![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Rapidului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Badoi per ansamblu sa zicem ca e un jucator acceptabil. Dar explica-mi ce cauta Stancu pe teren. In afara de faptul ca alerga pe acolo...
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| penny eu zic ca Stancu este peste Badoi in acest moment. Nici unul de este de valoare world-class, dar oricum pe teren joaca acceptabil (ceea ce nu este bine pentru o echipa cu sperante la titlu)... Nu am de gand sa critic prea tare echipa pentru ca totusi sunt favoritii mei si ii sprijin in momentele grele.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
slab, nici o ocazie k lumea in 45 min. Jucam prea lent si previzibil, plus o gramada de pase gresite. Buga si Maldarasanu absolut inutili pana acum, si cica intra si obsesia princiala, Vasilache. Stancu in prima repriza : 7 centrari, 6 gresite. 90% dintre fazele dinamovistilor venite de pe partea lui.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Plângea la interviul ăla, doar că fără lacrimi.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
La pauza chiar ii spuneam unui prieten:rapidistii astia sigur mai pierd puncte pana la final...
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|