![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
Bestiala poza de mai sus. Cred ca in afara de un roman, numai americanii se puteau gandi la asa ceva. :-)))) Pe caldurile astea, cel mai bine e sa iesi in curte, sa incingi gratarul in asa fel incat sa fie departe de masa si sa te asezi sub umbrela cu beri cam mai multe si cat mai reci. Cantarile sunt chiar optionale. Varianta pe bloc e discutabila. Pe de o parte e FOARTE incinsa terasa, dar o pacalesti cu ceva pregatire prealabila (furtun cu apa de la vecinul de la ultimul etaj). Daca nu stau toate blocurile vecine sa te admire, poate fi chiar relaxant. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
tu erai ala cu taxiul ? | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Intrucat eu nu sint din capitala am sa pun doar o poza sau doua cu locul unde ies la gratar/iarba verde Pozele nu sint facute de mine
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
@teryro: Obor-Colentina-drept inainte pe langa Europa. (Bucuresti-Urziceni) Nu e la 30 de km....sunt vreo numai vreo 15
__________________ Daca te simti bine, nu fi ingrijorat; va trece | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Am fost cum o iei spre Urziceni in partea aia pe langa Europa complex se face o curba pe dreapte si un drum (sosea-tot asfaltat ca si principala)pe parte stanga!! si mergi inainte tot pe acolo se face un lac mai mergi ceva si ajungi la un sat in care este o vale si urci.Nu mai stiu prea bine ca am fost decat odata si nici satul nu stiu cum se numeste oricum s-a facut graul spicul de grau gata de arat sa il trimita la bucuresti (sper sa nu scumpeasca astia painea,ca a plouat prea mult si acum e prea cald ) ![]() Cand o sa aflu mai multe va anunt in seara asta e super acolo dai un party de te rupi! | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Eu tot in zona..intrucat anumite probleme medicale ma tin legat de casa!: am sa mai bag ceva poze!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Am fost la Cheia: Sos buc-Ploiesti, viraj pe sos de centura a Ploiestiului spre Valenii de Munte si Cheia. De la usa apt pana am pus gratarul langa parau, aprox 2,5 h cu masina. Peisaj superb pe drum (de la valeni spre brasov sunt numai serpentine) iar dupa gratar se poate face putina miscare si urca la pe muntele rosu.
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs Last edited by teryro; 08-12-2005 at 22:24.. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
![]() 01. la ghenă 02. in curtea interioara, de afuma 3 blocuri de 8 etaje E drept ca-n ultima vreme nu i-am mai vazut decat pe aia din curtea interioara.. but still... e penal sa-ti scuipe-n cap vreo 50 de familii.. asta asa doar cei pe care ii deranjezi cu fumu'
__________________ bla bla | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| http://www.jurnalul.ro/articol_56455...bucuresti.html s-a terminat operatziunea GRATARUL. operatziunea DEFRISAREA pe rol
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
eu vreau sa stiu ce inteleg oamenii aia care merg la gratar pe marginea soselei. ultima oara am vazut vreo 2 grupuletze pe marginea drumului spre Branesti, chiar inainte de intrare. la 6-7 m de drum. in praf, fum de esapament si zgomot. plus riscul de a muri intr-un accident de circulatie in timp ce picotesti rapus de mititei. de o stupiditate ceva mai rafinata mai sunt si aia care-si scot gratarul in fatza blocului (sau in spate, e un detaliu insignifiant). + televizorul. + paturi de intins pe jos. + table.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Astia sunt oricum mult mai sportivi decat domnii pe langa care m-am strecurat intr-o dupa-amiaza. Dansii au considerat ca evenimentul e mult prea important pentru a-l sarbatori in bucatarie, dar nu destul pentru a-i acorda o iesire in fata blocului. Asa ca au purces la instalarea meselor si a canapelei fix pe casa scarii, la etajul 3. Pietonii ca mine, insuficient dezvoltati cerebral pentru a lua liftul (sau atrasi de mirosul de ciorba) aveau optiunea de a se strecura prin spatiul oferit cu generozitate intre spatarul canapelei si balustrada. Costumatie: short + maieu scurt domnii, nu-imi-amintesc ce doamnele. Evident, prin usa ramasa deschisa a apartamentului se strecurau cativa decibeli mai rebeli. Nu-mi amintesc daca erau manele sau altceva, am fost prea marcat de eveniment pentru a inregistra detaliile minore. Prietenul la care ma duceam in vizita pretindea ca nu e prima oara cand se sarbatorea in felul asta. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Eu am fost la Snagov, pe malul lacului. Atmosferă liniştită, aer curat,...
__________________ d*L*b | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |