![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Rapidului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
LOL, de ce să-ţi fie frică ? Ia-ţi bilet la tribuna a II-a şi vii cu mine (mă rog, cât timp nu te manifeşti pro-Rapid).
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
E, stai liniştit, oricum nu o să ai motive. Era un tip haios la Steaua - Dinamo în spatele meu care atunci când au făcut cei de la dinamo pseudo-coregrafia lor, a scos repede aparatul foto şi făcea frenetic poze, dar nu a păţit nimic.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Avand in vedere lipsa lui Karamian de pe partea stanga...Stancu si Vasilache sunt cam singurele solutii fiabile acolo...asa ca ni ar trebui sa ne plangem de rezultat desi eu unul mi-as fi dorit o victorie si la sutul lui Stancu in prima repriza am cam varsat berea din pahar...am crezut ca e gol
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Nu, ar mai fi Ionescu. Nu cred ca e mai varza ca astia doi. Stancu e la fel de slab ca Frasineanu. Ala mai prindea un sut o data la 5 meciuri, asta mai pride o centrare pe meci. In rest, o gramada de mingi pierdute. Badoi la fel, a imbatranit si n-a invatat sa centreze. Vali Negru e talentat, dar in general nu stie ce cauta pe teren. In schimb Grigore face tusa sau joaca cateva minute pe final. Singurul lucru bun e ca am scapat de Dolha si partial de Perja.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Vad ca nu s-a anuntat nimeni, oricum eu am fost ![]() Pe la sfarsitul meciului s-a zis ca este 1-0 pentru Craiova, dar cand am ajuns acasa am constatat ca a fost o teapa ![]() Oricum meci bun al Rapidului. Burdujan a jucat insa foarte prost
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
1-0 la Brasov pentru noi si usor ne indreptam catre Steaua... Meci destul de chinuit, cu mult ocazii de ambele parti. Pacat de terenul execrabil ca putea fi un meci intr-adevar frumos pentru intensitatea la care s-a jucat.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|