11-06-2005, 11:16
|
#111 (permalink)
|
Veveroi
Meci decisiv în Regie
[10.06.2005]
Mâine după-amiază, de la ora 17:00, Rapid dispută în Regie, contra Sportului Studenţesc, ultimul şi - având în vedere conjunctura actuală – cel mai important meci al anului. O victorie sau un meci egal obţinut mâine ar garanta intrarea în Cupa UEFA, dar numai cu condiţia ca Steaua să ia titlul. Există şi varianta ca Rapid să prindă chiar locul 2, în eventualitatea unui succes în Regie şi a unei înfrângeri a dinamoviştilor la Piteşti. Oricum, foarte important e faptul că, pentru prima dată în retur, Răzvan Lucescu are la dispoziţie aproape tot lotul, excepţiile numindu-se Ionel Gane, Nicolae Constantin (nerefăcuţi) şi Emilian Dolha (învoit pentru o problemă personala). „Întâlnim o echipă în formă, care ne va pune cu siguranţă probleme. Este, în plus, şi un meci al orgoliilor, fiind cunoscută adversitatea antrenorului Sportului Studenţesc faţă de Rapid, adversitate reieşită din declaraţiile sale repetate la adresa jucătorilor noştri şi la cea a clubului. Eu, unul, îi respect munca de anul acesta, dar cred că Rapid e echipa mai în formă acum şi cu o motivaţie superioară. Trebuie să fim atenţi şi, în naivitatea mea, mai sper că putem ocupa chiar şi locul 2. Marele meu regret rămâne acela că am fi putut obţine mai mult în campionatul care se încheie mâine”, a declarat Răzvan Lucescu.
| Eu ma astept la un meci disputat 
Sper sa ajung si pe stadion sa vad ultimul meci al sezonului live...
__________________ F - R - I - E - N - D - S |
|
| |