![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| etapa 23
Pentru ca azi e 18 si mâine e etapa, si am vazut ca nimeni nu a deschis threadul despre 23, o fac eu.Sper ca nu am suparat pe nimeni. So, mâine, sâmbata 19 aprilie 2003 incepe etapa 23 astfel: 17:00 Poli AEK- FC Farul 17:00 FC Brasov - Sportul 17:00 Otelul - Ceahlaul 17:00 Dinamo - FC National 19:00 Astra - Gloria 20:00 Universitatea - UTA Arad Duminica 17:00 FCM Bacau - Rapid 21:00 Steaua - FC Arges Intrebarea la toti asteptam raspunsul e: ce va face Dinamo?
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
17:00 Poli AEK- FC Farul (bate farul) 17:00 FC Brasov - Sportul (bate brasov) 17:00 Otelul - Ceahlaul (egal) 17:00 Dinamo - FC National (bate national) 19:00 Astra - Gloria (bate astra) 20:00 Universitatea - UTA Arad (bate craiova) 17:00 FCM Bacau - Rapid (bate rapid) 21:00 Steaua - FC Arges (egal) dinamo va pierde....again...sper ca steaua sa bata, insa nu cred ca va reusi...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Poli AEK- FC Farul 1x, AEK sunt inca in kkt, nu-si pot permite sa piarda. FC Brasov - Sportul 1x2...in mod normala ar trebui sa bata Brasovul...x2 zic eu Otelul - Ceahlaul 1 fara discutii...nu e de gluma, Otelul ori castiga in teren ori altfel nu-i ajuta nimeni... dinamo - FC National ...sper sa continue seria buna a celor de la dinamo. Faza cu Petrescu a fost de kkt, el ar fi trebuit sa joace in meciul asta. x2 Astra - Gloria 1X Universitatea - UTA Arad X2 FCM Bacau - Rapid X solist Steaua - FC Arges 1 (meci greu...)
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Poli AEK- FC Farul 1 FC Brasov - Sportul 1 Otelul - Ceahlaul 1 - pana aici le-a mers celor de la Ceahlaul Dinamo - FC National 2 - ii compatimesc pe cei de la Dinamo Astra - Gloria 1 Universitatea - UTA Arad 1 FCM Bacau - Rapid 1(sper) - oricum Rapid nu va bate Steaua - FC Arges 1 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
17:00 Poli AEK- FC Farul 2-2 17:00 FC Brasov - Sportul 3-0 17:00 Otelul - Ceahlaul 1-2 17:00 Dinamo - FC National 1-3 19:00 Astra - Gloria 1-1 20:00 Universitatea - UTA Arad 2-0 Duminica 17:00 FCM Bacau - Rapid 0-2 21:00 Steaua - FC Arges 3-2 Go Steaua!
__________________ The Man Who Sold The World! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
19/04/2003 17:00 Poli AEK FC Farul Proaspat impulsionati de victoria de la Arad, Poli are sansa sa arate ca ce a luat pe mere nu da pe pere. Sapaliga si-a bagat elevii in sedinta dupa meciul cu Brasovul. Cred ca cele 2 echipe se vor anula reciproc. Sapaliga ![]() Pronostic: X 19/04/2003 17:00 FC Brasov Sportul Lacatus a reusit sa-si capaciteze elevii astfel incat sa urce pana pe 5 la o suflare distanta de National. Si asta desi Brasovul a cedat pe Fl.Moldovan si Buta (???) in iarna, iar Laca a decis ca mai multi jucatori sunt disponibili pentru transfer. Sportul si-a revenit nitel dar vor fi victime sigure. Parerea mea: Brasovul va termina pe 3 campionatul. Piti, ai grija la scaun!!! Pronostic : 1 19/04/2003 17:00 Otelul Ceahlaul Meci de uzura in care Otelul nu-si permite pasi gresiti. Pronostic: 1 19/04/2003 17:00 Dinamo FC National Toata lumea cu ochii pe Dinamo dupa ce lupta pt titlu a luat sfarsit. Desi lipsiti de piese importante, National poate profita de blocajul cainilor. Daca pierde Dinamo Andone va renunta. Nu stiu daca revine Zenga, dar daca va sta in tribuna iar Dan Petrescu are dreptul de a sta pe banca va fi interesant duelul Andone-Petrescu, altfel Andone-Vicentiu Iorgulescu :bleah Pronostic: X 19/04/2003 19:00 Astra Gloria E nevoie de comentariu ? Mai e Pascu la Ploiesti ? Cine la invatat fotbal ? Pronostic: 1 19/04/2003 20:00 Universitatea UTA Arad Va fi surpriza etapei. Craiovenii sunt cunoscuti pentru defectul lor de a lua lucrurile de sus. UTA s-a despartit de Nunweiller. Watch out for Njock . ar fi posibila si o combinatie: bate UTA si Njock la vara devine oltean. Pronostic: 2 20/04/2003 17:00 FCM Bacau Rapid Daca altele ar fi fost circumstantele, meciul ar fi fost foarte interesant. Asa Rednic are posibilitatea de a-si scoate la incalzire si celelalte achizitii sa vada si lumea ce le poate osu'. O mare intrebare imi persista in cap: Ilie se va apara din minutul 1 sau din minutul 2 ? Totusi un duel interesant intre doi antrenori de viitor(il admiram pe Ilie dar de la un timp, se tot apara si m-am cam bosumflat si io) Pronostic: X 20/04/2003 21:00 Steaua FC Arges Iesiti din lupta pentru titlu, stelistilor le-a mai ramas consolidarea pozitiei a doua. Neaga isi intalneste fostii colegi si daca va fi titular m-as prinde la un ramasag ca va fi eliminat dupa o altercatie. Argesul continua fara Barbu ![]() Pronostic: 2 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Dinamo Bucuresti 1 - 1 FC National FC Brasov 3 - 2 Sportul Studentesc Otelul Galati 0 - 0 Ceahlaul Piatra-Neamt Poli AEK Timisoara 2 - 1 Farul Constanta Rezultate normale in mare parte...pacat ca Galatiul n-au reusit sa castige. Sper sa nu retrogradeze, ar fi naspa . Salutam primul punct al lui dinamo , sunt curios cum a fost meciul ca, cat m-am uitat eu nu au jucat nimic...Avantaj Steaua daca bate maine.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eram sigur ca buba se va sparge in meciul cu nationalul. e prea mare prostia de la clubul ala ca sa bata si ei pe dinamo si sa intre in rand cu lumea ![]() maine seara avem meci.ar fi bine sa castigam
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
FT Dinamo Bucuresti 1 - 1 FC National FT FC Brasov 3 - 2 Sportul Studentesc FT Otelul Galati 0 - 0 Ceahlaul Piatra-Neamt FT Poli AEK Timisoara 2 - 1 Farul Constanta FT Astra Ploiesti 2 - 0 Gloria Bistrita FT Universitatea Craiova 1 - 1 UT Arad damn...nu si-a continuat dinamo seria...pacat...credeam ca e ca la wist, cand joci la 0
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
dinamo se scrie cu d mic CASP3R...sheesh, nimic nu stie copilu' asta mah RE|XX... ![]() UTA au luat un punct, Njock a inscris...pe Njock si pe Dossey m-as zbate sa-i iau sa fiu Steaua...in mod cert nu il vor lua nici pe Dossey, depsre care s-a tot vorbit...
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Totusi, 8 etape fara victorie pt. dinamo ... au avut superbafta, sa dea gol si in 10 oameni. Da' nu mi-e teama, etapa urmatoare au in deplasare, asa ca ... seria "magnifica" are toate sansele sa continue ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
i'm confused ![]() steaua - fc arges 1-0...gol raducanu, dupa ce a ratat un penalty in prima repriza cand a fost faultat in careu si a provocat o eliminare... in prima repriza a fost schimbat dumitru, sper sa n-aibe nimic... nashpa de rapid, insa nu cred ca steaua mai are sanse...vedem saptamana viitoare...daca steaua NU bate, atunci titlul e 100% al rapidului...
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Tocmai am venit de la meci.A fost o adevarata descatusare la golul Stelei,a inceput lumea sa rada si sa se simta bine.Numarul 21 de la arges a constituit sursa de amuzament pe toata durata meciului....plus faza in care aliuta si raducanu s-au imbratisat.... ![]() Jocul practicat de stelisti insa a fost penibil,ca de obicei. Casper,Steaua se scrie cu s mare,totusi...
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! Last edited by RE|XX; 21-04-2003 at 00:49. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Da' nici o vorba despre gesturile lui Danciulescu la adresa publicului? Ce degete mijlocii si ce miscari de du-te-vino cu mâna în dreptul gurii ,ce simulau un blowjob le-a mai aratat Dancilescu suporterilor dinamovisti. Si pt. gesturi obcene adresate publicului clubul va amenda câtva jucatori.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
despre asta trebuie sa isi dea cu parerea suporterii dinamovisti.pe mine nu ma intereseaza subiectul
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nici pe mine nu ma intereseaza, dar asta arata cum stau lucrurile în fotbalul românesc..
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|