![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Rapidului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #768 (permalink) | ||
|
Se pare ca Peseiro a cam facut curatenie, dandu-le eject tuturor beizadelelor lui Razvanel. Transferul lui Pardo rezolva si problema vaicarelilor lui Coman, probabil va pleca si el. Pacat daca pleaca Sapunaru, dar e o oferta de nerefuzat.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #769 (permalink) | ||
|
De cand sunt rapidist n-am mai vazut echipa jucand atat de frumos ca aseara.. Cesinha si Julio Cesar au fost fenomenali, Boya a alergat mult si si-a facut datoria, in schimb apararea a parut cam fragila. Dar a fost doar un meci cu Gloria, sa vedem cum se descurca cu echipe mai bune.. Abia astept jocul cu CFR.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me SteamID | |||
|
| | #773 (permalink) | ||
|
Anul trecut s-a vazut din elicopter ca n-ati vrut sa jucati, n-ati avut jumatate de ocazie tot meciul desi in mod normal puteati sa-i si invingeti, anul asta din fericire ati jucat corect, felicitari pentru victoria de sambata, a fost pe deplin meritata. Ca papagalul de Muresan ca de obicei a vazut alt meci si sustine ca CFR a jucat mai bine, insa el permanent are fie o problema cu arbitri, fie cu faptul ca echipa lui a jucat mai bine.
| |||
|
| | #774 (permalink) | ||
|
eu cred ca am avut noroc cu cfr. au avut aia niste ocazii spre sfaristul meciului de-mi statea inima-n loc ![]() oricum, nu ma asteptam din partea lui andone la asa declarati.
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #776 (permalink) | ||
|
Aparent,Rapidul si-a revenit(din spusele presei si nu numai) realizand meciuri spectaculoase cu multe goluri,reveniri pe tabela de marcaj,insa totusi nu am facut decat sa invingem cu Petrolul ,Gaz metan si Otopeni ,meciuri in care am dat ,dar am si primit goluri(ceea ce arata destul de clar ca la Rapid apararea e subreda).Mardare in opinia mea in momentul asta ,asa fara prea multe meciuri in picioare mi se pare mai inspirat in decizii decat Ricardo Fernandes sau Marius Constantin si cred ca ar trebui sa faca cuplu de fundasi centrali cu Joao Paulo Andrade.Partea stanga nu e pentru el(nu are viteza,nu prea reuseste sa patrunda,nu prea stie sa centreze).
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|