![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Etapa 24 Farul Constanta [2 - 2] Universitatea Craiova 7' [1 - 0] Mihai 17' [1 - 1] Bundea 22' [1 - 2] Sava 26' [2 - 2] Mihai Gloria Bistrita 0 - 0 FCM Bacau Otelul Galati [0 - 2] FC Brasov 11' [0 - 1] Stere 74' [0 - 2] Surdu Eu as fi pronosticat 1x la toate trei. Din pacate pentru Otelu' iar au facut o boacana (GG Lacatus, anyway ). Sper sa nu ne faca surprize tocmai Otelul ![]() Maine: 15:00 FC Arges Pitesti - Ceahlaul Piatra-Neamt 1 15:00 Sportul Studentesc - Poli AEK Timisoara 1 17:00 FC National - Astra Ploiesti 1x 17:00 Rapid Bucuresti - Steaua Bucuresti x 17:00 UT Arad - dinamo Bucuresti 1x In meciul Stelei o sa luam un punct, sunt sigur. Victorie nici vorba, cu toate ca mi-as dori, macar ne-am putea lauda ca le-am luat 6 puncte campionilor . Bratu 2 milioane ? Bleah...mi-as lua un Sanmartean la un milion si de restu' un Ovidiu Petre si niste studenti la pachet de restul restului. Poate si la Njock m-as risca... Maine de asemenea derbyul retrogradarii . Merg pe UTA, 2-1. Daca dinamo scoate un 1-1...mare minune.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| FC National 1 - 0 Astra Ploiesti National se apropie, exista sanse ca daca Steaua nu se comporta corespunzator sa terminam pe 4, nu pe 2. 1 punct azi ar fi ok cu Rapidul.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
1-2 Rapidul nu merita sa piarda. 5-6 ocazii monumentale ratate. Steaua in corzi in ultimele 15 minute. Tudor senzational. Insa 3 puncte pentru militari.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| FC Arges Pitesti [2 - 1] Ceahlaul Piatra-Neamt 36' [0 - 1] Axinia 67' [1 - 1] Bilasco 87' [2 - 1] Somcherechi Victorie grea...au reusit, sa revina. Trei puncte necesare. Sportul Studentesc [3 - 1] Poli AEK Timisoara 41' [0 - 1] Voicu 53' [1 - 1] Bucur 71' [2 - 1] Mazilu 77' [3 - 1] Irimia Si descultii au reusit sa revina, adevarul e ca aveau foamea in gat. De puncte de data asta. UT Arad 0 - 0 dinamo Bucuresti Derby-ul retrogradarii incheiat la egalitate ![]() Rapid Bucuresti [1 - 2] Steaua Bucuresti 5' [1 - 0] Badoi 35' [1 - 1] Bostina 40' [1 - 2] Radacanu Hehe, ma asteptam la un egal, eram in stare sa pariez x solist. Din fericire mi-au fost depasite asteptarile. Ingredientele ? S epune un pic de bulan la primul gol, se mai pune un pic de bulan la "pasa" lui Trica, Tudor care a prins o zi magica (asta e Tudor de care ziceam eu ca are fata de echipa nationala si unii radeau in barba)...cam atat. Ca puteam sa castigam si mai clar e partea a doua Capca, ca puteai si voi egala sau chiar castiga la fel. <DarkKnigh> ce zici unq-le?? <DarkKnigh> eh? <DarkKnigh> ti-am zis?????????? <unqflipmo> mah... ... <unqflipmo> zi mersi ca a prins tudor o zi magica... <unqflipmo> si eu ma bucur, iti dai seama <unqflipmo> dar ma irita un pic ca iar o sa-si faca toata lumea sperante ca luam titlu alea alea.. <unqflipmo> ori la primul meci cu echipa de sub locul 9 pierdem puncte...si degeaba am castigat
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Hahahaha....le-am dat-o de 2 ori liderilor in campionatul asta....cred ca se stie cine este campioana morala ![]() darnic iepurasul cu romanii anul asta
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
A fost superb ... Sa vezi un stadion intreg cum amutzeste la 2-1 pentru Steaua ... Unqule ... tu deja esti enervant ... chiar ma intreb, tu esti stelist sau te prefaci? De unde stii tu ca nu sunt sanse? Eu unul nu am cum sa nu cred ca Steaua poate castiga acest campionat. N-am voie sa nu sper. "Si in tur si in retur, v-a f***t Steaua in cur, Steaua e, Steaua e ..."
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Ma prefac mah...sunt caine deghizat/umblu cu cioara vopsita, spune-i cum vrei...
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia Last edited by unq_flipmo; 28-04-2003 at 00:29. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Bai astia rai de la rapid, care ati dat mah in raducanu de l-ati facut sa planga, mah? Railor, ati vazut saracul ce-l mai durea....In rest, a se pupa manusile lui tudor. unq, "inca putin bulan la pasa lui Trica?" Sa fim seriosi... se adauga bulan dupa gust poate .salgado, mai usor, mai usor... stai calm. E o diferenta intre fanatic si realist .
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|