Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-03-2004, 16:32   #1 (permalink)
21
Nick anterior: jorjel

21's Avatar

Au trecut doua etape din retur!

Au trecut doua etape din retur si Dinamo are deja 2 puncte avans. La Oradea dinamovistii au jucat fotbal cand au simtit cutitul la os si au castigat meritat in fata unei echipe care nu joaca cine stie ce fotbal da' are un public fantastic. Steaua a prifitat la maxim in prima repriza cu Rapidul de gafele lui Dolha si parea scapata in invingatoare, numa' ca in a doua repriza numarau secundele pana la fluierul final de teama sa nu piarda. Per total Dinamo a iesit in castig (si nu pot decat sa ma bucur, finnd dinamovist decand ma stiu si suferind ca un adevarat caine pentru echipa asta) si sper ca etapa viitoare sa bata si pe Steaua, iar in acest caz campionatul cred ca e jucat in proportie de 90%!

21 is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2004, 16:36   #2 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

oare va fi al treilea an fara titlu in ghencea? sa ajunga PNG in parlament si asta va conta... pt jiji

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2004, 16:42   #3 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Si aici?!?

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 00:05   #4 (permalink)
Registered User

p1tbull's Avatar

Ce bine-mi pare ca ati luat teapa!!!
Ce bine-mi pare ca ati pierdut !!!

Doamne ce bine se potriveste cantecu asta nu-mi vine sa cred!!!
Lasa ca luat Cupa!!! BWAHAHAHAHAHAHAHAHA

p1tbull is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 00:07   #5 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

mda bine tu pitbull ca nu teai deloghat !!! Oricum iti sustin punctul de vedere !!!
armata ultra nu exista !!!

ptz is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 02:09   #6 (permalink)
Carpe Diem

se pare ca acum steaua s-a indepartat cam mult de titlu. se pare ca se naruie visele oierului becali de a castiga orice meci fara emotii, si de ajunge in cl.

zetu is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 06:03   #7 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

eu nu am inteles ce se mai certau la sfarsit cu corpodean.ca au batut dinamovistii lovitura libera prea repede sau a fost altceva?oricum au jucat prost in seara asta si parca aveau frana de mana trasa, asa alergau...insa cine stie ce ne rezerva returul asta, ca loc de surprize e la tot pasul!
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2004, 18:05   #8 (permalink)
21

21's Avatar

daca dinamo bate sambata si in cotroceni nu o sa mai fie nici o surpriza!

Old 29-03-2004, 19:34   #9 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

sigur da gol national

Old 29-03-2004, 23:27   #10 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Capcaunu
sigur da gol national

iar dinamo vreo 2

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2004, 23:33   #11 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

cel putin un gol national daca joaca tot 343

Old 30-03-2004, 06:17   #12 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

hai ca au facut-o si rapidu lata. etapa asta doar dinamo s-a scos cu ceva si a mai luat 3 puncte in fatza.hmm, nu prea e bine. nu stiu daca a vazut cineva procesul etapei de pe pro dar mis-a parut cea mai proasta emisiune pe care am vazut-o din aceasta serie.becali era obosit, netoiu se tragea de sireturi cu el pe faza cu nationala, neaga a scos 2 cuvinte cand a vorbit cu mutu, a mai fost unu de la rapid care se ocupa de imagine(la asa ekipa asa imagine) si olaroiu care era posomorat. sa mor daca am inteles ceva!!!
apropo...aoleu, vine nationaluuuu!
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

Old 30-03-2004, 17:24   #13 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Ce nu am inteles io e cum au putut sa scrie aia in Pro-Sport la 2 zile dupa meci (adik luni)ca Corpordean "a facut-o lata la ultima faza" ... dupa ce ca si Jiji a recunoscut ca s-a batut lovitura regulamentar si arbitrajul a fost corect...asta mi se pare rea-vointa...s-a vazut clar ca mingea a stat pe loc 2-3 secunde . HUOOOO !!!
Vreau event anu asta...doar de noi depinde !!!

ptz is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2004, 21:19   #14 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

LOOOOOOOOOL ce tare. hahahaa...ce muriti p-aici. Ca am luat teapa, ca ne-am indepartat de titlu. AHAHAHAHHAA. Mor. Ati uitat oare cum sezonu trecut dinamo a pierdut 8 meciuri unu dupa altu? Pai au 5 puncte avans si mai sunt...cate? 13 etape? 13 x 3 = 39 puncte. Cu avans de 5 puncte. Departe raaaaaaaaaau.
Ce am mai murit de ras si cand se bucura rapidu dupa meciu cu steaua. LOOOL. Din 6 pcte posibile cu noi au luat 2 si mureau de bucurie acolo. HA!
Cre k au dat din ras in plans cu nationalu. Alta faza la care nu mai puteam de ras.
Deh...4 pcte din 9. Dar am terminat cu derby-urile. Mai e national meci greu. Sa vedem ce iese la Dinamo - Rapid

Hate is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2004, 22:50   #15 (permalink)
21

21's Avatar

Dinamo din sezonul asta nu e Dinamo din sezonul trecut!!Repet, daca bate si pe National nu o mai opreste nimeni ca sa castige campionatul! Rapidul nu are nici o sansa, iar Steaua merge destul de slabut in returul asta......s-a facut tam-tam pe victoria de la Brasov din prima etapa, numai ca Brasovul a luat bataie acasa si de la Otelul.....asa ca.....DINAMO!

Old 30-03-2004, 22:50   #16 (permalink)
21

21's Avatar

Dinamo din sezonul asta nu e Dinamo din sezonul trecut!!Repet, daca bate si pe National nu o mai opreste nimeni ca sa castige campionatul! Rapidul nu are nici o sansa, iar Steaua merge destul de slabut in returul asta......s-a facut tam-tam pe victoria de la Brasov din prima etapa, numai ca Brasovul a luat bataie acasa si de la Otelul.....asa ca.....DINAMO!

Old 31-03-2004, 05:20   #17 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Offtopic: klar ca repeti

Dinamo incepe sa se pregateasca pentru CL, dar vorba lu' olaroiu ca borcea nu a specificat si anul pentru care se pregatesc! Mari orgolii sunt si in fotbalul asta si nu ma refer la noi microbistii si suporterii care stam si aplaudam sau injuram la meciuri. Astia din conducere sunt belea rau de tot si realizez ca la stirile din sport se dau 10% informatii strict legate de rezultate si restul ce a mai facut dragomir sau becali(amandoi), ce a mai zis borcea si de ce s-a suparat iar iordanescu. macar de ar termina odata cu scandalurile si intzepaturile intre ei si am vedea si noi fotbal de calitate

Old 01-04-2004, 18:28   #18 (permalink)

sa vedem sambata asta ce se intampla, daca Dinamo castiga din nou si Steaua sau Rapid fac vreun pas gresit... eu zic ca Dinamo e campioana, ca de cupa nu cred ca se mai pune problema, anu' asta event? :P

racheta is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2004, 20:44   #19 (permalink)
Registered User

[Shadow]'s Avatar

a vazut careva meciul otelul-rapid? o "comedie"... noroc cu sabin asta...

cat despre comentatorii de la prima tv... AFARAAAAAAAAAAAAAAAA in lanul de porumb cu voi!!! am ras 2 reprize de m-am prapadit si de fotbal, dar mai ales de comentariile celor 2[din pacate nu am retinut cum ii cheama!]

[Shadow] is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2004, 20:44   #20 (permalink)
Registered User

[Shadow]'s Avatar

Wink

PS am uitat sa spun ca tin cu RAPID

[Shadow] is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules