![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
16 aprilie Ceahlaul - Steaua FC Arges - FCM Bacau Rapid - Astra Gloria - Dinamo FC National - U Craiova UTA - Poli AEK Fatul - FC Brasov Sportul - Otelul
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| UTA-AEK 13:00 Ceahl.-Steaua 17:00 Argeº-Bacãu 17:00 Sportul-Oþelul 17:00 Gloria-Dinamo 17:00 Farul-Braºov 17:00 FC Naþ.-Univ. 19:00 Rapid-Astra 20:00 Eu sper sa dea tvr UTA-AEK...va fi show. Victorie UTA, multe goluri. In rest, Steaua un punct, National toate punctele. Rapid-Astra la fel, inclin psre 3 puncte pentru Rapid, dar nu e clara. Gloria numai d-zeu si Borcea stie ce o sa se intample in meciul asta
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
etapa 22 Ceahlaul - Steaua Meci cu iz de blat dupa combinatiile Sportul-Ceahlaul-Steaua: Sportul a scapat de penalizare la rugamintea lui Gigel, Ceahlaul a batut la Sportul, Steaua bate azi la Piatra Nemt. Rezultate finale: Sportul castiga 2 puncte si scapa de datoria pe care oricum nu ar fi avut bani sa o plateasca, Ceahlaul a castigat 3 puncte sigure si fara bataie de cap, evitand un -nu stiu cat periculos, Steaua pune inca o victorie la cap si continua in cursa nebuna dupa Rapid. Pronostic: Teatru scurt televizat la 17.00 FC Arges - FCM Bacau O partida interesanta in care Bacaul are sansa de a se razbuna dupa umilinta din Cupa profitand si de o evnetuala relaxare a gazdelor. Daca Pitestiul nu ia in serios meciul vor avea probleme. Probabil cu Ilie va incepe cu fundul in poarta dar la forta de moment pe care o are echipa lui Moldovan ar fi cea mai mare greseala. Cred ca i-ar surprinde Ilie daca ar juca ofensiv si ar scoate un rezultat bun, dar cum nu se va intampla asta... Pronostic: 1 BTW, nu pot sa nu remarc achizitiile pitestenilor. Toata lumea a stat cu ochii pe duetul Vladoiu-Barbu, dar nimeni nu a remarcat ca au venit 2 fosti internationali de tineret: Marincau si Semeghin. pacat ca pitestenii au marele talent de a-si da cu stangu'n dreptu' Rapid - Astra Partida este mai dificila decat ar parea la prima vedere pt rapidisti care au reusit o singura victorie in Giulesti cu Astralii in ultimii 5 ani!!! Astra ramane o echipa incomoda ce are un retur care i-a scos din gaura unde se aflau in iarna. Pronostic: 1 Gloria - Dinamo Toata lumea asteapta meciul sa vada daca e "pe bune". In formatia de start erau anuntati si Sanmartean, Negrean si Minteuan proaspat odihniti. Lucica insa se pare ca a suferit o intindere la antrenamentul de odihna si pare incert. Avand in vedere ca vin 3 impresari probabil va juca si va arata ceva. Dinamo nu-si permite o a saptea infrangere consecutiva. Pronostic: X FC National - U Craiova Ocazia revansei pentru bancari. Totul este sa nu fie orbiti de ura si sa joace cu capul limpede. Oltenii vin dupa o serie buna in care Guso a fost ingerul lor pazitor. Ii stim noi pe olteni ca ii ia valul rapid, dovada ca Bundea a dat o declaratie ca la anul vor prinde cupele europene. Daca ar fi fost orice alt adversar in fata lor as fi mizat 1 solist, dar mi-e teama de dorinta prea mare a bancarilor de a-i face terci pe olteni, asa ca mize cu inima stransa Pronostic: 1 UTA - Poli AEK Derby-ul Banatului. Si asta spune totul. Indiferent de pozitiile in clasament jocul acesta este de foc. Poli in cadere libera, au condus in foarte multe jocuri la pauza si apoi au pierdut, asa ca stau slab fizic si intelectual. UTA e favorita mea pentru acest meci si cred ca se vor salva la baraj. Njock va urca lumea pe garduri din nou. Pronostic : 1 TVR Farul - FC Brasov Incredibila seria reusita de Farul in retur. Ion Marin a reusit minuni cu o echipa plina de "vedete" de prin baruri. Brasovul e aceiasi echipa imprevizibila capabila sa strice jocurile in Cotroceni si Ghencea dar si sa calce stramb acasa. Pronostic: 2 Sportul - Otelul Doua echipe nevoiase care sunt pe locurile 13 si 14 ale clasamentului returului. Totusi studentii sunt in cadere libera dupa plecarea lui Andone si acum se observa performantele Falcosului cu acesti pustani. Otelul e superioara clar la toate capitolele si desi este cunoscuta ca o echipa care nu iarta casa dar in deplasare nu ciupeste nimic, de data asta cred ca-si vor scoate punctele pierdute acasa cu Farul. Pronostic: 2 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| UT Arad [0 - 1] Poli AEK Timisoara 29' [0 - 1] Oprea N-a fost cum ma asteptam (si vad ca nu numai eu). AEK a jucat bine, de fapt mai bine. Pentru ca de jucat nu prea s-a jucat mare lucru. UTA cel putin nu a contat decat la fazele fixe, unde n-a intrat nimic. La contructie nimic. Njock fara baloane. Asta e...UTA se indreapta spre retrogradare, AEK isi joaca sansele. As fi preferat sa cada AEK (mai ales dupa ce s-au lasat pe tanjala in ultimul timp), dar UTA sunt saracii saracilor, ma intreb ce draq le-or pune pe masa...si asta (lipsa banilor) se reflecta mai mult sau mai putin vizibil si pe iarba... PS: am avut ocazia sa-l vad pe Figo in chiloti....yes
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| UT Arad 0 - 1 Poli AEK Timisoara 29' Oprea Ceahlaul Piatra-Neamt 1 - 0 Steaua Bucuresti 71' Purica Farul Constanta 0 - 1 FC Brasov 9' Stan FC Arges Pitesti 3 - 1 FCM Bacau 18' Dica (autogol) 57' Marincau 67' Croitoru 88' Chirita Gloria Bistrita 1 - 0 Dinamo Bucuresti 20' Sanmartean Sportul Studentesc 2 - 0 Otelul Galati 57' Dinita 72' Chihaia
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
UTA-AEK am zis...Steaua. N-am jucat nimic. A fost bara lui Neaga (bulan pur ) si in rest frectie cu diana la picior de lemn. Ceahlaul...foarte misto faza golului. M-am uitat pe reluare...a draq basica sarea prin hartoapele alea mama mama da tot a ajuns exact pe varful lui Purica...ata ete. Cine mai tragea sperante sa se linisteasca , oricum n-aveam fata de campionat. Dumitru a jucat bine, Radoi excelent (de pareciat faptul ca a jucat practic intr-o mana, faza cand era cu mana bulita si mai si schiopata penala ). In atac nimic...GG Ceahlaul. Sper sa batem acasa Argesu'. Farul-Brasov...Gg Lacatus (a cata oara sezonul asta ? ).Arges-Bacau...Dica nu juca la Arges mah ? . Sau care-i faza ? Marincau intr-adevar e un jucator promitator, valoros as putea spune chiar. Remarca bine nea Ovi ca s-a trecut prea usor peste cei doi internationali de tineret. \o/o/Gloria\o/o/. Nu mira ca a pierdut dinamo al 7-lea meci consecutiv, ci ca Gloria si-a aparat sansele corect. Bravo lor. Sanmartean marcheaza etapa de etapa, am inteles ca Rapid nu l-a retinut. Dar e sub contract cu ei sau exista vreo intelegere ceva ? Ca acum daca ai dat 800000$ pe Neaga poti sa mai dai tot atat si pe Sanmartean. Si cum sa zic...diferenta e destul de evidenta .Sportul...a castigat. Oteleul in deep shit. Vor trebui sa castige tot acasa. Minim. __________________ M-am uitat azi la doua meciuri...bleah, daca as avea treaba si ar trebui sa-mi calculez timpul liber n-as face greseala sa ma uit la campionatul nostru. Ma duc diseara la Arsenal-Mu...sper sa vad altceva
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ridicati mainile in aer pentru Gloriaaaaaaaaaaaaaa!!! hehehe.... de noi ce sa mai zic...suntem vai si amar.....insa cainii ar trebui sa isi dea foc....sa se sinucida in masa....eu asa as face in locul lor
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| FC National [1 - 2] Universitatea Craiova 45' [1 - 0] Radu 50' [1 - 1] Papura 75' [1 - 2] Plesan Bleah...imi pare rau, iar au luat astia puncte. S-au specializat pe luat toate punctele in Bucuresti... Rapid Bucuresti [3 - 1] Astra Ploiesti 34' [0 - 1] Todoran 53' [1 - 1] Maftei 59' [2 - 1] Maftei 75' [3 - 1] Bratu Rezultat normal, chiar daca n-a venit asa usor... Rapid, Gloria si Brasovul performerele rundei. Steaua si National dezamagirile. dinamo intra la diverse. Diverze.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Unqule ... ce faci mah, dezinformezi opinia publica? rrapid a batut cu 4-1, nu cu 3-1, asa cum ai scris pe-aici. Stiu ca te "inspiri" de pe livescore.net, da' totusi, mai intra si pe teletext, la pagina 208 Golul 4 l-a dat Iencsi din 11 metri.Steaua ... gata, s-a terminat. Sper totusi sa batem in Giulesti. Macar atat.
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mai gresesc si oamenii aia din an in paste...mai grav e cand astepti un gol de la formatia favorita si vezi ca se scurge timpul...se termina meciul...min 90...si vezi ca de fapt au inscris acum 10 minute.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
publicitate Dinamo ![]() Imi pare rau de UTA , nu mai au absolut nici o sansa. Ceahlaul n-a jucat mare lucru dar au fost mai infipti. Steaua in nota obisnuita adik steril rau de tot, anemic chiar. www.onlinesport.ro another 1 and not the only one | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
www.onlinesport.ro a better one.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Capca, te platesc aia sa le faci reclama mah ? Si daca te platesc te platesc bine? ![]()
|
| | #17 (permalink) | ||
|
nah nu le fac chiar ma enerveaza ca dau scorurile live dar asta doar eu stiu de ce... --- altu nu stiu care sa dea
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ceahlaul - Steaua steaua acelasi joc steril, apatic, anemic in atac. degeaba ai aparare, daca astepti golul de la un singur jucator...ceahlaul nu au fost mai buni dar au fost mai infipti FC Arges - FCM Bacau cum ma asteptam argesul a invins usor Rapid - Astra era cat pe-aci. a fost nevoie de interventia patronului ca sa se indrepte lucrurile. campionatul e jucat, feroviarii au practicat cel mai bun si spumos joc de-a lungul timpului, au avut cele mai bune achizitii si un antrenor decent. 2 obstacole si un punct mai au nevoie : Steaua (a) si National (d) Gloria - Dinamo incredibil ce se petrece la caini in curte !!! urmeaza meciul cu national (a) fara Petrescu & Mitrovici si daca il pierd si pe asta situatia incepe sa miroasa. s-au blocat baietii!!! (blestemul lui flocea) sanmartean :thumbs FC National - U Craiova asa e cand nu-ti tii capul pe umeri . oltenii se mai si dadeau mari jucatori in silenzio stampa la sfarsit. ce sa spun.... iar staicu ironic, nu-l prinde deloc pt ca ironia nu era legalizata inainte de revolutie. UTA - Poli AEK derby cu retrogradarea pe masa. imi pare rau de uta. as fi vrut sa se salveze pt juniorii ce vor rasari de acolo, dar asta e. sunt condamnati. daca nu inving la Craiova (io mizez ca vor reusi asta) sunt definitiv terminati si incepe "cu ochii pe Njock" un film cu multi doritori de autografe. Farul - FC Brasov ma asteptam ca farul sa se creada cu sacii in caruta. laca&comp. in forma Sportul - Otelul un alt meci cu tinicheaua de coada. a izbutit Sportul. Otelul se vor salva. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
in sf pun si eu mana pe un calc sa post... tzeapa mare pt dinamo...si acu vine meciul cu FC National (care, btw, imi pare rau ca a pierdut cu craiova...oricum, eliminarea lui dan petrescu a fost clar tampita...a fost faultat dur, si nici nu l-a lovit pe ala...a cazut ca si cum ar fi fost impuscat...) steaua...sux...s-au dus si ultimele sperante la titlu...m-am mirat de jocul relativ bun al lui neaga, insa a compensat jocul extrem de prost al echipei rapidu a aratat ca tot e cea mai buna echipa, si a jucat super, a reusit o rasturnare de scor spectaculoasa...bravo lor...sa-i vedem la toamna in CL Qualifiers...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|