![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Football Manager 2005/Research - ROMANIA
Salut Ma adresez fanilor seriei Championship Manager, cel mai bun joc de gen, realizat de Sports Interactive. Dupa cum stiti urmatorul joc va fi football manager 2005 care va cuprinde tot ce a fost in seria CM + imbunatatiri de genul: impresari care vin cu casete video, declaratii catre manageri, reporteri, hall of fame imbunatatit (inclusiv antrenori romani), statistici, echipamente, s.a. Mai multe detalii despre joc aflati la (www.fmromania.com) pagina de screenshots si cea de preview. Acest topic e mai mult insa pt Research. Am nevoie in continuare de oameni in echipa; se pare ca in sfirsit Romania va fi inclusa. Detalii aici (www.fmromania.com/research.html) Demoul public apare la inceputul lui septembrie... iar jocul probabil in luna 11 sau 12/2004 Daca sinteti fani cm/fotbal si vreti ca Romania sa fie cit mai bine reprezentata in FM 2005...Astept mailurile voastre pentru research/intrebari aici. Mesajul nu e o reclama siteul fmromania.com doar ca acolo sint mai multe detalii. Desi e pus la divizia A, e valabil si pt B si C Astept cu interes reply-uri.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mesajul tau este destul de binevenit si scris cu cap. Dar ai facut o saingura greseala si anume ca ai gresit adresa (forumul).Forumul de sport se adreseaza doar sportului "real".Pentru jocuri,te-as ruga sa incerci pe forumul respectiv,si nu pe cel de PGL.OK?
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
LOOOOL Uite cine s-a gasit sa dea sfaturi unui user cu 4 ani mai "batran" pe forum si care e si moderator pe deasupra.Atata timp cat nu stii despre ce e vb, stfu pls si nu mai posta aiurea doar de dragul de a posta.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Se pare ca iarasi va luati de mine degeaba.Ce,daca e moderator ar trebui sa ma sperii,si sa tac tot timpul,sau sa nu comentez la ce face gresit.(cel putin in opinia mea).Oricum cred ca a facut o greseala si o sa incerc sa o dovedesc. OK.No problem. O sa incerc sa ma fac mai explicit, astfel incat domnul "The Dark Night" sa inteleaga. Urmatoarele fraze: Quote:
Deci,ma intreb eu,daca e vorba despre un joc,de ce threadul nu este trecut pe forumul de Jocuri,si este trecut la cel de Sport. Fie el,si unul referitor la Divizia A,B sau C. Asta ce vrea sa insemne,ca de exemplu ar putea sa se bage si threaduri despre FIFA,ca doar si asta contine divizia A nu. In ceea ce il priveste pe Capcaunu,sper ca el sa-si gaseasca echipa.
__________________ PAREREA MEA ! Last edited by COMMISS@RU; 20-08-2004 at 14:47. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Dude...pe networking + internet se discuta despre BASESCU...ca vrea sa desfiinteze retelele de cartier. Basescu = politica = generalitati. Dar, se discuta pe networking pt ca ARE LEGATURA CU NETWORKING. Researcherii de care are capca1 nevoie trebuie sa fie fani ai fotbalului adevarat si sa aiba cunostiinte despre cluburi din diviziile romaniei. P.S. E chiar atat de greu sa vedeti ca e Dark Knight, nu "NIGHT" ? Cre k e a n-a oara cand zic asta
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
OFFTOPIQ:Laurei Andresan ii place sa faca s.x cu fotbalisti. Andresan e membra de partid ->politica deci ar trebui sa fie la generalitati.Deasemenea sa apucat de cantat deci am putea sa o "bagam" la muzica,dar ei ii place sa faca s.x cu fotbalistii,care in timp ce marcheaza o si cultiva. Rezulta ca este o tema de discutie pentru forumul de Sport. ![]() PS:Mii de scuze The Dark Knight pentru chestia cu numele,la mine e prima oara cand mi se intampla pe forum,si sper sa nu se mai repete.
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|