![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Echipe romanesti in cupele europene
Incerc,sau mai bine zis voi incerca impreuna cu voi sa analizam,sa cizelam,evolutiile echipelor romanesti in cupele europene. De mentionat,ca pana la ora deschiderii acestui thread,Otelul a trecut usor in turul 2 preliminar al Cupei UEFA invingand modesta echipa albaneza,Dinamo Tirana cu scorul general de 8 la 1 (T1 4-0|T2 1-4). Dar de asemenea au fost stabilite adversarele tuturor echipelor reprezentand Romania,in urmatoarele tururi preliminare ,ale celor 2 competitii. Astfel,sortii au decis urmatoarele adversare: Champions League:Misiune grea de tot,daca nu imposibila (sanse 10%)pentru Dinamo, alias "cainii rosii" contra binecunoscutei Manchester United,alias "diavolii rosii" (de altfel,rosul este singurul lucru in comun intre cele 2 echipa),asta daca bineinteles,vor reusi sa treaca de slovacii de la Zilina ,care iau scos si mai multi peri albii lui Andone.Noroc ca in echipa sau aflat Munteanu si Danciulescu ca altfel Dumnezeu cu mila,nu mai reuseau sa scoata un 1 la zero la Zilina. Cupa UEFA:Steaua va intalnii in turul 3 preliminar pe sarbii de la Zeleznik,misiune aparent facila.Dar luand exemplul lui Dinamo,aparentele insala. Otelul,va intalni in schimb o echipa care anul trecut a scos capul bine de tot in Europa,care sa duelat de la egal la egal cu galacticii lui Real Madrid,cu actualii detinatori ai celui mai ravnit trofeu,intercluburi din Europa ,FC Porto,si cu finalistii de anul trecut al Cupei UEFA,francezii de la Marseille,nimeni alta decat Partizan Belgrad,deasemenea din Serbia si Muntenegru. Deocamdata nu pot sa zic mai mult decat: BAFTA BAIETI!
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Situatzia e se prezinta cam asha: Sanse: Dinamo (daca se califica) - 1 % (deh, mingea e rotunda) Steaua - 60 % Otelul - 25 %
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Dinamo a reusit,sa treaca peste hopul numit Zilina,dar nu fara emotii(BTW Dinamo ar trebui sa-i faca o statuie lui Danciulescu),si va da piept colosilor de la Manchester,care in ciuda unor absente de marca Cristiano Ronaldo,Rud van Nistelrooij,Forlan etc. raman favoriti certi, ai dublei manse de turul 3, al Champions League.
|
| | #7 (permalink) | ||
|
De la Manchester nu vin vreo 9 jucatori la Bucuresti, deci o sansa mica este. Oricum, eu cred ca nu se vor face de ras, mai ales ca Steaua si Rapid au facut meciuri bune cu echipele din Anglia in ultimii ani...
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Carpe Diem Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea |
nu sunt un optimist de felul meu, insa chiar cred cu tarie ca dianamo poate face o surpriza. cat despre steaua sunt fff. pesimist. dupa jocul prestat cu rapidul nu-i prea dau sanse sa ajunga in grupele uefa, chiar daca are un lot cu mult peste cel al lui dinamo.
__________________ . | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
eu cred ca un rezultat surpriza ar fi un egal. daca ar bate dinamo ar fi o adevarata performanta! desi tin cu steaua sper sincer sa nu se faca de ras cainii. o infrangere la 1-2 goluri n-ar fi rau. egalul cred ca l-ar extazia pe borcea.. ![]() o victorie.. well asta e deja pre amult chiar daca aia joaca cu ecipa a doua. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Pacat. Nu au jucat rau. Din pacate fizicul jucatorilor de la mijlocul terenului cred ca a fost una dintre marile probleme. Cei trei fundasi au jucat surprinzator de bine. Bafta pentru Steaua si Otelul.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
Au jucat foarte bine tinand cont de adversar. Pacat de autgol, probabil se termina 1-1. Sincer, pentru meciul de la Manchester nu imi fac mari sperante ...probabil un egal. Deja ma gandesc la turul 1 din Cupa UEFA si tinand cont ca vom fi cap de serie, avem sanse bune sa ajungem in grupe, sper! Succes maine pentru Steaua si Otelul; daca pentru Steaua nu prea imi fac mari griji, cu Otelu' mi-e frica | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
OK.Se pare ca promisiunile dinamovistilor au fost in zadar,puteau in mod normal mult mai mult,daca vorbele lui Florentin Petre se adevereau ("Murim cu ei de gat"-poate doar in prima repriza).Dinamo a facut marea greseala ca au repezit prea mult jocul de contra atac,dar cateodat si pe cel pozitional,au incercat ei sa paseze aproape din prima,dar din pacate,o groaza dintre aceste pase au fost alandala,ca sa nu mai vorbim de felul ,sub orice critica in care a centrat Semeghin,(daca va-ti uitat atent la el,cred ca ati observat ca centreaza numai cu capul in jos,nici nu se uita,daca cade bine e perfect,daca nu,macar am incercat,cam asa gandea el.M-a amuzat teribil momentul cand a primit o minge in barbie si am crezut ca i-a scos capu' din pamant dar m-am inselat). Pacat ca nu au atacat mai mult pe banda dreapta,unde chiar daca era,necazul cu dublajul la Giggs,Silvestre era o paine buna de mancat,in comparatie cu Keane. Un alt amanunt ar fi neacordarea penaltyului,pentru Dinamo la 1 la 0 la pantrunderea aceluiasi Semehin,care BTW,putea sa traga de mai inainte. O alta chestie ar fi "patetismul" de care a dat dovada Goian,cand mai erau 5 minute de jucat,el patrunde in careu si cand simte mana pe spate a lui O'Shea cade ca secerat,cand putea bine mersi sa mai inainteze. Cred ca o sa ma certati pentru analiza asta critica pe care am facut-o,dar la un asemenea nivel,si mai ales in fata unei asemenea echipe,cum este Manchester,nu prea este loc de greseli,iar fiecare faza trebuie speculata la maxim. Oricum:"BRAVO DINAMO"!ca a-ti incercat. In continuare,sa vedem ce fac Steaua si Otelul,asta seara.Bafta baieti!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|