Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-03-2004, 11:16   #1 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

Au minte fotbalistii?

Radoi - bataie in discoteca in Severin
Stefan Preda - mergea in disco cu tricoul de portar de la Petrolul pe el
Bolohan, Giani Kirita, Vladut Munteanu, Barcauan, Semeghin & co - danseaza pe mese, mai au loc si incidente, arunca cu bani la lautari (cu presa pe linga ei)
etc... a se completa

Ceva despre Mitea ieri in Ev Zilei:
http://www.evz.ro/sport/?news_id=149883

Ce parere aveti? IMO, e deranjant si pt Mitea ca se baga ziaristii in viata lui (si poate sint si exagerari) si nu ar trebui sa aiba asta de-a face cu talentul lui mare... merge super la Ajax.
Ce facem cu caracterul? (Stiam asta si inainte de articol) Il (ii) privim cu alti ochi? Eu da... desi nu as vrea...

E un ghiveci postul, stiu, dar putem discuta pe tema asta, cred.
Stiti fotbalisti destepti (sigur sint )? Lucescu zicea ca e bine ca fotbalistii sa aiba o facultate (e drept ca nu cum a facut-o Hagi).
Ne putem referi si la fotbalistii de afara... in Anglia multi violatori si betivi

Totusi ati vazut interviuri dupa meciuri cu fotbalisti din Italia (mai putin Totti). I-ati vazut pe Dica, Sabin Ilie... cum vb?

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2004, 12:52   #2 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

mai mananca rahat si ziaristii stai linistit. poate ceva adevar e p-acolo ... dar e mult inflorit de jurmalistii avizi de scandal.

Bisti is online now    Reply With Quote
Old 26-03-2004, 11:55   #3 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

chiar daca e inflorit...ceva adevar exista...nu poti sa te astepti la prea mult de la niste analfabeti.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2004, 13:45   #4 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Probabil ca 90% din cele afirmate de respectiva menajera sunt adevarate, insa ce demonstreaza asta? In ochii mei, ea e chiar mai vinovata decat Mitea. Daca un vecin care a plecat in strainatate si 's-a ajuns' e privit drept singura sansa a unei familii intregi sa iasa din saracie, inseamna ca am ajuns mai rau decat credeam...

In fond si la urma urmei, articolul miroase de la o posta a razbunare (in acest caz, exact arma prostului).

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2004, 16:38   #5 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Raspuns: NU!
-----------> vezi cazul Claudiu Raducanu.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2004, 17:16   #6 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

HM, da... ok... blocnotes si totti sint prosti rau... dar cel putin nu au provocat scandaluri

Old 28-03-2004, 00:04   #7 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

capcaunu,acum cateva luni am citit in prosport parca despre un scandal de a lu blocnotes cu un ziarist.
pana la urma nu s-a aflat cine manca caca

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2004, 02:43   #8 (permalink)
Carpe Diem

e normal ca acesti oameni, daca putem sa-i numim asa pe unii dintre ei s-o mai si ia razna. azi mananca paine cu sana si maine caviar, si toata lumea vorbeste de el, toata lumea il iubeste, e invitat la tv, etc. ce mai.. e un vip.

conteaza fff. mult cum au crescu acesti fotbalisti, vezi cazu lucescu si marica, mandoi provin din familii cu putere financiara.. si asta se cam vede de la o posta...

iar in cazul mitea... articolul vine ca o razbunare, tipa respectiva merge in amsterdam, nu e tratata cum se astepta, e trimisa inapoi si pe urma vine si da totul la ziar ca razunare.. nu e chiar fair...
ma intreb ca acuma ca a dat la ziar problemele cu inretinerea oare s-or fi rezolvat? sau poate o fi vandut stirea la evz si asa si-au scos bani de intretinere pe 2 luni.
sa nu intzelegeti ca-i iau apararea lui mitea, pustiu e normal s-o ia razna, castiga o grama de bani si sta intr-o zona rezidentiala a ajaxului... probabil insa ca viata il va aduce cu picioarele pe pamant si va regreta mai tarziu viata desueta pe care o duce acuma...

zetu is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2004, 18:30   #9 (permalink)

Nu toti sunt chiar atat de idioti. Unii vai de ei, altii sunt "ceva mai rasariti".

racheta is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2004, 18:49   #10 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

poftim Mutu ... ce basini are : telefon mobil de 30.000 euro, ceas de 50.000, masina de 300.000, iaht de 500.000 .... las-o draq ... ca sunt nesimtiti. si mai si zicea in interviu ca nu ii pasa daca pierde telefonul, ca e asigurat.

Old 01-04-2004, 20:26   #11 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Nu stiu eu prea multe despre fotbalisti, dar Mutu asta dom'le e de o prostie, de un snobism si de un penibil rar intalnite. Si, peste toate, se mai crede si fatal
Mie cand eram tanara imi placea de Michel (Spania, Real Madrid). Ii ascultam interviurile si constatasem ca e destept si spiritual. Acum e comentator sportiv si imi mentin parerea, cat am mai avut eu ocazia sa-l aud.
Si sunt sigura ca nu e singurul. Insa, majoritatea...

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2004, 20:30   #12 (permalink)
Banned

mutu...blugii aia rupti arata penal pe el in combinatia aia cu pantofi )

Old 01-04-2004, 20:34   #13 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

lasa dom'le "italianu" in pace ! cand a recunoscut ca la FC Arges avea salariu anual mai mic decat valoarea telefonului sau si-a dat seama de unde a plecat si a lasat-o mai moale.
la astia tre sa le dai in cap sa isi aminteasca de unde au plecat ... in pm ... atat de plini de ei sunt !

Old 02-04-2004, 13:28   #14 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

"M-a batut Tibor Moldovan"
Prietena lui Tibor Moldovan (Apulum Alba Iulia) se hraneste de marti noapte cu paiul. Ea sustine ca a fost batuta de Moldovan, dupa ce fotbalistul a suprins-o marti intr-o discoteca, imbracata provocator si dansand cu niste prieteni. Cei doi se cunosteau de cateva saptamani. Fata nu mai poate sa vorbeasca, iar toate declaratiile le-a dat in scris.

Tânăra se numeşte Maria Pimen, are 21 de ani, şi este studentă la Târgu Mureş, iar de câteva luni era prietena oficială a lui Moldovan. Rudele fetei susţin că aceasta a fost lovită de către fotbalist în discoteca After Dark din Târgu Mureş, în urma unei scene de gelozie.

Maria Pimen este internată cu triplă fractură de mandibulă la Clinica Buco-Maxilo-Facială din Târgu Mureş, iar poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea adevărului. "M-a batut Moldova", a scris ea pe hartie, explicand la spital ce i s-a intamplat.
---------------
Andone a renunţat la Tibi Moldovan

După ce şi-a băgat prietena în spital, atacantul lui Apulum a aflat că bucureştenii nu-l vor mai transfera la vară din cauza acestui incident.

Old 02-04-2004, 13:34   #15 (permalink)
Banned

foarte bine ca nu-l mai ia dinamo ;0

Old 02-04-2004, 13:58   #16 (permalink)

Quote:
Originally Posted by Dark Reign
foarte bine ca nu-l mai ia dinamo ;0
...si nici nu mi se parea vreo valoare fotbalistica

Old 02-04-2004, 14:02   #17 (permalink)
Banned

o fi avut potential.
sunt mii de tineri fotbalisti cu potential dar cum ajung la vreo echipa din bucuresti (si nu numai) la doar 16-17 ani dau cu mucii in fasole

Old 02-04-2004, 14:04   #18 (permalink)

asta asa e, numai ca el a dat cu mucii in fasol inainte sa fi ajuns in Bucuresti

Old 02-04-2004, 14:11   #19 (permalink)
Banned

poate se razgandeste andone si-l ia

Old 02-04-2004, 19:27   #20 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

poate il ia Andone pe Jilava ... unde sa il ia ... cat o fi el de fotbalist ... tot nu scapa fara amenda penala si/sau parnaie.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules