/2 Poli AEK TImisoara - FC National AEK intr-o situatie aproape disperata dupa un inceput excelent de sezon...daca nu castiga sunt pe duca. Si e foarte greu sa castige, Nationalul a facut un pas gresit cu Brasov si vor lupta sa recupereze punctele si locul doi in acelasi timp. Publicul, alea alea...nu stiu ce sa zic. 1/2 dinamo Bucuresti - Rapid Bucuresti dinamo 6 din 6 Sper sa le dea Rapid multe, sa nu poata duce. Si Rapid are nevoie de puncte, cred ca sunt pe un din ultimele pozitii intr-un clasament al returului. O sa le tin pumnii celor de la Rapid, repet, titlul il mai viseaza doar ciobanu' de Becali. 2 fara discutii
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Unqule ... we hatessss you ... Meciu' asta voi fi "caine pana la moarte" ... normal, doar daca Steaua bate la Bacau. Si chiar, daca tot am vazut live toate cele 5 meciuri ale Stelei din retur, ma bate un gand sa ma sui si in microbuz sambata dimineatza, cu destinatzia Bacau ... da' sunt inca nehotarat. E in functzie de ce face si prietena mea ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
FCM Bacãu - Steaua - bate steaua Universitatea Craiova - Gloria Bistrita - egal FC Brasov - UTA Arad - bate brasov Otelul Galati - Farul Constanta - bate otelul Sportul Studentesc - Ceahlãul Piatra Neamt - bate sportul Astra Ploiesti - FC Arges - egal Poli AEK TImisoara - FC National - bate national Dinamo Bucuresti - Rapid Bucuresti - egal
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
FT FC Brasov 2 - 1 UT Arad ( )FT FCM Bacau 0 - 1 Steaua Bucuresti ( )FT Otelul Galati 2 - 2 Farul Constanta ( FT Sportul Studentesc 0 - 1 Ceahlaul Piatra-Neamt ( FT Universitatea Craiova 2 - 0 Gloria Bistrita ( FT Astra Ploiesti 2 - 1 FC Arges Pitesti ( nu, prunea zic eu ca nu merita rosu...oricum, sunt fericit de cele 3 puncte, pe care cred ca steaua le-ar fi luat oricum, insa ceva mai greu ... bacaul s-a aparat ff bine, si la faza aia de aproape de sf am avut emotii mari... ![]() promosticuri pt derby-ul de maine?!
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Da, bate Dinamo, pentru ca Steaua sa se apropie de Rapid. M-as mutumi si cu un egal.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
FC Brasov [2 - 1] UT Arad 35' [1 - 0] Bodea 38' [2 - 0] Iorga 85' [2 - 1] Varga N-au luat punctul pe care-l anticipam...gg Lacatus, sper sa aiba o pozitionare cat mai in fata. Si la anul sa ramana tot la Brasov, sa-i duca pe o pozitie 3-4, poate si in Europa (cupa). FCM Bacau [0 - 1] Steaua Bucuresti 65' [0 - 1] Trica Rosu Prunea...am inteles ca a jucat foarte bine Bacaul. Ata e...GG Steaua, consolidam pozitia a doua macar... Otelul Galati [2 - 2] Farul Constanta 15' [1 - 0] Gurita 44' [1 - 1] Zicu 56' [1 - 2] Senin 77' [2 - 2] Badea Otelul daca nu ma insel isi poate face griji pentru retrogradare...pacat. Farul si Zicu joaca foarte bine...neasteptat de bine. Sportul Studentesc [0 - 1] Ceahlaul Piatra-Neamt 58' [0 - 1] Burdujan Bleah...imi pare rau de Sportul...din pacate arata ca sunt foarte incostanti...si slabi uneori. Universitatea Craiova [2 - 0] Gloria Bistrita 14' [1 - 0] Lutu 39' [2 - 0] Badea La fel..n-am vazut meciul...dar roman fiind ma intreb daca nu s-au facut magarii...buu. Astra Ploiesti [2 - 1] FC Arges Pitesti 44' [1 - 0] Dascalescu 68' [1 - 1] Iordache 89' [2 - 1] Ghindaru Lol, sunt curios pe ce loc sunt Astra, dupa ce cu etape in urma erau ultimii prosti, toti le cantau prohodul. GG. Si sa nu uitam...gol Ghindaru ![]() ____________ Pentru "frumusetea" campionatului si un plus de tensiune sper sa scoata cei de la dinamo un punct...dar sunt sanse minime.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
imi retrag cuvintele la chestia cu Prunea...au aratat azi la stiri cum l-a pocnit (chiar langa arbitru) pe Raducanu (parca), deci merita...
|
| | #13 (permalink) | ||
|
FT Poli AEK Timisoara 1 - 2 FC National FT Dinamo Bucuresti 0 - 2 Rapid Bucuresti damn...dorinta stelistilor nu a fost indeplinita...rapidul a reusit sa provoace a 7-a infrangere consecutiva a lui dinamo...rea de tot situatia acolo...
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Inca vreo câteva meciuri din astea si Dinamo va fi OUT din Divizia A!!!
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
. Poate mananc kkt dar cine are nevoie de puncte le ia de la Bistrita (vezi Craiova ieri)...deci puteti sa treceti in contul lui dinamo cele trei puncte de etapa viitoare. Sper sa ma insel si Bistrita sa joace pe viata si pe moarte, dar am dubiile mele...Se infruntau doua echipe care nu castigasera nici un meci in acest an. Rapid totusi era/e cu doua clase peste dinamo, am anticipat bine ca vor castiga fara probleme. Lol, Rapid a jucat cu un singur atacant, eu zic ca daca vreau sa-i faca de kk le dadeau multe. Foarte frumos golul lui Bratu, practic numai acolo putea sa traga. Andone l-am auzit de vreo doua ori cu "p*la" in gura, saracu' moare acolo cand ii vede pe saracii aia ca dau cu stangu'-n dreptu. Nu, nu e o figura de stil. PS: daca Andone sta doi ani juma' la dinamo eu sunt gay.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Well, datorita sentimentului lor de superioritata si de "rupti din rai" si eu...oricum nu se punea problema, nici cand erau pe penultimul loc. Cum nu s-ar pune nici in cazul lui dinamo in caz ca ar ajunge acolo...deh, formatii cu sustinere politica&shit.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|