![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Rapidului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4 (permalink) | ||
|
azi a jucat S teaua de tot kkt-ul ... primul gol primit a fost oribil, iar la al 2-lea, trebuie sa recunosc, ca au batut lovitura libera destul de bine.. puteau sa nici nu joace meciul din cotroceni...oricum, din moment ce l-am vazut la tv, sa inteleg ca nu a fost nici o bomba ![]() felicitari r apid , au jucat bine in tur cand jucau si sabau si schumacher, dar in retur ... vedem ce fac in CL ... din primul tur de calificare ![]() later edit Quote:
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ Last edited by CASP3®; 19-05-2003 at 00:03. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Proasta zi a mai prins Steaua! Ce m-a mai incantat Aliuta, restul jucatorilor nimic! Dar vorba aia: e si maine o zi ... de fapt un sezon! Bafta lu' Rapid! Pentru prima data, in ultimii ani, visez ca o echipa romaneasca va ajunge in CL, chiar daca ea se numeste Rapid! Ca doar suntem toti romani ! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Dap, felicitari, per total ati avut prestatii mai bune decat Steaua, National si Brasov. Dar as vrea sa-i vad si eu p-aia care la sondajul ala tembel vad Rapid in Cl ![]() . Si vad Barcelona in Uefa cu toti obiditii si Rapid in meciuri de infarct cu Bayern si Real . Poate joaca si o semifinala in familie cu Besiktas...cine stie
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
man, in turul 3 intra echipele care au terminat pe 3-4 in campionatele tari (seria a - milan/inter, lazio), premier league (chelsea, newcastle), premiera division (deportiva prolly +valencia) + vice-campioana portugaliei, plus locul 3 (daca nu si 2) din franta, plus locul 3 din germania & many, many other...nu trece rapid de ele...si daca, sa presupuneam prin absurd, rapid ar ajuge...merita sa fim umiliti (ca probabil nu am scoate nici 3 puncte toata grupa )?!®
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Rapid de la egal la egal cu Slavia Praga, Anderlecht sau Panathinaikos ?? HA !!! Man, citeste lotul oricarei formatii dintre cele pe care le-ai spus si mai vorbim. PS: Anderlecht nu cred sa aibe vreo treaba, Brugge sunt deja campioni.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
![]() slavia praga ne-ar bate, in special ca i-am subestima...anderlecht (daca e cazul) si panathinaikos ne-ar bate 99% .... e adevarat, avem si noi 1% sanse
|
| | #15 (permalink) | ||
|
pai sunt optimist...rapid o sa ajunga pana in turul 3, si in acest tur nu va iesi umilita, va pierde la 1 gol, 2 maxim aggregate... ![]() mai optimist de atat nu se prea poate
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Felicitari Rapidului! ![]() In alta ordine de idei, dragi anti-rapidisti ofticati din ce spuneti voi despre sansele Rapidului, mare parte e corect. Dar... ma deranjeaza ca de fapt parca ati vrea sa spuneti ca "Rapidu nu are nici o sansa sa ajunga in CL, dar X (unde X poate fi Dinamo, Steaua, National) s-ar fi comportat mai bine " ![]() NU e frumos din partea voastra ![]() YouSoreLosers ©
__________________ Cei 50 de ani ai omului sunt un vis fantomatic prin eternele transmigratii - Oda Nobunaga Last edited by Musashi; 21-05-2003 at 01:38. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Nu sunt nici ofticat si nici nu am zis pe undeva ca Steaua ar fi rupt Europa-n doua, dimpotriva, fanii inraiti, da inraiti rau nu asaa...ma critica de fiecare data cand zic ca joaca prost, ca sunt varzari, n-au nici o traba etc... Mult succes in UEFA.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
hmm... point taken.dar nu am vrut sa pun cuvinte in gura mariei-tale dupa cum observi, am folosit trei sau patru smilie-uri in postul meu. jumatate in gluma, jumatate in serios adica. pur si simplu asa mi se pare ca suna posturile celor care tin cu alte echipe (majoritatea cel putin), si totusi nu am facut mare caz pe chestia asta. Si stii si tu ca nu trebuie sa spui EXPLICIT ca sa se inteleaga ceva... Multumesc pentru urare. O fi CL sau UEFA, sunt sigur ca Rapidul se va comporta onorabil, la fel ca si anul trecut. Goin'DownInFlames
__________________ Cei 50 de ani ai omului sunt un vis fantomatic prin eternele transmigratii - Oda Nobunaga | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
"...sunt sigur ca Rapidul se va comporta onorabil, la fel ca si anul trecut." Asta-i o mare problema...Rapidul si orice echipa romaneasca se multumeste sa nu piarda rusinos in fata unei echipe superioare. Din pacate nu cred ca o sa vedem o echipa romaneasca luptind de exemplu cum au facut-o cei de la Liberec impotriva Milanului, in 10 oameni asaltind poarta adversa si fiind cat pe ce sa lase viitoarea finalista/castigatoare pe dinafara...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|