Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Notices

View Poll Results: Trebuie schimbat Pitiurca?
DA 12 41.38%
NU 17 58.62%
Voters: 29. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-06-2004, 13:30   #1 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

sondaj

vreau sa stiu si io parerea voastra de microbist neinteresandu-ma cu ce echipe tine-ti

trebuie inlocuit piturca? si daca da, cine credeti voi ca ar fi cel mai potrivit in momentu de fata?

eu am votat un sincer DA si ar fii fost o varianta rednic dar cum el a semnat deja cu craiova nu mai este available deci urmatorul ar fi lacatus.

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2004, 00:37   #2 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Nu inteleg de ce sa-l skimbe...kestia asta e cam o manie sa skimbi antrenorul o data la 3 luni. piturca e de 1 an jumate sau 2 si cred ca face treaba buna.Ca nu am luat campionatul asta e partea rea, dar oricum ekipa a aratat un fotbal mult mai bun(mai ales in retur) si s-a distantat impreuna cu dinamo de restul ekipelor.doar rapidu s-a mai tinut pe aproape, dar tot degeaba. Oricum jucatorii s-au obisnuit cu maniera lui de antrenat si cred ca ar fi o prostie sa-l skimbe.Sa vedem cum o sa se descurce in UEFA
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2004, 00:41   #3 (permalink)
Registered User

Gelu's Avatar

desi nu vad moment un inlocuitor mai bun,am votat da.Idiotul daca nu pleaca acum e in stare sa aduca mai multe pietre de moara care ii vor ingreuna mult munca antrenorului care va veni(unu bun sper).
Ultima gaselnita a lu' domn piturca- inaripatul petre marin, un tanar de perspectiva de doar 30 de ani , care a confirmat pe unde a fost(pe la cei de un neam cu el a fost varza) si care a semnat pe un salariu modic pt valoarea sa(doar 60000).Astept noi transferuri bomba.

Pana acum mitrita,cristescu, mieila,niculescu si acum maretul petre marin.

Piti,piti lasa-ne lasa-ne lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gelu is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2004, 05:01   #4 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Quote:
Originally Posted by al_de_sus
Nu inteleg de ce sa-l skimbe...kestia asta e cam o manie sa skimbi antrenorul o data la 3 luni. piturca e de 1 an jumate sau 2 si cred ca face treaba buna.Ca nu am luat campionatul asta e partea rea, dar oricum ekipa a aratat un fotbal mult mai bun(mai ales in retur) si s-a distantat impreuna cu dinamo de restul ekipelor.doar rapidu s-a mai tinut pe aproape, dar tot degeaba. Oricum jucatorii s-au obisnuit cu maniera lui de antrenat si cred ca ar fi o prostie sa-l skimbe.Sa vedem cum o sa se descurce in UEFA

pardon vrei sa spui de 4 ani ...iar in acesti PATRU ani sa cuceresti un titlu de campioana? cam putin pt. blazonu unei echipe ca Steaua, cat despre obisnuita jucatorilor la maniera de antrenorat nu pot spune decat ca jucatorii trebuie sa se obisnuiasca cu orice maniera ca daia sunt jucatori sa asculte de antrenor mai ales cum se pretind ei profesionisti.

Old 06-06-2004, 23:42   #5 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Kiar ca trebuia sa ne luam dupa chealsea si dupa ce am terminat pe 2 sa facem si noi o oferta antrenorului ekipei care a castigat CL sau cel putin UEFA!!
O sa vina probabil si lacatus fiindca toti vrem sa-l vedem si toti stim ca asta vrea si e devotat ekipei.A facut treaba buna pe la toate ekipele pe la care a fost, nu prea inteleg ce l-a mancat sa se duca la ceahlaul. Si in afara de lacatus cine ar putea sa vina?
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

Old 07-06-2004, 15:14   #6 (permalink)
spellbound

profetu's Avatar

Si eu cred ca ar fi fost corect sa-si dea demisia. Argumentez astfel: patronul sau, a sustinut sus si tare, in cazul echipei nationale, ca odata cu ratarea obiectivului trebuie schimbat antrenorul. Se pare ca roata s-a intors, Steaua nu cred ca si-a indeplinit obiectivul si ... surpriza, patronul se "ascunde dupa cires".

Asta demonstreaza ce calitate are omul care acum e patronul Stelei si odata cu el tot staff-ul acestei grupari.

Pacat !!!

profetu is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2004, 20:24   #7 (permalink)
Registered User

Gelu's Avatar

Quote:
Originally Posted by al_de_sus
Kiar ca trebuia sa ne luam dupa chealsea si dupa ce am terminat pe 2 sa facem si noi o oferta antrenorului ekipei care a castigat CL sau cel putin UEFA!!
O sa vina probabil si lacatus fiindca toti vrem sa-l vedem si toti stim ca asta vrea si e devotat ekipei.A facut treaba buna pe la toate ekipele pe la care a fost, nu prea inteleg ce l-a mancat sa se duca la ceahlaul. Si in afara de lacatus cine ar putea sa vina?
Chelsea e un nume destul de mic in Anglia. Steaua este numarul 1 in Romania. Iar domn Piturca nu sta doar de un an .

Imi dau seama ca din pacate nu exista altul mai bun "accesibil" pe moment.
Lacatus nu e inca gata.Mai trebuie sa se mai rodeze.

Old 09-06-2004, 15:33   #8 (permalink)
spellbound

profetu's Avatar

eu cred ca solutii s-ar gasi: olaroiu, lacatus, boloni sunt doar cateva exemple.

profetu is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2004, 13:56   #9 (permalink)
lacom&furios

asad.maru's Avatar

Am votat NU
nu sunt stelist dar cred ca echipa a jucat bine dar dinamo si mai bine, totusi adevarul e ca se putea si mai bine in 4 ani la cati bani a bagat gigi in echipa

asad.maru is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2004, 02:27   #10 (permalink)
Carpe Diem

s-ar putea face o paralele intre chelsea si steaua, binenteles pastran proportiile. in ambele cazuri echipele au terminat pe locul 2, in cazul uneia s-a schimbat antrenorul iar la cealalta nu.
mi se parea normal sa se schimbe antrenorul.

zetu is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2004, 14:01   #11 (permalink)
Moderator

mi se pare anormal sa se schimbe antrenorul
cu un retur ca asta in 9 ani din 10 steaua iesea campioana. asa a fost sa fie..
la anul a spus ca pleaca singur daca nu castiga titlul. trebuie lasat pana atunci.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 12-06-2004, 22:50   #12 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Parca anu trecut Dinamo nu castigase de 9 meciuri si traversa cea mai proasta perioada din ultimii 20+ ani. Si antrenoru nu a fost dat afara. (cel putin asa imi aduc aminte).
Piturca sa ramana inca cel putin un an.
Gelu...habar n-ai tata. Stai in banca ta si taci. De Radoi ce zici? De Florentin Dumitru? De Raducanu (care cat nu il suport a dat un car de goluri), De faptul ca l-a adus pe Aliuta de la Shaktar, de Dorinel Munteanu (care a avut super ghinion cu accidentarile), de Dica, de Khamoutovski. De faptul ca a avut incredere in Neaga care a prins un retur de vis (e numai meritul lui Piturca ca a avut curajul sa joace cu Neaga titular).
Asa ca ciocu mic...
Te plangi de Petre Marin? Ce alti fundasi avem tata? 2 - Radoi si Rachita care sunt titulari... Mutica care se misca la fel de repede ca un melc calare pe o broasca testoasa; Curt care nu prea joaca... Daca se accidenteaza si Rachita si Radoi ce facem? Eh? Desteptule!

Hate is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2004, 01:17   #13 (permalink)
Registered User

Gelu's Avatar

ce ma doare pe mine de aia?ei isi pot permite experimente pt ca are cine sa-i ajute.

daca vrei neaparat comparatie intre d si Steaua uita-te la nr de titluri castigate in era Piturca si tine cont ca noi n-am vandut mai nimic, iar aia 2 echipe.
Radoi este singurul tun dat de Piturca. Raducanu nu este asa grozav. Iar restul erau deja cunoscuti cand au venit la Steaua.

petre marin e lateral nu central . De Curt si Ghionea ce zici? Il da afara pe Ogararu care e stelist si aduce un jucator poate ceva mai bun dar batran si care NU e stelist.
daca tu vrei sa ai in echipa numai rivali e grav. Stai sa vezi ca a zis Gigi ca o sa se mai schimbe lotul.Acum Piturca o sa poata da vina pe "neomogenitatea lotului".

Piturca a avut un super buget ,a transferat pe cine a vrut si nu a reusit mai nimic.

Dar tu de DANCIULESCU,VLADOIU,LINCAR,CIOCOIU,MIU ce zici?
ce valoare are un antrenor care da marii rivale un golgheter ca Danciulescu?

Daca ai fi citit mai atent ai fi vazut ca nu sunt un fanatic al schimbarii lui Piturca.Are meritele lui, insa rezultatele nu-l avantajeaza, iar campania de transferari se anunta proasta. daca pleaca aliuta si neaga cine o sa joace in atac? Piturca jr?laura andresan? o sa fie Piturca antrenor-jucator? aduce jucatori mediocri in locul altora mediocri. asa NU se face performanta.

daca Piturca o sa ramana pt ca nu are cine sa vina in locul lui(Olaroiu, singurul care cred ca are valoare de Steaua, nu cred ca e dornic de o noua experienta ) o sa poti urmari in continuare jocul magnific din era piturca.

dinamo a castigat titlul cu alde iordache,semeghin,alexa si alte "staruri".Steaua a avut de departe cel mai bun lot si ce a facut? 3-3 si 1-2 .

as vrea ca la anul sa-l laud pe piturca , dar nu cred ca o sa am ocazia.

in sfarsit, controleaza-ti limbajul, desteptule.

Old 13-06-2004, 09:32   #14 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

"Dar tu de DANCIULESCU,VLADOIU,LINCAR,CIOCOIU,MIU ce zici?"
Zic ca Danciulescu juca execrabil inainte sa fie vandut. La fiecare meci in care era titular mai ca plangeam cand il vedeam.
Vladoiu mi-a parut super rau ca a plecat...dar deh...daca s-a certat cu Nea Jiji...
De lincar nu-mi pare neaparat rau..mai tre` sa plece si jucatori buni de la echipa.
Miu? Pai Miu ce mare branza a ajuns de imi zici de el? Ciocoiu idem..a ajuns la Bacau care se zbate sa nu retrogradeze...
Eu stiam ca Petre Marin poa` sa joace si pe centru...probabil m-am inselat inseamna.

"dinamo a castigat titlul cu alde iordache,semeghin,alexa si alte "staruri"."

Dinamo are un avantaj in faptul ca are o echipa mare. Mare in sensul ca nu depinde de 1-2 jucatori, si are de unde alege Andone sa faca schimbari. (Mai putin in atac).

"Iar restul erau deja cunoscuti cand au venit la Steaua. " HAHA. Adica noi daca il aducem acum pe Figo la Steaua nu e bine..ca e deja cunoscut, nu?
Chiar credeai ca l-am pus pe Dorinel acolo fiindca a fost descoperit de Piturca in sezonu` asta?

Hate is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2004, 10:00   #15 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

dinamo a castigat titlu pe langa noroc si faptul ca a avut un foarte bun antrenor in persoana lu andone care a stiut sa ii mobilizeze si sa le insufle incredere. mai pe jidaneste a facut din kkt bici.
in cazul Steaua nu este posibil cu jucatori ce sunt pe banca stelei de 4 ani de zile sa nu iei nimic, ba mai mult dupa cum stiti lotul a fost imbunatatit cu cate 2-3 jucaori pe sezon. in concluzie parerea este ca nu se poate asa ceva, daca in PATRU ani iei un titilu de campiona frumos si civilizat ar fi sa pleci singur. dar situatie e mai complicata decat credeti. daca vine un alt antrenor el nu va fi lasat sa isi faca treaba pt. ca piturca nu isi va lua jucariile(actiuniile) si va pleca asa cum sa intamplat cu olaroiu.

iar lacatus daca va veni cat piturca mai are treaba cu steaua va face greseala carierii lui garantat mie in suta. trebuie gigi sa se debaraseze de piturca si sa numai asculte la vrajelile lui.

PS - cat o fi el de dobitoc dar tot respectul pt. el baga bani si mai multi acum in echipa prin transferuri, in primu rand la asta ar trebui sa se gandeasca piturca mai multa incredere si suport nu cred ca se poate.

Old 14-06-2004, 13:01   #16 (permalink)
Moderator

lacatus n-are de ce veni la steaua.. sper ca nu e la fel de tont ca majoritatea fostilor fotbalisti care se arunca la antrenat echipe mari. el mai trebuie sa-si faca mana inca vreo 5 ani la echipe mai mici si pe urma daca are valoare de steaua.. e binevenit.

Old 14-06-2004, 15:08   #17 (permalink)
Registered User

Gelu's Avatar

Danciulescu era bun de tinut numai pt talentul de a gol in derby.
Lincar a fost poate cea mai grea pierdere pentru ca Paraschiv si Falemi sunt slabi. Acum il avem pe Dorinel, dar o sa mai joace
1-2 ani... dupa aia iar panica. Ciocoiu la Steaua juca binisor, nu era de dat , si nu uita ca el ne-a adus penultimul titlu.Miu isi facea
si el treaba bine.

"Eu stiam ca Petre Marin poa` sa joace si pe centru...probabil m-am inselat inseamna"
PM are fix 1,70 . Bineinteles ca poate sa joace si in centru,poate sa joace si portar si atacant, dar cu ce randament iti dai si tu seama.

"Dinamo are un avantaj in faptul ca are o echipa mare"

Are pe dracu.Noi avem toate posturile dublate, aia sunt rupti in fund. Naidin , Pereny si ailalti sunt zerouri.
Au 5 jucatori bunicei -Danciulescu,Petre,Niculescu, Barcauan si Munteanu(care in tur n-a fost la ei).Meritul e al lui Andone ca ii face pe ceilalti varzari sa para jucatori buni .

"Iar restul erau deja cunoscuti cand au venit la Steaua. " HAHA. Adica noi daca il aducem acum pe Figo la Steaua nu e bine..ca e deja cunoscut, nu?
Chiar credeai ca l-am pus pe Dorinel acolo fiindca a fost descoperit de Piturca in sezonu` asta?

Pai tocmai asta e . Ce merit are Piturca ca a adus jucatori deja consacrati? E meritul lui Jiji ca a facut cea mai buna oferta . Ca sa
nu mai zic ca jucatorii vin la Steaua si pt numele echipei, nume care s-a construit inaintea epocii de aur Piturca.Adica la oferte egale
venite de la Steaua si Ceahlaul ei sigur o sa aleaga Steaua,pentru ca numele asta inseamna ceva.

Ca sa termin cu subiectul asta:
Piturca e un antenor mediocru si l-as vrea schimbat cu unul bun, nu tot cu unul mediocru. Si cum nu se vede nimic bun la
orizont ,daca lucrurile ar merge cum au mers pana acum , ar trebui sa continue. Numai ca lucrurile nu merg la fel. Pana acum
au plecat cate 1-2 jucatori pentru care aveam rezerve,iar omogenitatea nu a avut de suferit.Acum Jiji isi dezvolta megalomania
pe spinarea Stelei cu acordul tacit al antrenorului.Face oferte fabuloase pentru jucatori supraevaluati, in locul unei campanii
mai putin transparente , dar mult mai eficiente.
Cica doar 6 jucatori sunt netransferabili.De adus n-aduce pe nimeni(pardon l-a adus pe PM care e fundas compartiment unde stam cel mai bine).
Daca pleaca Neaga atacul o sa fie 0. Piturca nu face nimic (probabil ii e frica sa nu-l supere pe Jiji) si sa vezi ce frumos o sa ne batem cu oltenii
pentru locul 3 (necalificant in c.e.) la anul.

Old 18-06-2004, 20:22   #18 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Quote :

Chelsea e un nume destul de mic in Anglia

Sigur...
Apropo de batalia cu oltenii din campionatul urmator kiar as vrea sa o vad. Nimik nu ma bucura mai mult decat sa vad ca fotbalul din campionatul intern creste si ekipele ajung la un nivel mai bun.
Cam ce procent din jucatorii de la ekipele din provincie au plecat la ekipe din afara direct, fara sa treaca pe la o echipa "consacrata"? Cred ca lotul oltenilor nu o sa mai fie asa de compact la anu'. Cand a luat o ekipa din provincie ultima oara campionatul?
Am auzit la stiri intr-o zi ca vine plesan la steaua, ca a semnat ditai contractu si ca in toamna e in ghencea. Apoi peste cateva zile ii luau interviu la protv si il intrebau unde ar vrea sa plece si asta zicea ca la ajax i-ar placea lui. poate daca vine plesan se mai rezolva cat de cat cu locul lu' neaga. Si oricum nu cred ca toata strategia lui becali transpare in presa si in declaratiile lui. kiar astept niste surprize mai spre toamna

Old 19-06-2004, 00:43   #19 (permalink)
Moderator

care batalie cu oltenii?! nu-i vezi ca deja au reinceput ciclul autodistructiv?

Old 15-07-2004, 12:04   #20 (permalink)
Registered User

petre[ALS]_'s Avatar

oltenii si fotbalu' , baba si mitraliera

petre[ALS]_ is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport > Fotbalul Romanesc

Thread Tools

Posting Rules