![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Topic pentru fanii Rapidului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #983 (permalink) | ||
|
hehe... 3-0 pt. Rapid si uite ca ne-am cocotat pe locul 1. Golurile au fost marcate de Ionita, Grigorie si Herea. Sa vedem daca schimbarea lui Hizo cu Manea a fost prielnica.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #984 (permalink) | ||
|
Mai degraba e rezultatul lui Hizo, pe Manea o sa-l vedem peste cateva etape, Hizo era bun antrenor, trebuia sa nu plece, facea treaba buna.
__________________ Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WD800JD 80 GB + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60. | |||
|
| | #986 (permalink) | ||
|
Ba eu zic,am avut noroc la greu!La 1-0 au ratat galatenii de m-am crucit.Daca era 1-1 cred ca praful se alegea,a zis bine Dorinel,golul lui Grigorie,foarte frumos de altfel,le-a taiat tot elanul.Deja la 1-0 ne retragem in propriul careu,adio fotbal spectacol. ![]() Super! ![]() Multimedia :: Foto :: Spectator special la meciul Rapid - Oţelul!
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #988 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #995 (permalink) | ||
|
Stache vad ca s-a cam lamurit cu cine are de a face,vedeti ultimele articole din presa,asa ca tot cu tovarasu' dom' Căpos o sa ne cam spalam pe cap!De ce-a plecat Hizo?Pai daca voua va spunea patronul ca sunteti buni la strung ce faceati?Treceati la alezat?N-avem noi norocul sa scapam asa usor de el.Rapidul e si manta de vreme rea,mai stii cum nu incep astia sa sape adanc daca ne lasa,prin afacerile alea cu hoteluri si baclavale,de-l vedem si langa Penescu...
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #997 (permalink) | ||
|
Eu prevad ca va cumpara unul care este trup si suflet alaturi de culoarea visinie si care binenteles nu se va uita la bani,ori in conditiile actuale e greu de gasit asa ceva. Ziceam mai sus de afacerile cu hotelurile si dulcegariile,am omis sa zic de vanzarile de jucatori alea "penale". ![]() ![]() ![]() Pana una alta urmeaza meciul cu alde Dinu.Aia cred ca o sa cam fie uscati si supti dupa meciul cu Galatasaray,ii alearga turcii de-i lesina asa ca in repriza a doua cred ca o sa le cam ascundem mingea.Asta daca jucam fotbal si stam gramada pe ei.Daca jucam la mica ciupeala,cu aia venim din groapa!
|
| | #1000 (permalink) | ||
|
Sa zica merci!Asta numai rezultat echitabil n-a fost,la cate ocazii a avut dinamo,basca doua bari,cel putin doua penaltiuri.VARZA!!! ![]() Acum sa antreneze copos,handicapatul dracului! ![]() ![]() ![]() ---------- Post added 09-11-2009 at 07:11 ---------- Previous post was 08-11-2009 at 22:16 ---------- Auzi la Manea,cica au atacat si d-aia i-au egalat dinamovistii! ![]() ![]() ![]() Citesti si te crucesti nu alta!Ce meci o fi vazut?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |