![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
cernica & shit am fost de cateva ori anul asta, dar nu mi-a placut... aglomeratie, galagie multa si fara rost, manele la fiecare masina.. bloeah am preferat sa mai punem ceva bani la benzina si sa fugim ori la munte ori la mare. pe langa bucuresti, recomand raul arges, pe autostrada bucureti-pitesti, la km 36 se face stanga si e un drum pe acolo. e destul de linistit si partea buna e ca poti face si baie si plaja fara sa te stresezi de gunoaiele din lacurile de langa bucuresti...
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
nope, dar vezi cand treci peste raul arges, si imediat se face un exit in dreapta (pana'n popasul de la km36) si o iei pe acolo si treci pe sub autostrada si mergi drept inainte, treci de niste gunoaie si balarii si mai mergi cam 1km si apoi te opresti unde-ti place...
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Am fost si eu la cernica....am iesit pe langa targul vitan in soseaua de centura, si apoi dreapta cand e idicator spre Cernica, si iar dreapta dupa 150 m cand scrie "spre restaurant Cernica" si apoi iesi de pe drumul asfaltat pe drum de tara si ajungi aproape de marginea lacului....multe manele....foarte aglomerat... Pe Arges, este mai multa liniste, dar trebuie sa mergi putin sa treci de vreo 2-3 exploatari/cariere, ca sa ajungi la liniste....nu recomand in dreapta podului cum vii din bucuresti, pentru ca e ff aglomerat.... Altceva? Am vazut un drum care face dreapta din soseaua de centura, intre Colentina si Tunari (ca zone) si nu stiu unde se duc toate masinile alea....
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
pt amatorii de gratare ![]() http://www.adevarulonline.ro/2006-08...ri_196265.html
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
vai ce urat miros micii, ce naspa e berea, notez astazi in jurnalul regal, eu lord de vita nobila, om de mare calitate, cu inalta educatie si gusturi deosebit de fine...toata lumea ma cunoaste, dovada ce persoana de succes sunt daca nu am fost in stare sa ma descurc cumva in asa fel incat sa nu locuiesc decat la gramada in ghetoul asta de beton plin de manelisti nesimtiti. Quote:
| ||
|
| | #47 (permalink) | ||
da, chiar. ce dobitoc profesorul ala de scoala generala, care nu s-a descurcat sa se mute in Baneasa la vila. acum mai are si tupeul sa faca nazuri, ca sta la parter si nu-i convine ca nea' vecinu' a pus si el de un gratar la el sub geam.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
GunX, eu nu vad legatura dintre stat la bloc si suportatul gratarelor facute sub geam de niste vecini retarzi. e cumva din seria inteligenta "daca nu-ti convine cu ratb-ul ia-ti masina minca"?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
nu vorbesc de profesori sau artisti geniali neintelesi, dar sa stii ca nu am intalnit inca locatarul de bloc scarbit de sine si de conditia sa personala. toti vorbesc numai de ce tarani si manelisti sunt cei din jurul lui, in ce ocean de necivilizatie a nimerit el, saracul...curios este insa ca daca stai si te gandesti, absolut toti ii considera pe ceilalti neamuri proaste, dintr-un motiv sau altul. ca la soferi, 94% din ei sunt siguri ca ei conduc mai bine decat majoritatea de 51%. nu e unul sa nu-l opresti sa nu fie de acord ca strazile sunt pline de idioti, desi ei laolalta alcatuiesc multimea celor care circula ca niste ciobani. | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
err... toata lumea se plange ca vecinul da muzica tare sau isi afuma carnurile sub geam. in "toata lumea" intra si cei cu bun simtz care nu dau muzica tare si nici nu isi afuma carnurile sub geamul celorlalti. ei sunt niste ipocriti sau cum?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
eu am inteles de la tine ca cei care stau la bloc si se declara dezgustati de vecinii grobieni nu sunt decat niste ipocriti care nu s-au realizat in viatza si din cauza asta au ramas in ghetou (?!) si ca si ei la randul lor sunt la fel de nesimtiti si grobieni ca si vecinii pe care ii acuza. ori eu nu sunt de acord cu asta. stiu destui oameni care nu dau muzica tare noaptea, care nu au iesit niciodata in fatza blocului sa faca un gratar, care nu arunca gunoiul pe geam etc. cei care fac asta sunt mereu aceiasi si in general sunt cativa la fiecare bloc. ei ies in fatza cel mai agresiv, ei sunt cei mai vizibili. cel mai bun loc pentru a-i vedea pe toti stranshi la un loc e in weekenduri, pe marginea soselelor, la un gratarel.
|
| | #53 (permalink) | ||
eu stiu blocuri in Buc unde nimeni nu arunca gunoiul pe geam si niciodata nu s-a facut gratar in fata scarii ![]() oare de asta un apartament acolo costa cat 3 in cealalta parte? da, poti sa zici ca e din ciclul de care ai povestit cu ratb-ul, dar eu as numi mai degraba "nu-ti place cum traiesti, treci la munca, nu la plans pe garduri, aratat cu degetul sau intins mana" dar gata, hai sa retezam offtopicul. total de acord ca intre garajele din spatele blocului, NU este un loc de iesit la iarba verde cu mici si bere | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|