Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-08-2003, 11:03   #1 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Ce parere aveti despre (Gigi) Becali?

Nu prea merge la topicul cu Steaua ca acolo nush cati rapidisti/dinamovisti/non-stelisti intra.
Acum juma de an/un an credeam despre Becali ca e o jigodie si ca nu e cu nimic mai bun decat ceilalti conducatori din fotbal.
Am cam inceput sa imi schimb parerea vazand cat s-a luptat pentru nocturna, vazand ca a facut zic eu cele mai bune transferuri din Divizia A(exceptie face poate Craiova, dar nu cred), si vazand cum a luptat pt ca echipa sa ramana in Ghencea.
La "Recursul Etapei"(asa ii zice, nu?) a sunat un dinamovist si a zis ca daca ar fi 11 presedinti cum e Becali s-ar schimba mult fotbalul romanesc. Ieri la Europa FM parca a fost invitat Becali; a sunat un rapidist si a spus "tot respectul pentru domnul Becali"(cel putin asa am auzit). Deci nu cred ca sunt eu singuru nebun care chiar are o parere buna despre Gigi.

Hate is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2003, 00:56   #2 (permalink)
Registered User

[Shadow]'s Avatar

Re: Ce parere aveti despre (Gigi) Becali?

Quote:
Originally posted by The Dark Knight
Nu prea merge la topicul cu Steaua ca acolo nush cati rapidisti/dinamovisti/non-stelisti intra.
Acum juma de an/un an credeam despre Becali ca e o jigodie si ca nu e cu nimic mai bun decat ceilalti conducatori din fotbal.
Am cam inceput sa imi schimb parerea vazand cat s-a luptat pentru nocturna, vazand ca a facut zic eu cele mai bune transferuri din Divizia A(exceptie face poate Craiova, dar nu cred), si vazand cum a luptat pt ca echipa sa ramana in Ghencea.
La "Recursul Etapei"(asa ii zice, nu?) a sunat un dinamovist si a zis ca daca ar fi 11 presedinti cum e Becali s-ar schimba mult fotbalul romanesc. Ieri la Europa FM parca a fost invitat Becali; a sunat un rapidist si a spus "tot respectul pentru domnul Becali"(cel putin asa am auzit). Deci nu cred ca sunt eu singuru nebun care chiar are o parere buna despre Gigi.

respekt la oi :fuckoff:

-oare ce o se sa intample cand la steaua nu o sa fie "rezultate"? tot asa bine o sa fie vazut?

[Shadow] is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2003, 01:43   #3 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

[Shadow],prin atitudinea ta cauti scandal...ar fi bine sa stai in banca ta,strici topicurile aiurea.

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2003, 01:51   #4 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

In ceea ce il priveste pe Gigi sunt de acord cu The Dark Knight.
Omul se lupta ca un leu pentru a apara ce este a lui,si cum Steaua in acest moment ii apartine,va da totul pentru club.
La inceput nu prea se pricepea la fotbal.Facea declaratii de radeau si curcile .Insa cu timpul a invatat,a inceput sa se priceapa si ii place.
Din punct de vedere financiar nu am ce sa ii reprosez.Observ totusi ca da dovada de o anumita zgarcenie,zgarcenie care insa cu siguranta va disparea in momentul in care rezultatele vor aparea.

Old 14-08-2003, 02:16   #5 (permalink)
Registered User

[Shadow]'s Avatar

Quote:
Originally posted by RE|XX
Omul se lupta ca un leu pentru a apara ce este a lui,si cum Steaua in acest moment ii apartine,va da totul pentru club.
La inceput nu prea se pricepea la fotbal.Facea declaratii de radeau si curcile .Insa cu timpul a invatat,a inceput sa se priceapa si ii place.
Din punct de vedere financiar nu am ce sa ii reprosez.Observ totusi ca da dovada de o anumita zgarcenie,zgarcenie care insa cu siguranta va disparea in momentul in care rezultatele vor aparea.
Mi-au spus si eu parerea, acum nici asta nu am voie sau ce..., faza e ca toata lumea il vede "Baiat" bun pt ca steaua are inca rezultate... intrebarerea era: "ce o sa se intample cu gigi cand la steaua nu o sa fie rezultate?" <---- unde e "scandalul" aici?

Old 14-08-2003, 02:20   #6 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Tu ce crezi ca o sa se intample?

Old 14-08-2003, 02:24   #7 (permalink)
Registered User

[Shadow]'s Avatar

Steaua o sa prinda cateva meciuri "bune" si sa vezi ce iubit o sa mai fie gigi oi in ghencea~ da oricum asta e doar parerea mea~ nu se discuta!

Old 14-08-2003, 10:30   #8 (permalink)

Hate's Avatar

Quote:
Originally posted by RE|XX
Pe de o parte il cam inteleg cu zgarcenia asta. Adevarul e ca noi aveam echipa si pana acum. Dar era prost gestionata. Cand am jucat cu Dinamo Kiev nu puteam sa ne calificam in CL? Ba puteam. Si nu ne-am calificat din cauza antrenorului, nu din cauza ca nu aveam o echipa care sa ii bata pe Dinamo Kiev.
Acum, se pare ca Piti s-a hotarat sa faca rezultate, si am si intarit lotul. Sunt convins ca avem un lot destul de bun pentru a lua campionatul, si daca avem noroc de meciuri in preliminariile CL cum am avut atunci cu Dinamo Kiev, ne calificam in grupe.
Intr-adevar, si eu cred, si sper, ca aceasta zgarcenie va disparea cand vom avea rezultate.

[Shadow] ce treaba are el cu rezultatele proaste? El si-a facut partea lui. A luptat pentru nocturna ca sa nu jucam dupa amiaza pe caldura de foc, a luptat pentru stadion, a pastrat nucleul echipei intact, a facut cateva achizitii importante...orice lipsa de performanta din acest sezon nu va fi din vina lui.

Old 15-08-2003, 04:54   #9 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Thumbs down

Mare om, mare caracter...daca toti ar fi oameni ca el...

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 16-08-2003, 00:36   #10 (permalink)
Dinutzel's lover

Annalyzer's Avatar

Pai si eu la început nu aveam o parere buna despre el, dar cu timpul mi-am schimbat-o. Cred ca e presedintele de club de care Steaua avea nevoie. Si cu timpul o sa apara si rezultatele. Deci rabdare si tutun...

"Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin)

Annalyzer is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2003, 12:00   #11 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

of dark

te-ai gindit poate omul ala spala bani la steaua?

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2003, 12:52   #12 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

ce sa zica si un rrapidist...
Nu pot inca sa ma pronunt daca este adevarat sau nu ce ai spus....insa...esti incredibil capcaunule prin insistenta ta de a te baga in seama pe threadurile stelei...dar voi nu aveti...
adica vii la mine si imi spui ca domnul copos a facut toata viata lui numai afaceri curate??

Tu ca moderator ar trebui sa iti dai seama ca afirmatii ca ale tale nu pot duce decat la scandal.Mai ales cand vin de la un "dusman".

Old 17-08-2003, 15:23   #13 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Capitane, te rog sa ma ierti

probabil daca bag si pronostic 1 la meciu de diseara tot asa nervos esti nu?
in rest dark e amic si l-am intrebat ceva

dar daca threadul e ofranda voastra, nu mai postez

Old 17-08-2003, 15:42   #14 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Se vede treaba ca nu ai inteles.
Este perfect OK sa iti sustii echipa,poti sa dai si pronostic 5-0 daca vrei,nu ma intereseaza.Poti sa iti dai cu parerea despre meciurile Stelei,despre jucatorii Stelei,atat timp cat nu jignesti.
Insa cand te iei de o echipa rivala pe topicul/forumul acesteia vei fi inevitabil luat in suturi.

Old 17-08-2003, 16:30   #15 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

hm
trebuia sa puna in titlu si ceva legat de steaua, nu cred ca intra mai multi antistelisti pe threadul Steaua, thread mare, decit aici

Old 18-08-2003, 10:06   #16 (permalink)

Hate's Avatar

Capcaunu...si daca spala bani ce? Vrei sa imi spui ca ar fi singurul om din conducerea unui club de fotbal care face asa ceva?
De fapt...eu sunt cam sigur ca toti presedintii de club din romania se ocupa cu ceva ilegal. Asa ca, prefer sa nu mai mentionez acest lucru, pt ca in opinia mea, toti sunt egali la capitolul acesta.
P.S. Make love, not war

Old 18-08-2003, 10:08   #17 (permalink)

Hate's Avatar

btw...pronosticul tau de 1 sucked

Old 22-08-2003, 23:13   #18 (permalink)
Carpe Diem

Gigi Becali a intrat in fotbal dintr-un singur motiv, ca sa faca bani, si ca sa ajunga cunoscut. Pana acuma a reusit un lucru si anume sa fie cunoscut, si-a facut publicitate cu caru', toata lumea stie cine e Gigi Becali. Acum urmeaza sa faca si bani, ceea ce nu pricep eu e tupeul cu care el, si alti presedinti de cluburi se plang ca nu am bani. Pai daca facem un mic calcul, bugetul unui club ca steaua e de maxim 4 mil. $ pe an. Steaua a primit 5 mil. pe Radoi, 5 mil. de $, cu banii respectivi se acopera bugetul pe un an, restul banilor care ies din drepturi de televizare, publicitate, bilete e doar profit (am facut un mic calcul mergand la un meci de al lui Fc Bihor, unde un bilet era 50.000 si s-au vandut ~15.000 bilete. la un mic calcul rezulta ca din vanzarea de bilete s-a scos 750 milioane). Am adus in discutie aceste aspecte avand in vedere atitudinea lui Gigi Becali vizavi de stadionul Ghencea, el cerand sa foloseasca stadionul moca, argumentand ca "fotbalul e al maselor" (citez din memorie) lucru total fals. Nu cred ca Becali tinteste performanta, el vrea sa-si scoata profit.. lucru care e ok cu mine.. la urma urmei e un biznis, dar m-am saturat sa vad toti conducatorii de cluburi pozand in niste eroi ai natiunii care se jertfesc pentru noi
E aiurea sa vezi ca cluburile din Divizia A nu-si platesc impozitele, sa vezi toti conducatorii de cluburi plangandu-se ca nu au bani... si cerand clementa de la guvern, pur si simplu nu mi se pare corect. In fine, am cam deviat de la subiect. Revin la Gigi Becali, nu cred ca este omul care se vrea a fi, un om corect, cu mandrie, etc. cum declara la tv. Daca ar avea mandrie si-ar plati datoriile catre stat fara sa mai stea la mila guvernului.. chiar daca anul asta n-ar mai investi in echipa, sunt niste legi care banuiesc ca ar trebuie respectate.

Nimeni nu e mai presus de lege

zetu is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2003, 13:20   #19 (permalink)

Hate's Avatar

Vad ca esti TOTAL pe langa.
Steaua a primit 5 milioane pe Radoi? Cand? Cine ne-a dat 5 milioane pe el si l-a si lasat la Steaua?

Old 24-08-2003, 00:37   #20 (permalink)
Carpe Diem

am auzit de oferta lui Radoi in timpul unui meci de-al lui Steaua din sezonul asta de la comentatorii de la Pro Tv parca..

zetu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules