![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Peste o saptamana reincepe Divizia A. Ce credeti ca se va intampla?
In afara de fiasco-ul care deja se subintelege. Destul de multe schimbari in iarna. Daca ne uitam la cele 3 echipe principale, Eu zic ca Steaua a iesit cel mai bine. Dorinel n-o fi el bun de nationala, dar de Divizia A tot e bun. Iar Dica... Sunt chiar optimist. Intr-un fel imi pare rau ca a plecat Claudiu. Dar totusi, nu sta echipa noastra in el. Nu se poate asta. Rapid a schimbat si antrenoru, vreo 2 titulari clar nu mai joaca (Godfroid si Ziyati). Au luat vreo 2-3 jucatori, insa nu cine stie ce. Dinamo in opinia mea a iesit cea mai sifonata. L-au pierdut si pe Zicu si pe Delwarte ( MARE pierdere ) din cate am inteles. Si achizitii...zero barat.Daca n-aveti TV story v-as sugera sa il luati. E in el un articol foarte misto despre reinceperea diviziei A. Probabil foarte mult pe gustul lui unq Acum lasand filozofiile la o parte...cine credeti ca va castiga Divizia A in conditiile actuale? Eu zic ca Steaua. Cre ca Rapid o sa termine pe 2 si se va duce o lupta grea intre Dinamo si National pt locul 3.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Achizitii... da ai dreptate, intr-un fel... ordinea e Steaua, Rapid, Dinamo. Insa o sa te surprinda Rada, Stancu si Negru... pacat ca e alt antrenor, alta tactica... si nu se stie cum si cit de repede merge. Cu Dic3... sa vedem cum va juca unde l-a pus Piti... mijlocas dreapta.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am vrut sa scriu ceva legat de alternativele pe care le are o persoana daca vrea sa se uite la fotbal dar nu are rost. Hf. Si nu uitati sa va uitati seara si la Becali si Borcea cum se scuipa in direct.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
numai incepe odata campionatul asta ca este asa de stresant si m-am plictisit rau ,, mare abureala sa anuleze cu 1 saptamana campiontul .........parca mai frumos a fost weekendu trecut ca acum si oricum adevaratii campionii joaca in orice conditii dar la noi ca la nimenea ............
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Cu putin noroc, speram ca toti microbistii din lume se vor imbolnavi subit de o maladie necunoscuta si vor muri toti in chinuri groaznice
__________________ PSU: Spire Rocketeer 600W MOBO: Abit IP35 PRO CPU: Intel E8400 3.6GHZ RAM: 4GB DUAL CHANNEL Kingmax 800mhz, CL5 Video: Asus EN8600GT + Zalman VF700Cu HDD: WD 250 GB + Seagate 750 GB LCD: SAMSUNG 940N + BENQ G2400WA DualView configuration | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|