![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Unde iesim la gratar/iarba verde ?
Salut tuturor...stau in buc si de cand mi-am luat masina (acum cateva luni) am iesit doar o singura data la Pustnicu pentru ca acolo stiam sa ajung... Ma gandesc sa ies si week-end-ul asta, dar nu stiu unde...am mai fost la Banseasa o data, dar acolo e naspa, se face la marginea drumului printre tufisuri si nu ai nici vederea (cum e la Pustnicul...restaurante, locuri de joaca pt copii, lac). Faceti-mi o recomandare va rog (si cum ajung acolo cu masina).
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu-ti recomand sa iesi cu masina nicaieri pentru ca nu poti bea si tu o berica dupa micii si pulpele de pui puse de nevasta pe gratar. Mai bine le consumi pe toate la bucatarie iar apoi tragi un pic pe dreapta pe canapea. Iar daca mai spui si la prieteni lucrurile astea, poate va exista posibilitatea ca padurile din preajma capitalei sa fie mai curate.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai sincer am rezolvat problema pe jumate...BERE FARA ALCOOL...iar in ceea ce priveste gunoiul, intoteaunda l-am strans in pungile cu care am venit....Imi place la nebunie sa incing jarul (oi fi un piroman latent) si mirosul de fum de la mici....mmmmm Altcineva cu spirit mai aventurier...BOGOTTA vad ca este comod si chiar putin lenes cand vine vorba de confortul propriu...
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Snagov : Vanatoru, El Capitan...sunt destule locuri de gratar, zona frumoasa langa lac, curat...nu prea amenajat pt gratar, dar feeling placut per total. Se iese pe DN1, baneasa...mergi pana vezi indicator "el capitan" spre dreapta. Ca punct de reper exact unde tre sa faci dreapta cum te duci spre munte este deasupra o pasarela si vis-a-vis o benzinarie petrom de dimensiuni medii. Localitatea nu mai stiu cum se numeste...uit totimpu
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am fost odata la SNAGOV acum vreo luna sa vad si eu unde dreq merge lumea "LA SNAGOV" si am mers...si am mers...pana am ajuns in final la o cale ferata, si am facut stanga (pe langa ea) si am ajuns la complexul CFR ASTORIA.... Aici vine toata lumea "la snagov" ?
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Personal am fost langa padurea Comana, e spre drumul spre Giurgiu si cam multisor de mers. Am preferat locul asta pentru ca e mai pustiu. Si chiar asa a fost, nu era nimeni in afara de mine. M-au rupt insa tantarii. Eram cadavru viu dupa ce am plecat de acolo, nefiind binenteles pregatit cu nici un spray. In rest a fost fain, m-am relaxat in hamac, am baut bere dezalcoolizata (desi preferam una normala) si am mancat preparate specifice. ![]() Iti pot da mai multe detalii daca esti interesat asupra locului.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Da....am fost vara trecuta cu un prieten spre GIURGIU (pe valea Argesului). Imdeiat dupa podul peste rau este un drum "forestier"..industrial...circula basculante care exploateaza nisip...super lung si naspa drumul cu hurducaturi... Eu am o Solenza...aia mai mult de 15 cm nu are in fata pana dau cu catalizatorul de pamant....daca aveam jeep era altceva...caut ceva "decent" de ajuns cu masina....pana acum BARACUDA mi-a starnit interesul MAINE E ZI DE GRATAR !!!! Sariti sus oameni buni !!
|
| | #12 (permalink) | ||
|
mai baieti, ce masini, ce deplasare fara sa poti sa bei ! vecinii astia de pe la mine din Berceni au gasit solutia: pe bloc ! avantaje: ajungi imediat, poti sa bei, ai uitata ceva - te intorci imediat, inviti toti prieteni, petrecere mare ! dezavantaje: trebuie sa dai manelele la maxim (in caz ca nu erau) ca sa nu te deranjeze tipetele si vaicarelile vecinilor | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
am fost pe VALEA ARGESULUI la Adunatii Copaceni (cum mergi spre Giurgiu). Chiar sub pod acolo este "amenajat cu fonduri europene" un loc de recreare..cica....Argesul era ff involburat si iesit din albie. Am sa o iau spre Mogosoaia week-end-ul asta, ca am auzit ca e super si p'acolo...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
GUNX nu am cu ce sa fac poze... adica am camera de la tel, dar pentru un moderator la FOTO section asta e ceva primitiv. Am fost sambata dupa amiaza (pe la 17.00) la Mogosoaia la strand (intrarea este intre 2 benzinarii, cum vii dinspre Bucuresti intai este un LUKOIL si apoi la 300 m PETROM...eee..si intre e intrarea in parcul/strandul Mogosoaia)...multa lume pleca si nu am avut probleme cu muzica vecinilor...destul de neamenajat, n-ai de unde sa cumeri niste pahare/furculite/farfurii de plastic....singurele shop-uri din jur erau cele de la benzinariile mai sus amintite. Este putin mai bine decat pe Valea Argesului (unde am fost sapt trecuta) dar mai naspa ca la Pustnicu de ex.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|