![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ghencea - impachetari cu namol
Salutare, E duminica seara si ca orice suporter stelist ma uit la mult trambitatul derby cu Craiova. Schimb canalul de la Fenerbahce-Besiktas, un gazon-masa de biliard si dau peste mocirla din Ghencea. Cum s-a ajuns sa se joace pe un gazon ca asta? Cat mai pot autoritatile sa mai stea cu mainile in san si sa nu faca nimic. Cred ca am ajuns de rasul Europei cu terenurile pe care se joaca fotbal la noi. Cate scuze se mai pot inventa? IMHO guvernul ar trebui sa intervina pe de o parte si sa cedeze stadionul Ghencea lui Gigi (adica sa i-l inchirieze cum e legal) pe o perioada mai lunga(10-20ani) ca sa poata investi in el. Apoi pe de alta parte ar trebui construit un stadion nou pentru echipa nationala ca sa intram si noi in rand cu lumea. Ma uitam pe net la stadioanele pe care le-au contruit sau reparat portughezii pentru Euro si am ramas masca. In general un stadion de 40.000-50.000 costa pana intr-o 100.000.000euro si nu cred ca este o suma prea mare pentru statul roman. Daca nu se baga statul macar oamenii din sport care au averi de milioane de euro ar putea sa intervina... Gata ca m-am infierbantat Poate acum isi dau si cei in drept seama ca performantele echipei sunt mult diminuate si ce calitatea gazonului...Si sa nu ne amagim iar cu replica celebra : NU SUNT BANI!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
nu trebuie sa-i dea terenul lui gigi. trebuie sa-l cedeze societatii Steaua. gigi vine si pleaca dar Steaua ramane. In general un stadion de 40.000-50.000 costa pana intr-o 100.000.000euro si nu cred ca este o suma prea mare pentru statul roman. 100mil USD?! e o imensa problema pt statul roman mai ales daca trebuie sa-i dea pe sport. n-ai vazut ca s-au zgarcit la cateva zeci de mii de usd pentru gazonul de pe national...
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
"100mil USD?! e o imensa problema pt statul roman mai ales daca trebuie sa-i dea pe sport. n-ai vazut ca s-au zgarcit la cateva zeci de mii de usd pentru gazonul de pe national..." Adevarat ce-ai spus si asta arata firea romanului care carpeste in loc sa construiasca ceva nou. Oricum cred ca un stadion national nu este un efort prea mare nu numai pentru guvern, dar si pentru oamenii de fotbal. Macar atat lucru pot face... se mai asteapta inca o calificare ratata
__________________ In the seventh day God created a game called Football... True, true,true... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mah ai draq, parca ar creste in copaci usd-ii astia. ca asa arunci cu ei... 100 mil. usd pentru un teren de fotbal. ce cool...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
redstar: investitorii din fotbal ar fi capabili sa faca un stadion ca lumea. problema e cine joaca pe el? ca daca joaca toate bucurestenele intr-un weekend.. se duce drak orice gazon pe de alta parte.. cum sa-i ceri lui copos, care se plange mereu ca e sarac ca vai de mama lui, sa-si bage ultimii bani de paine in stadion? nu mai bine asteapta fiecare(poate exceptandu-l pe becali) sa faca ministerul?
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
cred ca nu intelegi ceva copos deja a bagat bani in stadionul/gazonul giulesti l-ai vazut? intereseaza-te sau vrei sa mai faca unu?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
a bagat niste bani. vrei sa spui ca in giulesti nu baga bani grei ministerul transporturilor? copos e din ala caruia-i place sa stea in fotbal pentru imagine dar care n-ar da bani decat cu pipeta. uita-te si la faza cu plecatul cu avionul impreuna cu becali. el s-ar fi dus pe jos daca ajungea la timp numai sa nu dea niste usd in plus. la banii lui.. e cam zgarcit omul... asta n-ar fi neaparat rau dar sa nu incerce atunci sa pozeze in mare cheltuitor de bani pentru fotbalul romanesc! | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
...noi, suporterii care suporta totul!Statul suntem noi,nu? Si nu numai gazonul ar trebui skimbat ci si toata infrastructura,intrari,pasaje si scaune mai ales.nu numai becali reprezinta steaua ca el nu o sa ramana mereu,deci problema ar trebui rezolvata altfel.nu sa ia gigi stadionul ci el sa intre in proprietatea clubului.poate o sa-l ia de la minister printr-o intelegere si un angajament ca va avea un plan de modernizare.cam aceeasi kestie e si cu fondurile de la uniunea europeana : daca ai un plan "viabil" si resursele logistice sa-l indeplinesti ti se aloca niste bani.dar daca nu-l termini in termenul limita si nu indeplinesti conditiile contractului tre sa dai inapoi banii (kinda sucks, ha?). bah da egiptenii aia cum ai construit piramidele si noi nu putem sa punem un amarat de gazon?
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
100 de mil ar merita sa se dea ... daca ar avea incasari 500000 pe meci ca in vest. Asa ca ... la stadion baieti!!!
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|