Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2006, 14:36   #41 (permalink)
Registered User

metal_heart's Avatar

cernica & shit am fost de cateva ori anul asta, dar nu mi-a placut... aglomeratie, galagie multa si fara rost, manele la fiecare masina.. bloeah am preferat sa mai punem ceva bani la benzina si sa fugim ori la munte ori la mare. pe langa bucuresti, recomand raul arges, pe autostrada bucureti-pitesti, la km 36 se face stanga si e un drum pe acolo. e destul de linistit si partea buna e ca poti face si baie si plaja fara sa te stresezi de gunoaiele din lacurile de langa bucuresti...

metal_heart is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2006, 14:54   #42 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by metal_heart
pe langa bucuresti, recomand raul arges, pe autostrada bucureti-pitesti, la km 36 se face stanga si e un drum pe acolo.
E vreun indicator ceva?

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2006, 15:39   #43 (permalink)
Registered User

metal_heart's Avatar

nope, dar vezi cand treci peste raul arges, si imediat se face un exit in dreapta (pana'n popasul de la km36) si o iei pe acolo si treci pe sub autostrada si mergi drept inainte, treci de niste gunoaie si balarii si mai mergi cam 1km si apoi te opresti unde-ti place...

metal_heart is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2006, 21:29   #44 (permalink)
Registered User

teryro's Avatar

Am fost si eu la cernica....am iesit pe langa targul vitan in soseaua de centura, si apoi dreapta cand e idicator spre Cernica, si iar dreapta dupa 150 m cand scrie "spre restaurant Cernica" si apoi iesi de pe drumul asfaltat pe drum de tara si ajungi aproape de marginea lacului....multe manele....foarte aglomerat...
Pe Arges, este mai multa liniste, dar trebuie sa mergi putin sa treci de vreo 2-3 exploatari/cariere, ca sa ajungi la liniste....nu recomand in dreapta podului cum vii din bucuresti, pentru ca e ff aglomerat....
Altceva? Am vazut un drum care face dreapta din soseaua de centura, intre Colentina si Tunari (ca zone) si nu stiu unde se duc toate masinile alea....

teryro is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 16:16   #45 (permalink)

Zarzavat's Avatar

Quote:
Barbecue între blocuri

Zi de duminică obişnuită în Bucureşti. La adăpostul betoanelor, pe asfaltul din care ies aburi, ca după ploaie, românul capitalist a ieşit la un grătar, chiar între blocuri. "Aşa îmi veni, să iau grătaru şi să fac nişte mici", povesteşte nea Gigi din Vatra Luminoasă. "De ce să mă mai duc până la Snagov, că e puhoi de lume", explică bărbatul de 40 de ani. Un grătar între blocuri, duminica după-amiază, a devenit o obişnuinţă pentru nea Gigi. Se mai schimbă doar ce pune pe grătar: în loc de mititei, o ceafă de porc. Dacă nu e nici ceafă, atunci un peşte prins chiar de el la baltă. Cu bluza suflecată, lăsând burta de bere liberă să respire, Gigi se duce la magazinul de la parterul blocului în care locuieşte. "Un pachet de mici gata formaţi", cere el vânzătoarei, care deja îi cunoaşte tabieturile de weekend. Face cu ochiul nevestei şi îi spune drăgăstos: "Îmi lasă deja gura apă". Nevasta oftează că tocmai îşi propusese să ţină cură de slăbire. "Să te duci mai încolo, nu chiar acolo în colţ, unde îşi fac toţi nevoile", răspunde nevasta. Punga de cărbuni, grătarul şi slănină primită de la rude de la ţară: reţeta perfectă ca Gigi să înnebunească vecinii de invidie. Mirosul de carne care urcă de la etajul unu la doi şi apoi direct în bucătăria vecinei de la trei, lăsând urme pe geamurile din spate ale magazinului, atrage nu numai invidia vecinilor, ci şi animăluţele comunitare. Câinii din jurul blocului, hrăniţi de gospodine miloase, fac coadă în spatele lui Gigi. Ademeniţi de mirosul micilor aproape rumeniţi vin şi băieţii de la spălătoria auto de vizavi. Parchează o Dacie 1300 chiar lângă grătar. Lasă portiera deschisă. O manea ieşită din casetofonul maşinii gâdilă plăcut urechile lui nea Gigi. Nevasta vine cu ligheanul cu apă, să se spele pe mâini soţul. "Am adus salata", mai zice ea. Roşii, ceapă şi castraveţi. Ce mai lipseşte? "Adu tu, femeie, bericile alea pe care le-am lăsat la magazin", comandă nea Gigi nevestei. Ea se supune. Masa şi scaunele pliante le-au aranjat deja băieţii de la spălătorie. Lângă grătar, chiar între blocuri, la adăpostul betoanelor, acolo unde ieri-seară unul dintre ei şi-a eliberat vezica şi unde acum un câine încearcă să-şi marcheze teritoriul.
Nea Gigi din Vatra Luminoasă nu este un caz excepţional. Grătare între blocuri, pe balcon ori pe terasă pot fi văzute în fiecare dintre cartierele Capitalei. Din seria grătarului, semn că bucureşteanul nu are complexe, nici maniere, că îi este dor de libertatea de la sat, face parte şi grădina din faţa blocului, unde gospodinele din Capitală mai plantează o roşie, un ardei iute, un leuştean ori o ştevie, să nu mai bată drumul până la piaţă.
pt amatorii de gratare

http://www.adevarulonline.ro/2006-08...ri_196265.html

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 16:48   #46 (permalink)
Registered User

vai ce urat miros micii, ce naspa e berea, notez astazi in jurnalul regal, eu lord de vita nobila, om de mare calitate, cu inalta educatie si gusturi deosebit de fine...toata lumea ma cunoaste, dovada ce persoana de succes sunt daca nu am fost in stare sa ma descurc cumva in asa fel incat sa nu locuiesc decat la gramada in ghetoul asta de beton plin de manelisti nesimtiti.
Quote:
Originally Posted by Vama Veche
Ne cacam pe-ntuneric/Stam cu cracii-n pisat/
Aicea nu-i de mine/Eu sunt un delicat.
contele din Rahova

GunX is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 17:03   #47 (permalink)

Zarzavat's Avatar

da, chiar. ce dobitoc profesorul ala de scoala generala, care nu s-a descurcat sa se mute in Baneasa la vila. acum mai are si tupeul sa faca nazuri, ca sta la parter si nu-i convine ca nea' vecinu' a pus si el de un gratar la el sub geam.

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 17:06   #48 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

GunX, eu nu vad legatura dintre stat la bloc si suportatul gratarelor facute sub geam de niste vecini retarzi.

e cumva din seria inteligenta "daca nu-ti convine cu ratb-ul ia-ti masina minca"?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2006, 17:13   #49 (permalink)
Registered User

nu vorbesc de profesori sau artisti geniali neintelesi, dar sa stii ca nu am intalnit inca locatarul de bloc scarbit de sine si de conditia sa personala. toti vorbesc numai de ce tarani si manelisti sunt cei din jurul lui, in ce ocean de necivilizatie a nimerit el, saracul...curios este insa ca daca stai si te gandesti, absolut toti ii considera pe ceilalti neamuri proaste, dintr-un motiv sau altul.

ca la soferi, 94% din ei sunt siguri ca ei conduc mai bine decat majoritatea de 51%. nu e unul sa nu-l opresti sa nu fie de acord ca strazile sunt pline de idioti, desi ei laolalta alcatuiesc multimea celor care circula ca niste ciobani.

Old 28-08-2006, 17:45   #50 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

err... toata lumea se plange ca vecinul da muzica tare sau isi afuma carnurile sub geam. in "toata lumea" intra si cei cu bun simtz care nu dau muzica tare si nici nu isi afuma carnurile sub geamul celorlalti.
ei sunt niste ipocriti sau cum?

Old 28-08-2006, 18:07   #51 (permalink)
Registered User

sau cum

p.s. Lou, do you have a point? (eu l-am explicat pe al meu)

Old 28-08-2006, 18:43   #52 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

eu am inteles de la tine ca cei care stau la bloc si se declara dezgustati de vecinii grobieni nu sunt decat niste ipocriti care nu s-au realizat in viatza si din cauza asta au ramas in ghetou (?!) si ca si ei la randul lor sunt la fel de nesimtiti si grobieni ca si vecinii pe care ii acuza.
ori eu nu sunt de acord cu asta. stiu destui oameni care nu dau muzica tare noaptea, care nu au iesit niciodata in fatza blocului sa faca un gratar, care nu arunca gunoiul pe geam etc. cei care fac asta sunt mereu aceiasi si in general sunt cativa la fiecare bloc. ei ies in fatza cel mai agresiv, ei sunt cei mai vizibili. cel mai bun loc pentru a-i vedea pe toti stranshi la un loc e in weekenduri, pe marginea soselelor, la un gratarel.

Old 29-08-2006, 10:18   #53 (permalink)
Registered User

eu stiu blocuri in Buc unde nimeni nu arunca gunoiul pe geam si niciodata nu s-a facut gratar in fata scarii
oare de asta un apartament acolo costa cat 3 in cealalta parte?

da, poti sa zici ca e din ciclul de care ai povestit cu ratb-ul, dar eu as numi mai degraba "nu-ti place cum traiesti, treci la munca, nu la plans pe garduri, aratat cu degetul sau intins mana"

dar gata, hai sa retezam offtopicul.

total de acord ca intre garajele din spatele blocului, NU este un loc de iesit la iarba verde cu mici si bere

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules